Mick 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Mogoče pa sem si tudi to....želel .........ker ti s tem vzbujam ugodje Meni je všeč......če je bejba pujsa..... pa še razigrana povrh... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Spori med ljubimci obnavlajo ljubezen Terencij Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Spori med ljubimci obnavlajo ljubezen TerencijKako dejaven je Boris ...Vilinski simboli delujejo! Gotovo že dalj časa nosi simbol ljubezni v kakem prsnem žepu... Ljubezen je vibracija srca; ko dopustimo, da se širi navzven, nas osreči. Koliko bomo zaradi ljubezni srečni, je torej odvisno od nas samih in ne od okolice. Piko vas ima rad! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Hvala Piko , pa pozdrav med nami lunatki, čeprav sem te že opazil v fotkah , izgleda tudi, da obožuješ hribe, super pohvalno ....ti si menda bolj alpinist, jaz pa planinec .......lep dan ti želim, kot tudi ostalim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Oba pa sta ribi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Pa res, tega še opazil nisem , potem se pa ne bojim zate Piko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Spori med ljubimci obnavlajo ljubezen TerencijKako dejaven je Boris ...Vilinski simboli delujejo! Gotovo že dalj časa nosi simbol ljubezni v kakem prsnem žepu... Ljubezen je vibracija srca; ko dopustimo, da se širi navzven, nas osreči. Koliko bomo zaradi ljubezni srečni, je torej odvisno od nas samih in ne od okolice. Piko vas ima rad! Vem, da to ni astrološka tema, toda zanima me, kako vi povezujete ljubezen z astrologijo? Jaz sem včasih mislila nekaj takega, da je 4. čakra povezana s planetom Venere, predstavljaja sem si jo v roza in zeleni barvi.Toda, ko sem brala Imširagiča sem prišla do ugotovitve, da nisem parv razmišljala, po negovem je Venera vezana na 2. čakro, Luna, pa na 4. čakro. Kakšno mnenje imate vi? Jaz sem sklepala na to, da je druga povezana z Luno, ker sem vedela, da je povezana z vodo in sem mislila da je povezana z nezavednim.Da je Venera povezana s sečno čakro, pa sem mislila za to, ker predstavlja veselje in ljubezen. A se to sploh da tako predalčkati, a so čakre čakre, planeti pa planeti ? Ima kdo mnenje o tem? Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 (popravljeno) Hvala Piko , pa pozdrav med nami lunatki, čeprav sem te že opazil v fotkah , izgleda tudi, da obožuješ hribe, super pohvalno ....ti si menda bolj alpinist, jaz pa planinec .......lep dan ti želim, kot tudi ostalim, Borism O Boris, riba sem, alpinist nisem... gornik nisem, planinec tudi ne, kaj torej sem? Na netu sem našel tole definicijo - Antiplaninec.(http://www.planid.org/nov/03g/1006_is-antiplaninec.htm) Na vrhu hriba je lepo poslati naokoli ljubezen vsem, ki so mi blizu, obuditi spomin na prijazne ljudi in na koncu želeti mir v srcu vseh ljudi. Naj čim več ljubezni (predvsem od ... ) oblije tudi tebe, in čeprav se ribice rade damo prijeti, smo zmuzljive ... kdaj se je treba pustiti tudi - ujeti! Popravljeno 25. marec 2004 -> Piko Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ljubezen je univerzalna modrost.Ne bojte se je, njen suženj se ne da postati,vseskozi jo je treba celo negovati,in v njej se skriva moč! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ljubezen je slepa, pa vseeno daleč vidi. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 .....ljubezen je čudovita, dokler traja........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Čas razjeda železo in še bolj ljubezen. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 lbizn; vohat jo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Lepo je slišat rožice rast, pa cel svet je lep, pa vsi so ok . Vsakič ko se zaljubim je enako. Sonce sije 24 ur na dan, moči je, da bi gore premikala . Vse mi gre kot po maslu. Ampak, ko to mine, mi pa do sedaj še ni uspelo iz zasljubljenosti preiti v ljubezen :o|o: . Ma oštja, koker zgleda me ni dost u hlačah . Ljubezen dajati in sprejemati je super, ohranjati jo in graditi pa je umetnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Lepo je slišat rožice rast, pa cel svet je lep, pa vsi so ok . Vsakič ko se zaljubim je enako. Sonce sije 24 ur na dan, moči je, da bi gore premikala . Vse mi gre kot po maslu. Ampak, ko to mine, mi pa do sedaj še ni uspelo iz zasljubljenosti preiti v ljubezen :o|o: . Ma oštja, koker zgleda me ni dost u hlačah . Ljubezen dajati in sprejemati je super, ohranjati jo in graditi pa je umetnost. yamaha- nekaj sem zabluzila o tem v temi UPANJE.mogoče ti kaj pride prav poleg tega pa biti celota v paru ali "zunaj" para. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 sem dobila dons mesič: "RESNIČNA LJUBEZEN SE IZLIVA NA PREDMET SVOJE NAKLONJENOSTI, NE DA BI PRIČAKOVALA POVRAČILO!" Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 "RESNIČNA LJUBEZEN SE IZLIVA NA PREDMET SVOJE NAKLONJENOSTI, NE DA BI PRIČAKOVALA POVRAČILO!"potem se pa izlivaš, izlivaš in izlivaš dokler ne rataš suha sliva tip si pa si misli- ona bo tako in tako vedno tu- te začne jemati za nekaj samoumevnega (in brez zadržkov na ves glas prdne in rigne ko si v sobi ) ... in hrepenenje, zaljubljenost ugasne negotovemu odnosu pa še dodatno škodujemo s tem, da se ga začnemo še bolj oklepati, saj potrebujemo gotovost. toda če to počnemo, partnerja samo prepričujemo, da smo za vekomaj njegovi in mu jemljemo sleherni dvom o tem, da bomo vedno ob njem. in tedaj hrepenenje ugasne :xx!: pač- zakonitosti, ki določajo človeško vedenje . Če si pač sami ne določimo cene, nam jo bo nekdo drug. Lahko da sa motim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 tale lahko da se motim mi je pa tko znan stavek (moj ), ne pa se ne motiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Varuj se ljubimca, ki si ne drzne vsega. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 bORS; pametno, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 pametno, ja Hvala! Saj vem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 .....zato mu VE, še ne otežujte dela Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Lbizn, pokrovka strasti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Kjer ni ljubezni, je vse napaka. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Erare humanum est Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.