tinka 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 dans bom enmau ponorela, brez spat ze skoraj cel teden, mecem tole utrujenost direktno v luknjo, ker mi nic drugega ne preostane ( razen, da jaz skocim kam ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 http://www2.arnes.si/~ssdjgudi/josip/irts_forum/emoticons/angry.gif You are not alone .I too sam to mi manjka da bi se ga skupaj Pa da najdeva dokončno rešitev da naju ne bosta več boleli Nekega lepega sončnega dne bova pa tako Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Punce, držta se x!x ..Naj črna luknja tole lepo pogoltne...potem pa pride na vrsto... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 .Naj mine, vse kar narava seka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 DOLČI JE KEJ BOLŠ? DANES PA JZ ČRNO LUKNICO PROSIM, DA VZAME VSE MOJE NEGATIVNE OČUTKE, DA JIH ZAMENJAM S POZITIVNIMI!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 je Aiwa, tele tvoje medvedke pogledam, pa me prec slaba volja mine. Ampak, vseglih - v črno luknjo mečem tiste ta bele črve (kebri?!) k se zarijejo v zemljo pa vse korenine požrejo. :xx!: :xx!: So mi tanajlepš radič snedli.Al se to ne sme? Mislm u črno luknjo žvali metat¨? O.k. pol pa sam slabo voljo zaradi ta belih črvov (kebrov?!) k se zarijejo v zemljo pa vse korenine ..... :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 http://www2.arnes.si/~ssdjgudi/josip/irts_forum/emoticons/angry.gif You are not alone .I too sam to mi manjka da bi se ga skupaj Pa da najdeva dokončno rešitev da naju ne bosta več boleli Nekega lepega sončnega dne bova pa tako ...uf ja tole bi pa sedel ja včeraj....k bo spet kak tak dan, se mormo kej zment.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 takoj se pridružim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 tolk ste metali v črno luknjo, da se sploh ne zapre več. Vso temperaturo je not potegnilo, zdej me pa zebe. Grem po tadebele štumfe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :xx!: :xx!: Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 :o :o :xx!: :xx!: :xx!: nikol si ne bi mislila, da so ljudje dejansko sposobni takih stvari.. ne.. nikol si ne bi mislila, da je takih stvari sposobna ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Aliana, včasih ljudje šokirajo/mo, ane.... upam, da ne boli preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 prevec... pa bo ze. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Aliana.. Saj vem, da bo zvenelo mal trapasto...ampak zaželi ji vse dobro..iz srca...prosi za njo...ker ti boš prebolela...ona pa bo to nosila s seboj... drž se x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Trenutno ne morem.. bom.. enkrat.. Hvala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 :xx!: :xx!: Mečem v črno luknjo vse slabe filinge, da se bo nekaj slabega pripetilo nečaku, grozno karto gledam, naj gre vse čimgloblje stran. Naj te energije zgorijo, naj priplavajo na dan sami prima filingi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 probaj najt kaj svetlega in tisto povečat, saj je vedno tudi v temi nekje lučka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 kaj naj oddam, mi je zmanjkalo pridevnikov odložm mau nezaupanja.pa nekaj Preresnosti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tule bom narisala mojemu očetu eno vvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeelko črno piko, ker mi ne samo sam od sebe, ampak tudi na ekstra prošnjo stare mame ni sporočil, da je ona v bolnici :xx!: :xx!: :xx!: Fej in fuj, danes si res Cicifuj :xx!: :xx!: :xx!: No saj ni tako grozno, jaz sem do nje že prišla, mi je bilo pa drugače sporočeno, ampak takih zadev se ne dela !!!!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Jaz bom pa vrgla v tole črno luknjo svojo utrujenost in slabo voljo, ki je verjetno tudi posledica utrujenosti,pa vse smotane stranke,ki jih luna razmetava(ne glede na to, da je prazna) :xx!: Naj vse ostane notri in mi da mir! Ah no, pa ja ni vse tako črno, Contesa! Res, da je ponedeljek, ampak kaj dobrega si pa sigurno potegnila iz dneva, sam dobro razmisli! Sej tud men ni bil glih super dan! Delat sem moral čez delovni čas in še noge mi bojo odpadle, kot da bi naredil z njimi danes 100 km! Saj, prav dosti manj pa tud ne! Tko da, sem kar utrujen! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Jaz bom pa vrgla v tole črno luknjo svojo utrujenost in slabo voljo, ki je verjetno tudi posledica utrujenosti,pa vse smotane stranke,ki jih luna razmetava(ne glede na to, da je prazna) :xx!: Naj vse ostane notri in mi da mir! Kar zabriši... pa glej, da boš pokrov dobro zaprla Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 No lepo, da je že boljše s tvojim počutjem in razpoloženjem Je bla včeri Črna Lukna spraznjena Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 naj gre v črno luknjo ves ta nemir, nepredvidljivost, vsa tema in strah in naj ostane: Skrivnost in topli sončni žarki naj božajo z vesoljno ljubeznijo ves svet Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 v službi mi gre vse narobe, skregala sem se s tipom, operacija me čaka pa me je strah, denarja mi vedno zmanjkuje, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, odpri se črna luknja in požri vse tole če ne bo bolje čez nekaj dni spet pridem z lopato vse nametat tle n oter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...vse slabe filinge, da se bo nekaj slabega pripetilo nečaku... nehaj s tem, Lunca - ovijaj ga s svetlobo, posiljaj mu varstvo, ne pa strahov (meni je mama to 'pocela' ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.