cashy 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 redkvica, božica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Hvala, cashy. Sej nisem bogica. Vsi moramo v življenju it skoz neke lekcije, da se naučimo določenih stvari. Jaz kar naprej dobivam eno in isto lekcijo in upam, da je to pot zaleglo in sem končno dojela! Lep dan. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 tudi sam upam, da je tako...veliko sreče ti želim za naprej....aja, pa en predlog, če še nisi prebrala, Louise Hay: življenje je tvoje...ravnokar jo berem, pa se mi zdi kar primerna tudi za tvojo situacijo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siddhartka 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Luknjica, vljudno Te prosim, vzemi moja čustva, ki so vzplamtela do njega, ki je brez obrazložitve odšel... Res Te prosim, ker tega zdaj ne potrebujem...Mam preveč drugih reči za uredit, za katere moram bit maksimalno skoncentrirana... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Siddhartka, vse bo v redu, zaupaj vase! xrosex Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siddhartka 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Hvala cashy. Pa ravno to bom mogla. Zaupat si. Bemu, bemu, bemu!!!!!!Kdo si je čustva izmislil?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 čustva so zato, da jih izkoristiš v svoj prid, ne zato, da te spravijo na tla Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siddhartka 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Drži, če to znaš. Jaz še ne znam. Zato me vse prej na tla zbije, kot na vrh dvigne. Ma bo bolje. Vse mine. Tudi to bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Si na pravi poti, pridna punca Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi sam upam, da je tako...veliko sreče ti želim za naprej....aja, pa en predlog, če še nisi prebrala, Louise Hay: življenje je tvoje...ravnokar jo berem, pa se mi zdi kar primerna tudi za tvojo situacijo Sem jo že prebrala. In trenutno imam skopiran en del o ljubezni, ki ga preberem vsak dan, kot pozitivno afirmacijo. So dnevi, ko sem ok, ker se maksimalno zaposlim čez cel dan, potem pa pride dan, ko ni veliko dela in takrat vse misli butnejo na plano! Ojoj, kriza. Razmišljam, da bi si poiskala službo še za čez vikende, ker je takrat pa res preveč časa za razmišljat. Ko bi lel lahko zaspala za kak mesec ali dva in vmes prebolela. Preber Igra življenja in kako jo igrati, avtorice se pa ne spomnim. Je na podoben princip, z več zgodbami. Zelo zanimivo, moram reči. Fajn bodi! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 iiii, hvala za priporočilo, ob prvem obisku knižnice jo vzamem...sploh je pa zdaj tam ena luštna praktikantka z bibliotekarstva...moram že zaradi tega v knižnico, Lepo je slišat, da se vztrajno boriš, da bi premagala to tesnobo. Vem, da ti bo uspelo. Vsakemu uspe, kdor vztraja do konca Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Črna lukna... vzem utrujenost.... No ampak vem, da takoj ko bom stopila iz službe, bom kul in spet poskočna..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 od sodelavke, vse negativne misli, saj ne ve revca , kaj dela...želim ji,kljub temu vse DOBRO bo že spregledala , ko ji bo prišel čas.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> od sodelavke, vse negativne misli, saj ne ve revca , kaj dela...želim ji,kljub temu vse DOBRO bo že spregledala , ko ji bo prišel čas.... Pozdrav na Gorenjsko !! Moj nasvet, kaj jaz uporabljam:" BLAGOSLAVLJAJTE SVOJE SOVRAŽNIKE IN NJIHOVE PUŠČICE SE BODO SPREMENILE V BLAGOSLOVE" ! Deluje.Moja svetost te blagoslavlja ....(ime osebe) !! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdrav na Gorenjsko !! Moj nasvet, kaj jaz uporabljam:" BLAGOSLAVLJAJTE SVOJE SOVRAŽNIKE IN NJIHOVE PUŠČICE SE BODO SPREMENILE V BLAGOSLOVE" ! Deluje.Moja svetost te blagoslavlja ....(ime osebe) !! o Verona pa kje si ti meni pa tvoje obljube da boš.... la la la ... ... hvala za lep nasvet sem ga že uporabila pred meseci pa izgleda da nanjo nima vpliva lp iz bleda, vse dobro ti želim Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 V črno luknjo odlagam vso svojo slabo voljo, zmedenost, zamorjenost, jezo do nekaterih ljudi pa še marsikaj. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 se počutim kot pinkponk žogica :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 uh, selene, si te dva moška med sabo podajata? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 ne, a misliš da bi to dopustila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 kaj naj bi potem ta pinkponk žogica pomenila? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 jest sm cisti norc! matr! kva nej zdejjjjjj naaaaaaaaaaarrrrrrrrdiiiimmm .jao boze ...pizdumatrnu k se ne poslusam joooooooooooooooooooooooooooooooopa zakaj ponavlam napake k vem da jih ne smem.kva nej zdej recem Thomasu, ej stari premislna sm se jest hocm namest v slo v amsterdam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj . aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa okdobr je Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj naj bi potem ta pinkponk žogica pomenila?zakaj misliš, da se gre o ljubezni? ne ne gre se... a rabiš razumet... ne, ane da ne... samo svoje občutke sem oddala tule noter sej je boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 uh, sorry, Selene...tolk stvari se suče okrog ljubezni, da sm kr avtomatsko pomislu na to se opravičujem, ne bom več Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Ne sej je kul ... najprej človek pomisli na tisto, kar njega teži.. upam, da najdeš pravo deklico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Oddajam vse strahove, nemoč, žalost oseb s katerimi sem kontaktirala danes. Naj gredo v svetlobo in se jim povrnejo tako kot je za njih najbolje. In pa še moj mali delček nezaupanja vase enako. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.