triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Matr, če se maš ti za tazga, kva sm pol šele jz! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 kaj a še v tem nisem najboljši? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Ke pa,rabš še mal izkušn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 glavobol v č.l. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 vse butaste predpise pa zakonodajalce, pa denarpobiralce, pa vse omejene šolske štrigule, pa vso nesnago tega sveta :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 šolske ŠTRIGULE, dobra si mi ti, kak izumiš take ...no, zdaj jih več ni, daaaaaaleč v luknjo zletele, bye bye štrigule migule!!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 dobra ja, bom začela verjet, da sn s temi bombami pa jezo dala povod za potres Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 V tem letu v ČRNO LUKNJO mečem mojo resnost, ki mi preprečuje, da bi bolj živela sebe smejočo, srečno, sproščeno, igrivo, nagajivo... RESNOST out! Naj te požre ČRNA LUKNJA! Juheeej! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 vse to v č.l. prav tresem se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AngelOfLight 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 tokrat v crno luknjo mecem kar samo sebe...mogoce bi bilo se najbols ce bi se razblinla v zrak...ne bi bla sama seb problem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sveti duh, prosim napihni moj strah, da je res kar sem prebrala v neki numerološki knjigi - da se na sedemko lahko pripnejo duše - in ga nato razpoči.Prosim, vzami moj strah, da se bo name pripela kakšna grozna duša - npr. umrle, zaklane prostitutke, ki sem jo poznala. Dej no mir. Ce ze verjames v pripenjanje dus, ti povem, da se to zgodi tistim ljudem, ki so umrlemu delali slabo oz. duse se vracajo, ce imajo na tuzemskem svetu kaj za razcistit. Komu bos zdej verjela? Devici al bedni bukvi, ki te zre? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tokrat v crno luknjo mecem kar samo sebe...mogoce bi bilo se najbols ce bi se razblinla v zrak...ne bi bla sama seb problem no way najboljše. samo sebe moraš imeti RADA ne se metat nekam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 you have it.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 Podloži si ramo pod glavo, svojo ali drugo, pa boš spoznala, kako enostavno se vse prespi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 Contesa, pobož Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 pri meni gre pa v trenutkih razočaranja tako: šok, samoobtoževanje, bes, maščevalnost vse pa ovito v hladen ogenj ki vse to naposled stopi, do naslednjega vala. če pogledam drugače je dobro da iščem vzroke tudi v sebi, da ne bi dobila kakšnih morilskih idej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 saj ti pravim da sem po duši dvojčkast škorpijon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 Amis je škorpijon-dvojčka. triple je devica po asc? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 ga imam tudi jaz, če sem v elementu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 hudooooooooooo, in jutri bo nov dan Boris Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj ti pravim da sem po duši dvojčkast škorpijon. Uhuhuhu,sm vidu dons ja, kok sva si podobna-kt jajc siru! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.