NATHY 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ČRNA LJUKNJA, ODNESI TA DEŽ IN NAM NAKLONI SONČNE ŽARKE. DA BOMO VSI SPET DOBRE VOLJE IN VESELI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 eno stvar odlagam sem. oziroma njene zadnje drobtinice. ciao, pa,pa Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Črna luknja,.... uf, če ne bi prebrala par dobrih knjig, bi te rabila, tako pa želim vsem čimveč sončka Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Črna Luknja....požri vse kar se zdele nabira,ker prav dolgo ne bom več zdržala. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Kva se nabira, pa kje? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva se nabira, pa kje? Pri meni,nesnaga se nabira! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri meni,nesnaga se nabira! dejva jo hitr počistet, da so bo spet svetl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Bi jz najraj enga iz zemeljske oble počistla! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Naj že odpika s tega sveta človeška neumnost in lenoba! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi jz najraj enga iz zemeljske oble počistla! Boš Fata, za neki cajta, matr ga boš spucala kt staro fajfo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Fak of, pober vse, naredi tko, da bo za vse ok.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Tole, kar se je včeraj zgodilo na Dolenjki, ni za drugam kot za v črno luknjo! Osem ljudi izginilo v plamenih! In da karma deluje, se vidi iz dejstva, da je (neuradni) povzročitelj nesreče samo ranjen. In bajdevej, ob skoraj natančno enakem času se tam peljem vsak dan ... Kot tisti izmed Trebanjcev, s katerimi se vsak dan preganjamo po tej krvavi cesti, a se tokrat s šihta niso vrnili domov ... :xx!: :xx!: :xx!: Vzemi, črna luknja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 vzam moje razočaranje.... in jezo iz zaceli moj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 heheheh, no pa naj kdo reče , da smo slovenci premal verni , če ni molitve ki nam paše , jo pa sestavimo Aja, sam amen manjka na koncu ! Lepo nedeljo vsem ..... xrosex Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 amen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Kar sebe bi vrgla noter,in nočem več ven....I don`t realy care anymore... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Pogoltn mojo lenobo...za zmeri prosim! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 razočaranje, žalost, razočaranje, žalost...in tako naprej do neskončnosti in dalje Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Zasavka, sej bo... Bi mogoče kakšna kavica in klepet pomagalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zasavka, sej bo... Bi mogoče kakšna kavica in klepet pomagalo bi pomagal, kdaj se dobiva? danes pa jutr ne morm, pol sem pa cel teden frej. se slišmo!čao Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>bi pomagal, kdaj se dobiva? danes pa jutr ne morm, pol sem pa cel teden frej. se slišmo!čao hehe sem se spremislila, nič kavice, te bom odpeljala v moj kotiček narave če boš seveda za to...no jaz pa delam do petka, ampak se slišiva, sej je proti večeru tud ok...komaj čakam...pa tisto razočaranje - hm, jaz ne pričakujem od nikogar nič več nič, pa me ne more nihče razočarat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Naj zgine utrujenost pa lenoba! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha9 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 (popravljeno) Tudi jaz vate oddajam vso mojo jezo, bes, razocaranje....Vse negativno Popravljeno 26. april 2005 -> Natasha9 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Z veseljem ti podarim vso mojo Žalost in bolečino in razočaranje in jezo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.