Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hvala, cashy. Sej nisem bogica. Vsi moramo v življenju it skoz neke lekcije, da se naučimo določenih stvari. Jaz kar naprej dobivam eno in isto lekcijo in upam, da je to pot zaleglo in sem končno dojela!

Lep dan.

Življenje je lepo, če ga živiš...
Deli na socialnih omrežjih

tudi sam upam, da je tako...veliko sreče ti želim za naprej....

aja, pa en predlog, če še nisi prebrala, Louise Hay: življenje je tvoje...

ravnokar jo berem, pa se mi zdi kar primerna tudi za tvojo situacijo x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

xegox Luknjica, vljudno Te prosim, vzemi moja čustva, ki so vzplamtela do njega, ki je brez obrazložitve odšel... Res Te prosim, ker tega zdaj ne potrebujem...Mam preveč drugih reči za uredit, za katere moram bit maksimalno skoncentrirana... :zalostko:

<{POST_SNAPBACK}>tudi sam upam, da je tako...veliko sreče ti želim za naprej....

aja, pa en predlog, če še nisi prebrala, Louise Hay: življenje je tvoje...

ravnokar jo berem, pa se mi zdi kar primerna tudi za tvojo situacijo x;)x

Sem jo že prebrala. In trenutno imam skopiran en del o ljubezni, ki ga preberem vsak dan, kot pozitivno afirmacijo. So dnevi, ko sem ok, ker se maksimalno zaposlim čez cel dan, potem pa pride dan, ko ni veliko dela in takrat vse misli butnejo na plano! Ojoj, kriza. Razmišljam, da bi si poiskala službo še za čez vikende, ker je takrat pa res preveč časa za razmišljat. Ko bi lel lahko zaspala za kak mesec ali dva in vmes prebolela. :o|o:

Preber Igra življenja in kako jo igrati, avtorice se pa ne spomnim. Je na podoben princip, z več zgodbami. Zelo zanimivo, moram reči. Fajn bodi! x;)x

Življenje je lepo, če ga živiš...

iiii, hvala za priporočilo, ob prvem obisku knižnice jo vzamem...sploh je pa zdaj tam ena luštna praktikantka z bibliotekarstva...moram že zaradi tega v knižnico, x:Dx

Lepo je slišat, da se vztrajno boriš, da bi premagala to tesnobo. Vem, da ti bo uspelo. Vsakemu uspe, kdor vztraja do konca :vtz:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>:ermm: od sodelavke, vse negativne misli, saj ne ve revca , kaj dela...želim ji,kljub temu vse DOBRO xwizardx  bo že spregledala , ko ji bo prišel čas.... x;)x  xsrcx

Pozdrav na Gorenjsko !! Moj nasvet, kaj jaz uporabljam:

" BLAGOSLAVLJAJTE SVOJE SOVRAŽNIKE IN NJIHOVE PUŠČICE SE BODO SPREMENILE V BLAGOSLOVE" !

Deluje.

Moja svetost te blagoslavlja ....(ime osebe) !!

:palec: xDDx x:)x

peace and love

Klinar

<{POST_SNAPBACK}>Pozdrav na Gorenjsko !! Moj nasvet, kaj jaz uporabljam:

" BLAGOSLAVLJAJTE SVOJE SOVRAŽNIKE IN NJIHOVE PUŠČICE SE BODO SPREMENILE V BLAGOSLOVE" !

Deluje.

Moja svetost te blagoslavlja ....(ime osebe) !!

:palec:  xDDx  x:)x

xDDx o Verona

x:Xx pa kje si ti meni x?x pa tvoje obljube da boš.... la la la ... x:px ... hvala za lep nasvet xsrcx sem ga že uporabila pred meseci :inocent: pa izgleda da nanjo nima vpliva :eek: :vio:

lp iz bleda, vse dobro ti želim xsrcx x:)x x:Xx

jest sm cisti norc! matr! kva nej zdejjjjjj naaaaaaaaaaarrrrrrrrdiiiimmm .

jao boze ...pizdumatrnu k se ne poslusam joooooooooooooooooooooooooooooooo

pa zakaj ponavlam napake k vem da jih ne smem.kva nej zdej recem Thomasu, ej stari premislna sm se jest hocm namest v slo v amsterdam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

oooooooooooooj . aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ok

dobr je :vio:

velike sanje malega vesolcka

Oddajam vse strahove, nemoč, žalost oseb s katerimi sem kontaktirala danes. x:Xx xsrcbumx

Naj gredo v svetlobo in se jim povrnejo tako kot je za njih najbolje. xwizardx xsrcbumx

In pa še moj mali delček nezaupanja vase enako. xwizardx xsrcbumx

Kako čemo? Lako čemo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...