jasnaee 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Daj mi moč, da prenesem vse slabe stvari, ki se mi trenutno dogajajo. Naj bodo moji histološki izvidi dobri, če pa ne bodo, pa naj jih vsaj dobro prenesem. Odnesi tudi moje fobije in panične napade, ker jih trenutno res ne rabim.Daj mi notranji mir, zbrane misli in energijo, da se spoprimem z vsemi temi stvarmi, ki so se sedaj zgrnile name.Daj mi tudi moč, da bom tudi dobra opora Marjani in tudi zanjo prosim, da se ji stanje popravi. Zahvaljujem se ti za lepo družinsko življenje, ki ga imam in za dobrega moža. Želim si mirno in zadovoljno prihodnost z družino in skupaj z Marijano. Tako, kot ga od nekdaj planirava, da bo prišla domov in da bova skupaj hodile v planine, raziskovale in debatirale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Draga , daj Jasniee zaupanja v življenje, da ga bo ljubila in da bo verjela vase in v to, da ji bo vedno dano tisto, kar v določenem trenutku najbolj potrebuje. Pomagaj ji najti moč v čudovitem družinskem življenju. xrosex xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Jasnaee Ribica želje in upe izpolniti hiti,saj vanjo verjamemo vsi. Verjamem, da se bodo tvoji upi in želje uresničile,samo zaupaj. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Draga ribica, hvala ker si Jasniee že začela prinašati dobro, in verjamem da ti bo uspevalo to še naprej. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Jasnaee, ribica že hiti k tebi, s svojimi plavutkami usmerja vodo na tvoj mlin Pomagaj ji tudi sama, zaupanje v življenje je čudovit napoj, iz katerega lahko piješ vsak dan znova in ga nikoli ne zmanjka.... kot je napisala tudi naša draga Janja Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Ja,zaupaj v življenje,zaupaj v to,da se vse zgodi tako ,da je prav xrosex xrosex xrosex Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Jasnaee, zaupaj najprej vase in sebe spoštuj in ceni in mislim, da si na pravi poti za zadovoljstvo in harmonijo v tvojem življenju, jaz sem prepričan, če imaš v tem trenutku vsaj kanček dobre volje, da uspeh ne more enostavno izostati....lep dan x;)x xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 prava moč, pravi interes, moč volje in varne zaščite.srečno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 se pridružujem ...........vse dobro za jasno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 NAJ BO TOLE MOJ DANNAJ BO TOLE MOJ DANNAJ BO TOLE MOJ DANNAJ BO TOLE MOJ DANNAJ BO TOLE MOJ DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Naj bo tole tvoj dan.. Zlata ribica..še jaz imam eno prošnjo... Pliss, majčkeno pomagaj Janu, da bo zmogel zdaj do konca zdržati hud tempo v šoli...da bo razred končal s pozitivnimi ocenami.Pliss, res si zasluži, ker je vložil veliko truda v to... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Astra, Jan, Sokrates..................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Jan, Astra, Sokrates... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Zlata ribica PROSIM ozpolni mi zeljo, ki jo imam v mislih.... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Riba, začenja se sezona tekm..naj bo vse uravnovešeno in pretehtano, glede samih priprav, varnosti,kolegialnih shem..in čim manj tveganj, na poti in nazaj;mora da tehnika dela,uspe in vzdržuje odnose kot je treba brez, da bi se humano˝zapiral; hvala Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.