Guest sstane 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 OK (uživajmo )Si ti pod tančico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Boris, mogoče pa ta tema Marshe ne zanima? Stane, kaj pa če slučajno Airina ikona ni njena ? V pravi ljubezni duša ljubi telo (francoski pregovor) LpP P.S. Ko sem vprašal, o čem sanja Sanjalica (ikonca) , pomislim da mora biti ljubezen tudi v - sanjah! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 OK (uživajmo )Si ti pod tančico da... samo jaz imam več joškov in bokov... kaj jaz morem. ne morem si pomagati... takšna pač sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 V pravi ljubezni duša ljubi telojessss!to jaz dnevno prakticiram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 da... samo jaz imam več joškov in bokov...Kaj imaš po tri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Hehe... tehtnice.... eno tako sem vidu tako lepo oblikovano najbrž čist napačnih mer, ampak tolk dobra.... ma tud več joškov in bokov.... ampak mi stari dečki na to ne padamo več... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Stari dečki, El Nino 20 let pa star ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 16. april 2004 Avtor Prijavi Deli 16. april 2004 El Nino ne pada več na lepe boke in joške. Ah, saj se res naveličaš, če gledaš okoli sebe tolko vrlih mladenk... Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Ženskam nikar ne zamerimo tega, da so rade ljubljene. Lahko jim pa zavidamo, da veliko bolje ljubijo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Hvala za nasvet Piko Marsa, kje si...... Evo me.... Sem sla prav vse chekirat, kje pa da je zdaj kaj takega... Tule!!! V temi ljubezen.....Piko ima prav, res ne berem te teme redno -a ocitno vsake toliko le jo, saj sem videla svoj komentar (ali celo dva) nekje, pa zdaj sem tukaj, a ne? Sicer se mi pa o ljubezni resda ne ljubi prevec pregovarjati - kot tudi ne o sexu - pa tudi tja se vtaknem, vseeno, se celo zelo ognjevito vcasih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 I'm in love.. tralalalali.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 I'm in love.. tralalalali.. Kdo ti brani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 .....si videl PIKO , še opazila ni , ne ti meni več tralala ......lep večer in vikend pa klub temu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 tralala, tralali, briga me ce niste zaljubljeni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 KAJ TI NISI, ČUDNO TO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 KAJ TI NISI, ČUDNO TO .. ce NISTE!! Beri pravilno.. tralalalali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ma ja, že zdej smo čist zaljubljeni, pa je zunaj tko zblojeno vreme, kaj bi bilo šele, če bi sijal sonček Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ma ja, že zdej smo čist zaljubljeni, pa je zunaj tko zblojeno vreme, kaj bi bilo šele, če bi sijal sonček good for you! . Borisu pa kar ne zalavfa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Punce, ne se jezit, to ni predmet te teme,ampak ZNOVA mi postaja čedalje bolj všeč! Kdo ve, kam to pelje??? Moram pogledat, če je poslala v FOTKE kakšno sličico... LpPP.S. Sedaj pa čisto zares - zdi se mi, da je treba za pravo ljubezen tudi odrasti. In Boris, lep ljubezniv vikend with love! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Se lepse pa je, ce rastes z ljubeznijo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Punce, ne se jezit, to ni predmet te teme,ampak ZNOVA mi postaja čedalje bolj všeč! Kdo ve, kam to pelje??? Moram pogledat, če je poslala v FOTKE kakšno sličico... LpPP.S. Sedaj pa čisto zares - zdi se mi, da je treba za pravo ljubezen tudi odrasti. In Boris, lep ljubezniv vikend with love! Piko, za pravo ljubezen je treba DOZORETIKar odrasti ne pomeni ........ Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Se lepse pa je, ce rastes z ljubeznijo.. in z njo dozorevas.. ( da bo volk sit in koza cela ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Kdo ve, kam to pelje???na ta stavek sem čustveno navezana.... .... aaah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 . Borisu pa kar ne zalavfa.. ....kje, kaj in zakaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 V pravi ljubezni duša ljubi telo P.S. Ko sem vprašal, o čem sanja Sanjalica , pomislim da mora biti ljubezen tudi v - sanjah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.