Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Pomlad pobož , sam tle ti pa ne morm pomagat Za počitnice pa se bo najdla varjanta Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Pomlad pobož , sam tle ti pa ne morm pomagat Za počitnice pa se bo najdla varjanta Hvala Trudi. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Črna luknja, sprejmi nocoj mojo slabo voljo in negativne misli :xx!: :xx!: Vse je v redu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Contesa, en pobož , pa mislim,da je črna luknja tudi že naredila svoje. Upam,da bo dotična oseba dojela, da rabiš čas za razgradnjo zoprnih zadev in ti bo dala čas, da se oglasiš ko boš ti pripravljena Pomlad, upam, da ti počitnice uspejo, vseeno na nek način Oona. svinjarija se je najbrž že odstranila Stankaa, nesnaga okoli tebe je tudi najbrž že sanirana Aiwa, upam, da je razpoloženje spet O.K. Naj se vam vsem naredi en lep dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ni prijetno, ko dobivaš čudna sporočila po mobitelu,tega ne želim!!Naukza vse: Premisli komu daš številko gsm-a. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 To pa ni glih najbolj fair, da se tuje cifre naokoli tala , jaz še Trudijeve ne , še bolj butasto je pa, da se noče opazit, da nekdo ne želi imeti stikov :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Na.... Črna luknja, te slabe energije od neke osebe res ne rabim. Vso ti jo podarjam. :xx!: Zdaj pa še oddam blokado, ki me ustavlja pri ustvarjalnosti. In gremo veselo na delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Lukna, pliz vzemi vse kar ni svetlega, še ves včerajšnji dan naj se izniči. Dost ga mam! Game over! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Game over!Pa B.B.T. ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Game over!Pa B.B.T. ? Imam rajši AC DC Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Al R.E M. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 zobobol....alo notr :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Al R.E M. Z REMi pa jaz rastem. Čudn, ampak se mi zdi da smo nekak v istih fazah...sej tut jest ne štekam ampak povezava pa je z moje strani.... When I'm sad she comes to mewith a thousand smilesshe gives to me free It's alright, she says,it's alrightTake anything you want from me,anything Fly on, little wing pa tut s tole....alo sezame, otvori se! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Črna luknja vzami moje slabe občutke in neko čudno slabo voljo., prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Edino, če tvojo številko kdo drug okrog daje! :xx!:To nič ne spremeni, če si jo temu drugemu - dala sama. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Al R.E M. Pridejo v LJ sem slišal nekje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Al R.E M. Pridejo v LJ sem slišal nekje. Ja 17.01.2005 Hala Tivoli Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 bemu, bemu,... vse slabo naj gre tja not Bemu ta moj dolg jezik.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 pa moji filingi, slaba volja, se mi zdi, da sem si danes več škode nardila kot koristi... pih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Kva tle dogaja bemu, same mučke po forumu! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 včasih moraš tisto kar skuhat tud pojest veš... jaz že vem, žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 :bomb: :bomb: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Črna luknja funkcionira. Mega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Sm dons fasu kr sm iskou! Nm več iskau! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ne sekiraj se, vsi enkrat fašemo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.