Piko 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Prav imate, ljubezen je proces zorenja. Ko sem zapisal pojem odrasel , z njim nisem bil zadovoljen in hvaležen sem vam, ker ste našli pravega. O odraslih imam še misel Antoina De Saint Exuperyja:Odrasli sami od sebe ničesar ne razumejo in otrokom je mučno, če morajo kar naprej kaj razlagati.Naj ljubezen zori v nas in z nami celo življenje! Zdi se mi, da je prav ljubezen ena najmočnejših energij pri duhovni rasti. x!x P.S.Kako je lepo, ko je spet ponedeljek, pa tudi ZNOVA se je izkazala! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Hehe... tehtnice.... eno tako sem vidu tako lepo oblikovano najbrž čist napačnih mer, ampak tolk dobra.... ma tud več joškov in bokov.... ampak mi stari dečki na to ne padamo več... .....bolj star, bolj nor...... Me pa prav zanima, kaj boš rekel čez par let.....ko boš reeeees staaaarrrr ....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 .....bolj star, bolj nor...... Me pa prav zanima, kaj boš rekel čez par let.....ko boš reeeees staaaarrrr ....... Isto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 .....bolj star, bolj nor...... Me pa prav zanima, kaj boš rekel čez par let.....ko boš reeeees staaaarrrr ....... Isto Hvala bogu, da se vsaj svet vrti naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ..........in ljubezen z njim........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Zdi se mi, da je prav ljubezen ena najmočnejših energij pri duhovni rasti. x!xPiko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Yamaha, poznaš tole: "Mladost je norost, ki se z leti stopnjuje"? Glede ljubezni pa so si menda vse religije in tudi vse "duhovne" šole edine, da je to najmočnejša energija v vesolju. Nobenega razloga nimam, da temu ne bi verjel. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Brez ljubezni je človek samo mrlič na dopustu. Erich Maria Remarque Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Yamaha, poznaš tole: "Mladost je norost, ki se z leti stopnjuje"?Hm, to prvič slišim , je pa dober rek Poznam pa uno:" Mladost je norost. Skače čez potok, tam kjer je most!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Brez ljubezni je človek samo mrlič na dopustu. Erich Maria Remarque Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Potrebujem ljubezen. Opravičujem se, ker sem to povedal tudi v vašem imenu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 sploh se ni treba opravičevati..........ker smo vsi na tem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Amis, pozdrav v novem dnevu, tukaj bi lahko šlo pri tebi tudi brez prve ikonce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ups, al mi je fit stikalo vrglo ven, al pa res ne razumem (prva ikonca ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ....jaz sem napisal nekaj resnega, ti pa smeškota postneš, "fit" ti pa ni vrglo, ker bi bila brez "štroma"....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ok thx..........še nekaj resnega .........šel je in pustil, da je čarovnija izpuhtela v zrak........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ...nič ni šel, pa če že bo, vedno pride drugi, ponavadi še boljši... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ...nič ni šel, pa če že bo, vedno pride drugi, ponavadi še boljši... Hvala za tolažbo. Prav nekaj takšnega sem rabila . Je jutro takoj lepše , pogled pa brez solzic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Vsak dan naj delam na temo ljubezen. Vsak dan naj odprem srce in jo izlivam proti tistim, ki jih imam rad, a niso prisotni. Vsak dan naj teče tudi, ko smo skupaj. Vsak dan naj bo slap močnejši in izvir bo varnejši. Tudi čistejši. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Piko, zelo za zapomnit in izvajat! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Kjer vlada ljubezen, ni treba dosti zakonov. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Vsak dan naj bo slap močnejši in izvir bo varnejši. Tudi čistejši.mega ej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Tam, kjer vlada ljubezen, ni velikih in malih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.