jasnaee 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Črna luknja vate oddajam vso svojo jezo, negativne misli in zmedo v moji glavi.Vate predajam tudi svojo lenobo in blokado, ki mi preprečuje, da bi se začela ukvarjati z vajami, za katere vem, da mi bodo koristile.Odnesi tudi moj strah pred zdravniki in mojo tesnobo in panične napade.Odnesi tudi vse moje zakaj-e in kaj-pa-če-je in mojo grdo navado gledanja samo črne plati in prenapihovanja vsake slabe stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ti pa imaš zgleda velike probleme s seboj, a ne? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasnaee 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Ja res je. Če rabiš kaj od tega, kar povej mam za izvoz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Črna luknja, sprejemaj jih lepo po vrsti, če ne drugače, pa eno po eno. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Jasnaee, pošiljam ti en ogromen kup svetlobe in pozitive Super je že to, da se vseh teh problemov zavedaš, in da pravzaprav veš, da spadajo v črno luknjo ... don't be too harsh on yourself... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Jasnaee...želim ti da ti uspe, kot so že ostali napisali...že to je veliko da veš in si priznaš kako čutiš...zdaj pa lepo počasi korak za korakom...in boš videla kako se bodo vsak dan bolj kazali sončni žarki v tvojem življenju...Zaupaj vase, zmoreš vse . Si napisala da si prebrala ogromno knjig...kaj pa "življenje je tvoje" Mogoče tam najdeš kaj odgovorov...ne vem no...probaj...Jzt jo skoz ponujam . Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Tudi jaz želim Jasni, da ji uspe, ker se mi zdi, da je sedaj čist na podnu, ampak pot vodi sedajle navzgor Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Pomagam metati Jasnine probleme metati v črno luknjo,pa še kakega svojega zraven.Skupaj smo močnejši. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Jasnaee: VSE BUTNI V TO LUKNJO IN ZABIJ POKROV. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 haaaaaa menim, da pokrov ni dovolj, treba žgat in prevret, pole se kaj izcimi rezultatov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Pokowc, dost maš črne luknje, pridi ven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Jaz vam pa ne dam nic!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jaz vam pa ne dam nic!! ..saj tudi nočemo. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 danes pošiljam v črno luknjo svoj ego z željo, da bi živela v popolnem zavedanju kozmične povezanosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ...s kanckom neprecenljivosti egocentricnega obdobja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 spet jaz... še nekrat bi zabrisala svoj egič v črno luknjo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 spet jaz... še nekrat bi zabrisala svoj egič v črno luknjo :xx!:ZAVRNJENO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 aja, a je že cajt? za to je vedno cajt! to je bistvo obstoja na tem svetu. da se naučimo povezanosti, zavedanje -da če jaz tebe prizadenem, se mi to vrne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 In če me razveseliš.......se ti tudi to vrne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 In če me razveseliš.......se ti tudi to vrne. najprej ti mene! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 .... dajta se ze enkrat dol.. x :Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Končno tud ena Znovina intelegentna..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Micki...daj opiši se malo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 39 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 39 še kakšna lastnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.