Piko 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Točno en mesec je mimo od mojega zadnjega posta tuki.Ljubezen je najboljša začimba življenja. Zato jo dostikrat uporabljamo kot dodatek k nečemu, rečemo: topato - z ljubeznijo! Uporabljajte to začimbo, ki jo je kot vir dobiti v neomejenih količinah; zdravilo, ki nima stranskih učinkov in ki se ga ne da predozirati... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 in ko se zazrem v tvoje oči, vidim ljubezen, brez nepotrebnih besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Vsak dan naj delam na temo ljubezen. Vsak dan naj odprem srce in jo izlivam proti tistim, ki jih imam rad, a niso prisotni. Vsak dan naj teče tudi, ko smo skupaj. Vsak dan naj bo slap močnejši in izvir bo varnejši. Tudi čistejši. tale post je pa men najbolj všeč v tej temi!Zelo lepo je videt enega, ki je tako zaljubljen! Še jst zdle kr srčke vidim... da se mi kr Piko kar tako dalje x!x Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 dolgo me je osrečevala ljubezen nekoga, ki je bila namenjena meni zdaj me osrečuje, če opazim, da nekdo izžareva ljubezen do Življena Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 mene pa samo ljubezen meni namenjena, in to od ta prave osebe, drugač sem pa imuna.. A je to u redu? A je to sebično? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Če ti čutiš, da ti ta zadeva pomeni največ, potem je to zate ta moment v redu, ko boš čutila potrebo po čem drugem, bo tisto drugo zate v redu . Mushi postavlja Mushi merila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 janja ti vedno najdeš prav ključ da neki poveš... ti si , taka dobra. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 mene pa samo ljubezen meni namenjena, in to od ta prave osebe, drugač sem pa imuna.. A je to u redu? A je to sebično? Lepo je, ko te v temi obsije luč, močneje jo občutiš.Vendar pada snop svetlobe samo nate, zato manj občutiš okolico.Če je vse naokli tebe lepo svetlo in so vsi veseli te tople in prijetne svetlobe, je lahko še lepše! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Problem se zna pojavit, če žarnica pregori Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Včeraj, ko sem se vživel v knjigo o Anastaziji , sem občutil ljubezen , ki veje od nje , ljubezen ki veje skozi vse njene bralce , ljubezen ki teče tudi skozi mene. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 kateri del Anastazije pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 dolgo me je osrečevala ljubezen nekoga, ki je bila namenjena meni zdaj me osrečuje, če opazim, da nekdo izžareva ljubezen do Življena BRAVO!!! Se podpišem pod tvoj post... Srečno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Selene, občutil sem Prostranstvo Ljubezni Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 morm monitor spucat......kle se vse od cukra lima 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 morm monitor spucat......kle se vse od cukra lima666 kil sladkorja ne more nadomestiti niti kančka energije ljubezni... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Selene, občutil sem Prostranstvo Ljubezni Sem se ob tem spomnila na knjigo Vladimir Megre:Prostranstvo ljubezniter meni najljubše pesmice o otrocih... Kahlil Gibran v knjigi Prerok pravi: Vaši otroci niso vaši otroci.Sinovi in hčere klica Življenja k Življenju so.Po vas prihajajo, a ne od vas,in čeprav so z vami, ne pripadajo vam. Lahko jim darujete svojo ljubezen, ne pa svojih misli,kajti imajo svoje misli.Lahko daste dom njihovim telesom, ne pa njihovim dušam,kajti njihove duše že bivajo v hiši jutrišnjega dne,ki jih vi niti v svojih sanjah ne morete obiskati.Lahko jim poskušate biti podobni,ne poskušajte pa jih narediti podobne sebi. Z ljubeznijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 morm monitor spucat......kle se vse od cukra lima666 kil sladkorja ne more nadomestiti niti kančka energije ljubezni... sej....glih to pravm klele pa sam cukr 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 O, aakhut, še tebi en (Kako me je ljubezen pripeljala do te knjige, Prostranstvo ljubezni:pred časom sem pregledal seznam knjig, ob Vladimirju Mergreju in Zveneče cedre tajge sem občutil impulz v srcu, ta knjiga bi bila zame. Potem sem šel v knjižnico, kjer so bili vsi izvodi vedno izposojeni. Potem sem pogledal, kaj je še napisal. Izrazil sem si željo - enkrat jo bom prebral. Na to sem že pozabil. En dan sem šel v mesnico na Tržaški. In sem pomisil, zakaj si ne bi šel izposodit CD v Prežiha, od Perry Como, gor so Magic Moments. Tam sem se spomnil, zakaj ne bi vprašal še za Megreja. No, kmalu bom prišel še do prve knjige. Sem jo enostavno - rezerviral.)Povzetek - že ob sami omembi knjige sem občutil kanček ljubezni! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 O, aakhut, še tebi en (Kako me je ljubezen pripeljala do te knjige, Prostranstvo ljubezni:pred časom sem pregledal seznam knjig, ob Vladimirju Mergreju in Zveneče cedre tajge sem občutil impulz v srcu, ta knjiga bi bila zame. Potem sem šel v knjižnico, kjer so bili vsi izvodi vedno izposojeni. Potem sem pogledal, kaj je še napisal. Izrazil sem si željo - enkrat jo bom prebral. Na to sem že pozabil. En dan sem šel v mesnico na Tržaški. In sem pomisil, zakaj si ne bi šel izposodit CD v Prežiha, od Perry Como, gor so Magic Moments. Tam sem se spomnil, zakaj ne bi vprašal še za Megreja. No, kmalu bom prišel še do prve knjige. Sem jo enostavno - rezerviral.)Povzetek - že ob sami omembi knjige sem občutil kanček ljubezni! she en primerek MALIKOVANJA, ki se kazhe v razlichnih odtenkihljubchek...za ljubezen pa res ne rabish knjig in CD-jeupredvsem pa ne NEWAGE-a :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Povzetek - že ob sami omembi knjige sem občutil kanček ljubezni! točno, se strinjam s tabo. To je tisto, kar nekateri nikoli ne bodo razumeli, iskrica ki se ti utrne, ko primeš v roko knjigo.. iskrica, ko prebereš prvih par stavkov.. Z ljubeznijo naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 aakhut, izgledaš občutljiv, čutenje je tudi pri ljubezni potrebno. Mislim, da si na dobri poti! Občutenje ne povezujem z malikovanjem. Kaj te pravzaprav vleče, da od vse množice postov na LNF bereš tudi temo o ljubezni?Kaj je to newage in ali se ga kaj bojiš?P.S.Vem, da je veliko v meni takega, česar se ne zavedam. Knjige, teksti, posti itd. tudi CDji, slike, stiki z naravo, to mi samo omogoča, da določene stvari lažje ozavestim. Se včasih lažje pogovorim sam s seboj.Od ton izdanih knjig ne berem vse po vrsti. Ni vse zame. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 25. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2004 Piko, točno maš prav! Čutienje in občutenje ljubezni to se meni prav zdi občutenje ljubezni v najširšem smislu, ko dihaš in se zavedaš lepega. Lepa tema - ljubezeni čimveč Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ljubezen, ta krasni antidepresiv! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 No, kmalu bom prišel še do prve knjige. Sem jo enostavno - rezerviral.V ponedeljek so v knjižnici rekli, da me obvestijo po pošti, ko vrnejo kak izvod. Sporočilo sem dobil takoj. Še sam ne vem, kako. Včeraj (sredo) sem enostavno čutil potrebo, da grem tja vrnit en CD (ki ga bi imel lahko doma do ponedeljka) in mi knjižničar pravi - vi imate eno knjigo. Saj vem, imam jo še čas vrniti, odgovorim. Ne, tisto rezervirano. ...kot bi me obsijal žarek... LpPP.S. Saj res, aakhi, a tebi se zdi ljubezen sladka? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.