borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ljubezen se rodi, živi in umre v očeh. Shakespeare Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ja borism - iskrice v očeh, ki ti povedo vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 iskrice v očeh, ki ti povedo vse ja...... iskrice, ogenjčki Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ....no vidiš....." ljubezen razume ljubezen " Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 brez besed. naj govori ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 sem danes nepopravljiv romantik, je to kaj zveze z venero ki je v opoziciji z venero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ....škoda, da je to tako redko , od kdaj je pa opozicija ( 180 ) tako prijeten aspekt / tranzit , bodi še večkrat romantik Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 (popravljeno) kje pa, to ima veze s tvojim vcerajsnjim pisanjem... .... saj sem rekla... Razlika je očitna x!x :o|o: :o|o: Popravljeno 7. april 2004 -> sanjalica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Sanjalica, se opravičujem, če se čutiš zapostavljeno, ampak nisi, menda ja veš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Zapostavljeno??? mogoče...vendar ne od tebe ... škratka ni...škratka...si ga je Selene obdržala...pa mi je obljuuuubila, da ga bo vrnila.............. Zdaj pa ima...romantika ji poganja kri po žilah........... Selene - vrni mi ga....potem pa se ... zresni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Zdaj pa ima...romantika ji poganja kri po žilah........ c00l Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 škratka ni...škratka...si ga je Selene obdržala...pa mi je obljuuuubila, da ga bo vrnila.............. kaj je ta škratek? vibrator Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Aira Sanjalica, evo danes ga pošljem na pot a zresnit se moram Borism, kaj pa vem od kje tale venera, a sem rekla da je prejetna, nene, jaz sem naredila prijetno pa še kakšne sporočilce pripomore, hehe jaz napišem, da pogrešam kakšen os, prejmem pa email in to od osebe, ki so ji zadeve, kot se emaili in podobne reči popolnoma tuje... joj Sanjalica, vibrator, ta je dobra... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ženska je dragulj, ki ga mora moški vdelati tja, kjer se bo čim bolj bleščal. Dobro jutro vsem damam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 o dobro jutro Borism....moja venera ima očitno v teh dneh kar dosti dela, kajne nič pisarna čaka na mojo prisotnost mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Dobro jutro Selene in lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ženska je dragulj, ki ga mora moški vdelati tja, kjer se bo čim bolj bleščal. Dobro jutro vsem damam Uhu, kakšna lepa misel , dobro jutro BorisM Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Dobro jutro Janja Kar je res, je res Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Svet potrebuje veliko ljubezni in malo besed (mati Teresa) to bi dala tudi vsem politikom na čelo vtetovirat! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 tale tema kar žari od pozitivne energije... bravo lunatki! lep in sončen dan vsem! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Svet potrebuje veliko ljubezni in malo besed (mati Teresa) to bi dala tudi vsem politikom na čelo vtetovirat! Le daj, vsaj enemu za mušter, magari Danici županji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 polasti se- in izgubil si,izpusti- in bo tvoje za vedno anonimus Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ljubezen je sreča brez miru. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 težka odločitev: ljubezen ali mir............pol imamo pa dostojevskega Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Nisem prebral Amis, sicer pa menda sama veš, da ljubezen lahko še gore premika Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.