Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Fej in fuj, danes si res Cicifuj :xx!: :xx!: :xx!: :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Jaz bom pa vrgla v tole črno luknjo svojo utrujenost in slabo voljo, ki je verjetno tudi posledica utrujenosti,pa vse smotane stranke,ki jih luna razmetava(ne glede na to, da je prazna) :xx!: Naj vse ostane notri in mi da mir! Danes si najbrz ze obnovljena in vse! Luna pa tudi prazna razmetava - gre za konjunkcijo sonca in lune, tako je to kar jasno - saj ni prazna, pac pa 'mlada' luna - mlaj.Recimo jaz sem rojena totalno na mlaj (dobri dve uri od mlaja), pa nisem cist slowmotion, izpraznjena in tko, kot si nekateri predstavljajo 'prazno' luno. Mlaj je vcasih se bolj naporen, se vec privre na dan... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Je bla včeri Črna Lukna spraznjenaEj momentalno smo jo napolnili, nujno praznit ... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 v službi mi gre vse narobe, skregala sem se s tipom, operacija me čaka pa me je strah, denarja mi vedno zmanjkuje, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, odpri se črna luknja in požri vse tolev sluzbi se bo uredilo, prepir sam po sebi se ni nic, za operacijo pa ti zelim, da bi se vse srecno in dbest izslo!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Glej jih!!! Zdaj jih pa skrbi v zvezi s crno luknjo! CL deluje in ker je to kar je, vse pozre. DON'T WORRY (BE HAPPY) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Kasandra kaj ti bo strah, tu ga pusti!Drži se in naj bo operacija z odličnim rezultatom na boljše! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ... z odličnim rezultatom na boljše! Jo, se tole sem pozabila dodat prej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 In moja bulasta bula naj izgine! Se raz... raz... dematerializira pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Hojla Kasandra in tudi tebi Vrba Nekaj sem se naučila na svoji poti ČIŠČENJA svoje podzavesti in telesa. Vse, kar govorim in napišem, da pošiljam od sebe , odlagam breme iz mojih ramen, DELUJE NAJMOČNEJE, KO SI VSE VIZUALIZIRAM, ŽIVO PREDSTAVLJAM, LUKNO AL PA KARKOLI ŽE JE IN TO ČUSTVENO PODPREM. To pomeni, da čutim, kako to breme odhaja od mene. Ljudje smo bitja simbolov. Najdi si Kasandra kakšen simbol, ki ti bo resnično pomagal doseči prave občutke, kako pošiljaš in se osvobajaš bremena. Poizkusi, Verjemi mi, Pomaga !!!! peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Hej Kasandra naj bo tale luknja čim bolj lačna in naj "požre" vse tvoje nevšečnosti.......potem bo pa posijalo sončece in zime bo kmalu konec in prileteli bodo ptički in prinesli pomlad.....in sigurno se bo zate našel tudi kakšen, ki ti bo prinesel pomladni cvet Naj tale naša luknja požre vse našeeeee tegobe! Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ja kasandra držim pesti, da bo vse ok! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 daj,črna luknja....pojej prosim vse moje depresivne občutke,pa moje ljubosumje in črnogledost.....vse grdo pojej!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 pesimizem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 V luknjo mecem vso negativo, vso depresijo, obcutke manjvrednosti :xx!: ... in se PMS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...jaz tudi v tole črnino mečem svoje dvome , strahove :OO!: in kanček tečnobe , pa veliko lenobe ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ...NAJ ODDAM V ČRNO LUKNJO, KER KAR SI TRENUTNO MISLIM O NAŠI http://forum.bmwslo.com/images/smiles/nourriture04.gifRAČUNOVODKINJI JE VSE PREJ KOT LEPO...RES NE VEM, KAKO ENIM RATA BIT TAK GROMOZANSKI KUP SRANJA... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ko že človek misli, da se je mickeno pobliskalo tam v glavi, spet eno pribije Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 MAH , TEMU STVORU TUT ELEKTRO-ŠOK NE POMAGA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Bo jo treba še enkrat na rolerje dat , če pa ne bo pomagal, kar verjetno ne bo pol pa kr http://smilies.cw08.calibra-web.de/html/images/smilies/gewalt/bash.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Naj oddam v belo luknjo... pa sproti... intimno... pa na koncu včasih še metlico rabit... potem se vidi, kakšna je moja mentalna prebava... pa še za vrvico bom na koncu potegnil!K sreči ni vse tako črno-belo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 RAČUNOVODKINJI JE VSE PREJ KOT LEPO...RES NE VEM, KAKO ENIM RATA BIT TAK GROMOZANSKI KUP SRANJA... hj, sj taka je morda le na delu, doma v domačem okolju zihr ni taka, ne sme bit. na delu vsi nekak sroščjao svoje meditativno sranje! škoda ,da le nimate rzsvetljenega direktorja! ki to slepo očitno bodri :xx!: Veš,ko opazujem delovni team v podjetjih skoz pripovedovanja različnih starosti ljudi bi reku,da starejše genercije bodo začele bit tiho in uglajeno človeško ponižne prec,ko bo delavni team bil spet pomlajen ...hmmm, tale naša računovodska cvetka...je doma pomoje še hujši zmaj...mah sej drugač me sploh ne gane, se mi kar mal smili, ker sploh ne zna živet, ampak cele dneve samo jamra in se pritožuje...itak najbolj trpi ona, na momente pa še naša boga ušeska .... Trudi...jap drugič k bo pizdila, ji bom rekla naj gre na rolerje... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 tile rolerji majo zih kašn poseben pomen tako da Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ja si je zapestje zlomila in je ni blo v službi, torej so mel MIR Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.