Melodie 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Mick, si prepričan? Te je pa moral nekdo zelo razočarat. Luknja, daj še trmo in muhavost enih ljudi posrkaj vase Ti bojo hvaležni, ker bo tudi zanje svet lepši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Zaenkrat sem prepričan . Nihče me ni razočaral. Sam sem se . Z zaupljivostjo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Zaenkrat sem prepričan . Nihče me ni razočaral. Sam sem se . Z zaupljivostjo. Hmmmmm,.....ja, poznamo to! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Črna luknja izvoli moje današnje sanje. Naj se ne uresničijo! Sem vidla zdaj, česa me je najbolj strah :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Contesa, tule pa ne rabiš ti poboža a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 a velja za nazaj,pobožek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 contesa, tudi od mene en poboz...da ribica nazaj na gladino priplava Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Contesa pobož zate , sm prebral, da si mela nekaj neprijetnega :o|o: ; sicer pa ne dvomim, da kdor-koli si je že upal poizkusiti kaj takega, da si se tako razjezila, si mu dala vedeti, da je to storil zadnjič in da nekaj časa niti pomisliti ne bo upal na take neumnosti Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Tako je prav Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ste hecni, fantje nasi! lepo, da skrbite za grofico ! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Tinka...kako lepo si to rekla..."fantje naši"... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Contesa, en pobož , se je pa res nekaj ornk zoprnega zgodilo, da je tebe razbesnelo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Naj tale trapast filing, jeza in nemoc in nezaupanje in vse to izgine tlele not v luknjo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 AfroditaA Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Bejžte strupi ven, kdo vas bo še prenašal :o|o: ....tukaj vas puščam v črni luknji :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 heh, ja..jest sm danes že oddal nekaj temu primerno vzgojnega upam, da bo zaleglo, zadostovalo človeško razumevanje v osnovni Biti .Hvala za pogum in bit na mestu Hehehehehehe, muca se je izprsila! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 morda sem jezen na tisto, kar je, bo tut temu primerno nagrajeno, hvala bom napisau imena v glavo si Sej bo bolš, ne sekiri se! Kaj sploh diskutiraš? Dej na ignore in fertik! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 smo jo dali mi že prej Hehehehehe,govor sam zase! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ti kr, če te že tok zanima! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 tlele notr dam vse občutke ki mi jih je včerej ena močno nesrečna in zagrenjena duša naredila. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Prvic sem tukaj v tej luknji... daj pober iz mene vso tisto svinjarijo...ker, ce ne me bo konc vsak cajt. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Prvic sem tukaj v tej luknji... daj pober iz mene vso tisto svinjarijo...ker, ce ne me bo konc vsak cajt. Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Oddajam v črno luknjo prazne moške obljube!in ženska šimfanja! Dost mam! in naj kar tu ostane to... x!x Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Naj črna luknja uniči neuspeh!! Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Črna luknja uniči položnico za elektriko, ker kar je preveč je pa preveč! Sovražim elektro Ljubljana!!! Požrl so mi počitnice Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.