Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 hm... vsaka misel je življenje ... skozi rešeto, čisto mičkeno rešeto dajem v črnino svoje nemogoče želje in strahove, naj ostane na svetlobi tisto, kar sme ostati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 naj gre v črno luknjo tisto, kar vse je trenutek brezskrbnosti in radovednosti povzročil na današnji dan pred 4leti,naj gre zraven še dvom in vse sanje, ki so izpile moči in naj ostane moč in siguren plesoč korak skozi življenje,samo naprej in nič več nazaj... naj bo svetla harmonija tista, da prekrije spomin, ki hoče, da spet zaboli... p.s. Ne, v bistvu moram biti hvaležna za vse naučeno, kar mi je prinesla izkušnja. Saj zato v bistvu živimo, da gremo skozi lekcije... in gremo dalje močnejši. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 .sem dovolj kamna zmetau v morje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Črna luknja.... vzami moje slabe občutek v zvezi s prijateljem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Bljak, ko se pa sramujem, da imam karkoli skupnega z očetom.... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Bljak, ko se pa sramujem, da imam karkoli skupnega z očetom.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ker jima mlinček ne dela in ker je njuna čustvena inteligenca zelo vprašljiva. hjojta,k bi vsi obvladovali psihologijo na delu,potem bi se lahko vsi tut med sabo ženl tam Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Oh,noter bi rada vrgla vse bed filinge,ki jih imam trenutno...počutm se tok hudičevo osamljena,družina mi gre na živce,dober,da sem sama...sj gotov nekak čutijo,da v tem trenutku to najbolj potrebujem... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest kleop 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Spoštovani v črno luknjo metalci,zanima me koliko imate raziskano to črno luknjo, kajti bojim se, da črnja luknja ima izhod na drugi strani in potovanje skoznjo je gnetenje in zgoščevanje teh naših grehov, ter možnost velika tud obstaja da nas nazaj udari na kakšno večjo eksponento. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Čez dve uri in pol moram vstati in cel vikend sem ponočeval, oziroma, se pogovarjal! Mislil sem, da sem se imel lepo, a očitno nisem imel prav! Moram v službo in potem še v eno na radio, a nimam volje! Zgodovina se ponavlja, vendar mi gre to že pošteno na živce! Zakaj vedno dobim dobroto povrnjeno z nožem v srce!? A je svet res tako zelo pokvarjen? Da ni pošten, to vem že dolgo, ampak da se mi to kar naprej dogaja.........nkje so meje, vsak jih ima.....in moje so že zelo blizu :o|o: ! Edina razlaga, ki mi je še ostala je, da sem neumen, romantika, v katero verjame moje srce, pa ne obstaja, oz. jo je tasvet izmaličil do skrajnosti! Očitno nisem za ta svet.....vsaj moja duša ne! Upam, draga črna luknja, da boš lahko pogoltnila tale kup dreka! Jaz ga moram namreč vsakodnevno! :o|o: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 .bemu, pa kak so smotani nekateri, k mešajo prjaznost z osvajanjem, pa te prec označjo,da si iščeš kj .. :xx!: :o|o: .to bo treba mau konkretno odšpilet Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Spoštovani v črno luknjo metalci,zanima me koliko imate raziskano to črno luknjo, kajti bojim se, da črnja luknja ima izhod na drugi strani in potovanje skoznjo je gnetenje in zgoščevanje teh naših grehov, ter možnost velika tud obstaja da nas nazaj udari na kakšno večjo eksponento. LP sej se ne gremo črne magije men se zdi pa tale črna luknja super pogruntavščina! bolš je, da daš ven tisto kar te mori, kot da zadržuješ v sebi! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hitro, črna luknja, poberi vse moje strahove in frustracije.Vsrkaj vase vse, česar nočem, o čemer nočem razmišljati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Dolores, sej tisto, kar bi se lahko zgodilo, se ni, takšni trenutki nam na nek način pokažejo, kako lepo je življenje... uživajte skupaj danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Thx Selene, saj vem, da imaš prav, vendar sem po naravi (bučman) takšna, da bi rada še zagotovilo za jutri.... :o|o: Hvala ti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ja zagotovilo za jutri, .... sama se po nesreči držim pravila, kar lahko iz srca poveš ali daš danes, ne odlašaj na jutri... in živim za ta trenutek Želim ti, da se čimhitreje notranje umiriš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 No luknja par mojih črnih misliA lahko danes človek sploh pove kar mu paše,ne da bi mu nekdo neprestano pod nos tišal kake izjave daje...a lahk misli s svojo glavo,a ma lahk svoje mnenje,al more mislt tko kt drugi mislijo,a se lahko izrazi tak kt njemu paše ne da bi ga takoj totalno skritizirali..ja faaaak :xx!: ,ne more an,morejo drugi zraven možgane prat... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Hm...nevem.. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ...lahko pogoltnila tale kup dreka!Ce pades v gnoj, posadi roze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ne more an,morejo drugi zraven možgane prat... hj, but bolj odločna, PA BOŠ IZPELJALA svoje izražanje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 :xx!: :xx!: :xx!: jooooj, kako sem naveličana for enointeistih in žalosti in jeze in razočaranja in nerazumevanja, še svojih svetlih trenutkov optimizma, nihanj najinih, vsega :xx!:, vsega :xx!: ne prenašam več te peklenske gugalnice svoje naj ostane tukaj zakopano, naj se začnem že končno vrteti v nekih drugih filingih x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hm, zdele nism neki dubu, kr sm hotu. Bom šeu pa u druge sfere, ampak dubu bom! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Oddajam jezo, ki je povezana z enim prijateljem. Nočem biti jezna, ampak prav čutim, kako me duši.Takole, storjeno. Nisem več jezna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ajde luknja, zadrži tu mal moje zaupljivosti do ljudi. Naj nekaj časa ostane tu. Mi je bil zdej en "pušanac" dovolj za nekaj časa. Naj ostane tu, plisssss, vsaj nekaj časa. Trenutn je ne maram. Ostan tu. Hočem bit nezaupljiv neki časa. Definitivno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.