Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :OO!: :icon17: :icon17: :shuriken:boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

:eek: naj mi še kdo reče, da so psihične bolečine hujše od fizičnih......

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

JA! Jutri 5.45 bi rada vrgla v črno luknjo...da bi pojedla al pa vsaj prestavila za dobre pol urice - NAPREJ :xx!: ane kok sm jst skromna x:Ix riba make it happen x:Dx :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Danes videla :eek: nekaj, kar ne bi pričakovala v miljon letih.. in vem, da je bilo to, ker me feeling NE vara! Sramota! xrolleyesx To si pa res nikoli ne bi mislila. No ja, vsaj čedalje bolj dojemam, da stvari še zdaleč niso take, kot si včasih predstavljaš in vidiš, da so. Nekateri ljudje pa znajo to zelo dobro skrivati.... :sick: kej tazga..... xrolleyesx No sej, vse se zve..... enkrat, ob svojem času....

(dobr da me ni več v uni familiji...)

Luknja, vzemi to vase, kar sem videla.... nočem met tega prizora v glavi.....

Scio mi nihil scire

Črna luknja, prosim pogoltni zdaj te moje negativne frustracije o teh ljudeh, ki mi gredo na k....saj so čisto prijazni, ampak a ne vidijo, da potrebujem svoj prostor!!!! I need some space. Če pač v svojem domu ne najdejo miru, naj ga v mojem tudi ne iščejo, ker mi ga dobesedno porušijo... Nekateri pa res mislijo, da so od Boga poslani. :vragec: :vragec: :vragec: . Sovtražim opokane in tiste, ki se radi sprenevedajo.. Ne vem, zakaj so ravno meni poslani na pot, pa to v krdelu. :o|o: Meni, ki najbolj na svetu ljubim mir in iskrenost v odnosih. Nekdo tam zgoraj me ima na preizkušnji...Najbolje, da vse prespim in se ugriznem v jezik, ker ko bom začela, ne bom znala nehat :bomb: :att:

SOVRAŽM NENAJAVLJENE OBISKE!!! :xx!:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ja meni zadnjič prav ni bilo, sem se eno uro potem znašala nad nekom, čist nedolžnim x:px

Ma je oči kr enega pripeljal, ki je merit prišel okna, pa me kliče 10 minut prej, mi je ravno kosilo šlo h koncu kuhanja in prideta pa sta 3/4 ure pol po stanovanju kolovratla pa merila pa v sobo mi hodila :o|o: pa ven sem se namenila odpravit kasneje in sem rekla bom vmes mal polikala pa ja... k*** sm čakala da končata, kosil se mi je že 3x in skuhal in ohladil vmes, tuširat se nism mogla it ker pač smo mel tujce v bajti :vragec:

Jst čist sovražim nenajavljene obiske, al pa kadar mi kar tam en zvoni spodaj zato ker imamo v istem bloku kot ima oče delavnico tudi stanovanje in potem če ga ne dobijo spodaj zvonijo na domača vrata in bi jih kr nabila nekam, kt da si ne znajo prebrat uradnih ur al pa telefonske številke :o|o:

Al pa še huje kadar se ti pojavi kr nekdo k ga nisi videl že 100 let (pa ga mogoče niti nočeš videti) in ti pride na obisk kao ooooo k se že dolg nismo vidl :o|o: vbistvu se pa sam nima kam dat pol pa lih k je "in the neighbourhood" pride teb na vrata trkat ne da bi prej kj poklical če imaš sploh čas in pol se vsede in morš vse pustit in sedet in se neki delat da ti je mar ker je tam pa ti je vbistvu sam v napoto pa.... no sj štekate :xx!:

Ajde mi je pa kul če kake kolegice s katero se štekam full dolg ne vidim pa me pokliče in reče ej mi je mal dolgčas kaj počneš a bi šla na en sprehod, pol pa rečem ma dej pridi kuj gor kaj bomo zunaj zmrzoval x^x

Tko da res...čist odvisno od tega kak je nenajavljen obisk, sam večino nenajavljenih pa sovražim, totalno...s poštarjem edin mava deal da se mu ni treba najavit, on je tak že vse sosede v pižamah pa neurejene videl pa če še mene x:Dx :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...