5rca 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Črna luknja vate mečem TO stvar - da bi se jutri zbudila in bi bila zadnja tri leta v vezi z njo pozabljena in da bi v sedanjosti ne vedela da sploh obstaja!!! Požri za vedno, skupaj z njo vse frustracije, živciranja, skrbi in razočaranja požri in naj se nikoli ne vrne!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 xrosex Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Zakaj spet brskam po preteklosti, da me boli? crna luknja, prosim vzemi te misli, da bi brskala po preteklosti in jih skrij v najtemnejsi kot, ki ga premore tvoja velicina Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj spet brskam po preteklosti, da me boli? crna luknja, prosim vzemi te misli, da bi brskala po preteklosti in jih skrij v najtemnejsi kot, ki ga premore tvoja velicina drži se! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> drži se! tnx tinal!! sej bo kmal dobr se 40% mam pol sem pa konc Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na slovenski duhovni sceni je živ dolgčas, mislim, da ni enega dobrega pravega fenomenalnega mistika, jasnovidca ipd., skratka človeka, ki bi bil izjemen na parapsihološkem področju... skratka živ dolgčas, da nam rekla, da jaz več vidim, kot večina ostalih,.... Razočarana sem...pocaki par let, da se jaz naredim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Neodločnost mečem sm not... pa da se ze enkrat PRAV odločim!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Jst pa migreno...ajde stara, spoki se...nimam cajta zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 določene občutke, zanko, razočaranje... naj vstanem in grem naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>določene občutke, zanko, razočaranje... naj vstanem in grem naprej... Normalno, da ne boš stala na mestu, pogled naprej, glavo pokonci, kar pogumno naprej, nisi sama, vse dobro, HKS>>>> Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ja, vse normalno ane... zelo preprosto, kot ko zjutraj odpret oči...da pa ne boš narobe razumel, hvala za podporo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Lukna pogoltni tole od Selene, da pogunmo zakoraka novim zmagam naproti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 zivcnost in neodlocnost :xx!: :xx!: :xx!: ne vem, kaj mi je danrs, totalno tecna sama sebi ... bljak!sc, sc, nervoza! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 oddajam v luknjo mojo trenutno zalimanost in lenobo :xx!: Pa se tok morm nardit dons Ne da se mi no Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 jz bi pa mojo trmo in ta trapast "ego" sm fliknla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Jest bi pa svoje dvome, pa pomisleke, pa slabo voljo, da nihanje razpoloženja. Ma nej vse nekam gre....... :!!: Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 mečem sem notri svojo "nimampojma-nost", kaj naj delam eno leto poleg šihta in diplome Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ni blema...kot pravi zmagovalec si bom iz smole naredil zdravilno mažo in hvala Misty, da me podpiraš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Luknja vzemi te moje skrbi,ki me večno morijo--finančne skrbi,večno delo za določen čas,hinavščino in ljubosumje.Zakoplji jih daleč na dno za vse večne ČASE... Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj, fajter, premal na štajersko hodš Si pr nas deloval poln pozitiv energy.... ...na štajersko ? Tam je že tolk pozitivne energije..., da bom prav moral še veliko krat pridet...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 jaz pa bi moža notr vrgla :!!: žalostna sem, jezna...BESNA Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Črna luknja, vzemi še te ostanke slabe volje, zaskrbljenosti, pretiravanja v skrbeh... Naj bom spet "prava jaz" - optimistična, vedra, energična... Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Črna luknja, požri vse dvome in nezaupanje v njega. Ni razloga za skrb. Vem, da me ima rad...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Heh danes kr mene v crno luknjo, cist sem nesposoben, naj me mirno pozre pa se mal prezveci bom vsaj topel obrok, ce druzga ne morem bit... sem nekomu tako "lepo" pokvaril dan, da .... boljs da sploh ne povem,... this is real life, this are real tears, and i'm really sorry. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Dam v črno luknjo mojo nesamozavest proti šefici (če se le da še vsaj nekaj njene tečnobe :xx!: ), predvsem pa svojo neodločnost in strah pred čustvi ter z njimi povezanim rizikom. Pa to meglo pred očmi, ki je nikakor ne odmaham. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.