Michelle 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 fizicno bolecino, ki se mi trenutno dogaja :xx!: :xx!: :xx!: znorela! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>:!!: a lahk prosim neham panicart!!! :xx!: js tudi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 se vama pridružujem, čeprav se mi zdi da ALiana ne več... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 za vse tri Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Buli Ne otroka vsak dan filat s celo čokolado pol mu jo pa odrezat pa rečt zdj pa lahk sam eno tablco na dan pa ne me peljat do točke na kateri izpadem ljubosumna b*** samo zato ker si po celem dnevu želim enih bednih 5 minut, vrag vzem tist tvoj šah, zarad mene ga lahk igrata še cel nasledn teden če se ga nista imela cajta naigrat v celem dnevu, verjetn zato k ti že zadne štiri dni za vratom visim 24/7 tut jst ne bom mela časa, k bo 6 mescov al pa 1 let, pa ne zato ker ga nebi imela ampak zato k se mi ga preprosto ne bo dal vzet! evo odpustki pa pozabki so šli rakom žvižgat! briga me kaj je pa kaj bo pa kajjstvemkaj, besede lahk preberem v kakem pocukranem romanu, dejanj pa ne :xx!: pa sj mi ne pomen da nov slučajn pomote, sj nit slučajn nism kdaj sploh dons omenla da mi kj pomen k mi ne!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 mečem v luknjo svojo nesposobnost se ljudem pokazati kot zaupanja in spoštovanja vreden človek, kar se je danes še kako boleče izkazalo.Mogoče tudi v resnici tega nisem vreden. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 si vreden tega in vreden si še več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Hvala Selene, zelo si prijazna . Dober občutek je, ko vidiš, da v težkih trenutkih nisi sam. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 5rca, sej bo no Cashy, ah mrbit vcasih komu vendar vecini ljudi pomoje delujes kot zaupanja in spostovanja vreden clovek... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mečem v luknjo svojo nesposobnost se ljudem pokazati kot zaupanja in spoštovanja vreden človek, kar se je danes še kako boleče izkazalo.Mogoče tudi v resnici tega nisem vreden. Zakaj misliš, da česa nisi vreden? Ker si se pokazal v določenem pogledu nesposobnega? Zaupanja in spoštovanja vreden si vedno, že od rojstva, to je dejstvo - nikoli ti ga ni treba dokazovati. To je tako, kot da bi dokazoval, da je sonce na nebu ali da je morska voda slana... Vsak človek je dragocenost, ki je vredna spoštovanja in ljubezni. Če kdaj storiš napako in ga pokronaš, s tem še nisi izgubil svoje vrednosti. Kajti tvoja dejanja niso ti. To je tako kot z denarjem - tudi, če je umazan, zmečkan, natrgan ohrani svojo vrednost in je spoštovanja in zaupanja vreden! Torej - glavo pokonci, kajti vreden si vsega spoštovanja in ljubezni! xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 jzt pa mečem v črno luknjo tole ljubosumje in posesivnost ki sta me napadla...pa sem mislila da sem s tem že zdavnaj opravila...ampak očitno bom morala še nekaj storiti na tem.Kako hitro te življenje stestira...in ti pokaže...da bo treba še malo pomigat Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 V črno lukno hočm dat vso svojo trmo in nezaupanje.....nj bo že konc enkrat za vselej....dost je blo! Pa vse izgovore nekoga......halo, sj nism od včeri!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zakaj misliš, da česa nisi vreden? Ker si se pokazal v določenem pogledu nesposobnega? Zaupanja in spoštovanja vreden si vedno, že od rojstva, to je dejstvo - nikoli ti ga ni treba dokazovati. To je tako, kot da bi dokazoval, da je sonce na nebu ali da je morska voda slana... Vsak človek je dragocenost, ki je vredna spoštovanja in ljubezni. Če kdaj storiš napako in ga pokronaš, s tem še nisi izgubil svoje vrednosti. Kajti tvoja dejanja niso ti. To je tako kot z denarjem - tudi, če je umazan, zmečkan, natrgan ohrani svojo vrednost in je spoštovanja in zaupanja vreden! Torej - glavo pokonci, kajti vreden si vsega spoštovanja in ljubezni! xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex ko bi bilo tako preprosto...a se počutim kot smet, ne da bi (vsaj zavedam se ne tega) storil karkoli narobe. Preprosto zaradi tega, ker se neka oseba tako do mene obnaša, pa ne vem, s čim sem si to prislužil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 glej vzemi drugače - in s čim si ta oseba zasluži tvojo pozornost? a? sem se dolgo časa počutila podobno, sem danes našla v eni temi en stavek, ki mi ga je posredoval Vojko, .... evo tole je napisal"Ti si edini človek, ki je s teboj celo življenje - in še tega obtožuješ krivde - daj, ne lomi ga prosim!" in še danes sem mu hvaležna za ta stavek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 rad bi dosegel, da bi bil lahko pozoren in bi imel rad vse ljudi, ki jih poznam in ki jih šele bom spoznal. Nisem pa še prerasel svojega ega, da bi lahko do njih skenslal pričakovanja, ki jih gojim. Ljubiti brez pričakovanj je moj cilj. Ta oseba si je doslej zaslužila doslej vso pozornost, ki sem ji jo namenil. Je res krasna. Vendar so včerajšnji dogodki zamajali vsa moja prepričanja o njej. Mogoče je to vredu, saj me je postavila na trdna tla, ko sem morebiti jadral močno previsoko v oblakih... Torej bi bilo bolj na mestu vprašanje: S čim si jaz zaslužim pozornost te osebe? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 da nekdo nekomu podari svojo pozornost je njegova odločitev, ne moreš izsiliti, ane.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 jasno, da ne moreš izsiliti. Je pa mnogo prijetneje, ko se kdo sam od sebe spomni. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 khm...ja jaz sm čist jezna na tosto babo zmešano egoistično...jaz ne vem zakaj se sploh še ukvarjam z njo... tolk ne maram ljudi, ki so total egoistični pa jih ne morem odkljukati, ker jih mam pač pod kožo... sam res...zdej bom temu konc nardila...kmal...mislm, da res... vedno znova me v slabo voljo spravi s tem svojim egoizmom in menefregizmom...ah ja... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ne bom vrgla noter občutka, da mi je vseeno kaj se zgodi, ker mi je res vseeno, pa če me takoj pobere! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Noter mečem mojo slabo voljo in občutek, da sem majna jadrnica na viharnem morju, ki jo premetava sem pa ke. :xx!: Smotan občutek. :xx!: Naj gre to ven iz mene, pa naj se nebo razjasni. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne bom vrgla noter občutka, da mi je vseeno kaj se zgodi, ker mi je res vseeno, pa če me takoj pobere! Bullshit! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Naklada k satan mali....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bullshit! Heh, bratec, upam da me pobere, zdej me pa skurcej če lahko! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, bratec, upam da me pobere, zdej me pa skurcej če lahko! Čez rt ti jih bom naložu, pol boš pa lohk upila! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čez rt ti jih bom naložu, pol boš pa lohk upila! Ja že vidiš, že vpijem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.