Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ja sej tko je prou! Mojga bi mogla jz že zdavni, pa sm čakala, pa upala, da bo bolš, itd. Never again!!  :vragec:

Ja, saj! :o|o: Pomoliš jim prst, pa zagrabjo roko! :xx!: Dost je dreka okol, ni potrebe, da mi en drekač še dodatno zaserje life! x:Dx x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

črna luknja pogoltni moj strah pred pajki :OO!: :O: :O: :O: ... to je pa zdej že kr mal preveč, kar zganjam, ko zagledam kkšnga pajkca ... včeraj sem skoraj s ceste zletela, ko se je po avtu se pred mojim nosom sprehajal en čist majhen pajkec :OO!:... vem, da so baje čist prijazne živalce, ki nobenmu nč nočejo, ampak ... ne vem zakaj so mi tko zlo nesimpatični xrolleyesx :o|o: :OO!: črna luknja prosim ... pomagaj mi in posrkaj to fobijo vn iz mene :sori:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Črna luknja prosim posrkaj iz mene vso ljubezen, ki jo čutim do njega. Da bom lahko normalno živela naprej, da bom zopet polna pozitivne energije in da ne bom vec premisljevala samo o njem...... :(
Uspeh je drznim zagotovljen!

<{POST_SNAPBACK}>U pizdo materno, preklet kurc zajeban, odpuln, zafrustriran, odfukan, odjebi u pičko mater, pejd držat svojo staro za kiklo, pa se ne pejd veze, če se ne znaš poštimat, tko kot je treba. Mrš, golazen pofukana, jebemti sve po spisku od A-Ž, pa ne zdaj jajc praskat pa razmišlat kakšno pizdarijo si naredu, k jim ni konca. Grejo ena za drugo, men je pa počas dopizdil, tvoj fris prenašat, pa tvoja opravičila poslušat. Če bi rabla pizdo, bi šla s frendico, ne pa s tabo. Pa kaj si misliš, da maš edini kurac in poznaš vse skrivnosti dobrega fuka. Odpizdi, pa si poišči eno afno, k bo prenašalo tvoje fuknjene ideje in slabosti. Men se ne da več! Srečno odjebi! :vragec:  :vragec:  :vragec:  x:Dx

Fuck off  ta zajeban life! Jaz se ne grem več! :C:

Mamma mia, ker te je pa tok razpizdil? x:Dx Zdej je u slabi koži! x:px :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Oprosti bejbo, čez glavo si mi zlezel. Mislim, da sem danes čisto na tvoj način odreagirala. Mogoče nalašč, mogoče si me ti tega naučil. Sem videla, da si se nekaj trudil, ampak mislim, da je tisti vlak že zdavnaj odpeljal. Moral se boš veliko bolj potrudit, da se moja dobra volja vrne.

Tako :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...