Ajda- 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Vse tiste stvari ki mi hočjo lajf pokvart nej grejo kr sem - jst se ne dam, pejte nekam!!!! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Oddajam slabost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Melodie, kaj se dogaja s teboj te dni?Nimam dobrega feelinga glede tvojih doživljajev zadnji čas Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Ah nekateri ljudje so mi zarili nož v hrbet in sem razočarana zelo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Rada bi odvrgla vse malenkosti ki me z-motijo, samo zato ker so drugače idealizirane v moji glavi brez osnove zakaj tako mora biti... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Tisto, kar mi preprečuje, da bi dvignila telefon in dejansko nekoga poklicala..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 evo mecem tlele not zeljo po tem da bi te zdele poklicala prow???pa nehi mislt name k bi rada mal miru HVALA.Mimgrede nism vsega jest kriva, tud ti si cist zajeban.Ce bi znal komunicirat bi mogoce se slo... Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Par stvari direkt v črno luknjo pa še mal jih zatlačim not kr nej grejo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 saj bo šlo, težko nogo ti želim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanko, v kateri sem se znašla...kolk časa se že vleče tole :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Oddajam tu strah za jutri in tisti strah, ki se vsako leto vleče cel oktober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Črna luknja, pogoltni vse to sranje, ki se mi dogaja. Pogoltni vso to zlobo, egoizem, ošabnost, neodgovornost, zagledanost vase... Vzemi to težo z mojih ramen, to težo iz mojega življenja. Toliko življenjskih lekcij že... Premlada sem za vse to! Vzemi mojo utrujenost, moj obup, mojo naveličanost vseh in vsega. :xx!: Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Matr, pa kako lahko pozabm? Men se še nikol ni zgodil, da bi pozabla kaj tako pomembnega! Mečem v luknjo stres, ki sem ga doživela dopoldan in me muči še sedaj, ko je stvar že urejena! :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Nekatere situacije se mi kar ponavljajo, ne morem verjeti :xx!: Našla sem dušo dvojčico, zdi se mi, da me je tudi ona prepoznala in zbežala, ker beži od vsega in vseh že celo življenje.Spoznala nekoga, ki je zelo privlačen, vendar že sedaj vem, da je samo to - privlačen in prijeten, manjka pa vse tisto, kar ima moja duša dvojčica. Kje je problem? Zapletam se s tem drugim, čeprav se zavedam, da mojega srca ne more osvojiti. Nisem poštena :xx!: Potrudila se bom pošteno razjasniti ta zaplet človeku, ki se ga to najbolj tiče. Nehaj bežat! Črna luknja, vzemi dvome, skrbi in vse kar se je nakopičilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 vate mečem te neprestane misli nanj... želim si, da bi se končale in bi šla lahko naprej...kako se otresti odvisnosti od nekoga - to je zdaj vprašanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Eno devičko bi zatlačil v eno črno luknjo.... po možnosti globoko notr da bo dala že mir... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 naj se čim hitreje znebim naivnosti.....in zaupanja v ljudi, ki se tega NE! zalužijo....in me že kr neki časa vlečejo za nos. dost je blo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Želim oddat v črno luknjo vso negativno energijo, ki se me je oprijela v zadnjih letih...! Morem spet nabrat mal nove (pozitivne enrgije), da bi lahk speljal svoje Cilje... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 moje občutke krivde,da nisem dovolj,dobra,da ne zmorem,da mi nikoli uspelo narest nekaj zase,da bom izgubila njega,da mi ne po uspelo zbrati poguma biti svobodna Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 mečem v luknjo nesposobnost, da bi znal ljudem, ki se počutijo na tleh, dvigniti duha... da bi našel prave besede, ki bi jim vrnile voljo do dejanj in do življenjamečem v luknjo tudi zavist do ljudi, ki to sposobnost imajo blagor njim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Želim oddat v črno luknjo vso negativno energijo, ki se me je oprijela v zadnjih letih...! Morem spet nabrat mal nove (pozitivne enrgije), da bi lahk speljal svoje Cilje... ! Oj, fajter, premal na štajersko hodš Si pr nas deloval poln pozitiv energy.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mecem v luknjo strah, šibkost. (... )(MOČNA SEM) drži se, nič ni tako črno, kot se zdi na prvi pogled... v resnici so dejanske situacije veliko bolj mile, kot si jih predstavljamo pred tem v mislih tile naši črni scenariji in domišljija nam jo lahko pošteno zagodejo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mečem v luknjo nesposobnost, da bi znal ljudem, ki se počutijo na tleh, dvigniti duha... da bi našel prave besede, ki bi jim vrnile voljo do dejanj in do življenjamečem v luknjo tudi zavist do ljudi, ki to sposobnost imajo blagor njim cashy, jas te mam tak rada,zato ker se trudiš Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 hvala child, lepa vzpodbuda Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 V črno luknjo mečem svoje dvome, občutek krivde za neko stvar, pesimizem, slabo voljo... Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.