Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Črna luknja,.... uf, če ne bi prebrala par dobrih knjig, bi te rabila, tako pa želim vsem čimveč sončka x:Xx

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

Tole, kar se je včeraj zgodilo na Dolenjki, ni za drugam kot za v črno luknjo!

Osem ljudi izginilo v plamenih!

In da karma deluje, se vidi iz dejstva, da je (neuradni) povzročitelj nesreče samo ranjen.

In bajdevej, ob skoraj natančno enakem času se tam peljem vsak dan ... Kot tisti izmed Trebanjcev, s katerimi se vsak dan preganjamo po tej krvavi cesti, a se tokrat s šihta niso vrnili domov ...

:xx!: :xx!: :xx!:

Vzemi, črna luknja!

:vragec: heheheh, no pa naj kdo reče , da smo slovenci premal verni x:Dx , če ni molitve ki nam paše , jo pa sestavimo x:o)x

Aja, sam amen manjka na koncu !

Lepo nedeljo vsem ..... :hepko: :flower: xokkx xsmx xrosex xyiyax

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

<{POST_SNAPBACK}>bi pomagal, kdaj se dobiva? danes pa jutr ne morm, pol sem pa cel teden frej. se slišmo!

čao xDDx

hehe sem se spremislila, nič kavice, te bom odpeljala v moj kotiček narave :) če boš seveda za to...

no jaz pa delam do petka, ampak se slišiva, sej je proti večeru tud ok...

komaj čakam...

pa tisto razočaranje - hm, jaz ne pričakujem od nikogar nič več nič, pa me ne more nihče razočarat...

Naj zgine utrujenost pa lenoba! :vragec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...