Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Uživaj v branju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 V knjigi berem tudi o bardih.7. maja sem bil na lepem Kreslinovem koncertu. Na vaškem trgu je pred odrom deževalo, ljudi je bilo malo. On je pa kar igral. Čedalje z večjo vnemo, bolj kot je deževalo. Brez dežnika sem bil v nalivu premočen ko cucek, želel sem ga slišati do konca, a ni in ni nehal.Včeraj sem se ob prebiranju knjige tega spomnil, dal gor njegov CD in strune njegove kitare so zvenele v prsih... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 jaja za to se igra kitaro.... ne za publiko zase da strnue brnijo v srcu.... hehe, no ampak ljubezen se da nadomestit le z še več ljubezni..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 http://www.millan.net/anims/giffar/giffar2/hartharts.gifuff, tuki pa neki uhaja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 http://www.millan.net/anims/giffar/giffar2/hartharts.gifuff, tuki pa neki uhaja dobra fotka . ja res neki uhaja iz enga srčka in upam da je nalezljivo.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 http://www.millan.net/anims/giffar/giffar2/hartharts.gifuff, tuki pa neki uhaja kj dobr! tko kot ta slika, bi mogl mi izzarevat (avro)! ah, pravljica....z vedno realnim koncem! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ne ne čoham se bobnar, fino in ustrezno tipkam..paša mi...se čohaš ti marbit?http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif ti ti ti sam kaj ma pa luna v sco s tem? hahja točno točko ljubezni mam v škorpijonu 3,2,1 ravno zdaj gre luna čez :huhu: ops še kaki dve uri Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 http://www.millan.net/anims/giffar/giffar2/hartharts.gifuff, tuki pa neki uhaja . ..tale luna pa res hecno deluje, se vsem nekaj odpira... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ne ne sam da bo luna v levu takrat se bo odipralo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Če imamo prostor v srcu , ga imamo v hiši Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Če imamo prostor v srcu , ga imamo v hiši zakon ej Borism a maš kako zbirko izrekov? priporočam da začneš zbirat... tako knjigo bi js prec kupu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 El Nino, je ni takšne , saj jaz ne vem zanjo, da bi bilo vse v eni, si delam zapiske ko berem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Če resnično ljubiš in se razdajaš, potem povračilo pride že sproti, ko se razdajaš, kajti ni lepšega občutka kot ljubiti sebe in ljubezen trositi okoli. Pujsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ljubit, kot okušavanje hrane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Pametna ženska zna odbiti poljub tako, da ne ostane brez njega. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 V srcu je porebno čutiti ljubezen in potem zmoreš delati tudi več kot pa si si lahko predstavljal. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Aha Lana1 [/b] Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ne ne sam da bo luna v levu takrat se bo odipralo... :o|o: Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Aha Lana1 [/b] OK Borism, si pa res hiter, no kako? Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Pogovor dve zaljubljencev je molk. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Aha Lana1 [/b] OK Borism, si pa res hiter, no kako? Kje si pa trenutno , mislim na lokacijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Doma Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 OK, pridem Prave zaljubljence je sram, če so drugi zraven. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ja kaj sedaj , zobke vidim, da si si že umila trikrat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.