Šiva 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 ....zadne čase sem razočarana v vsem, na trenutke ne vidim več smisla v življenju, zato tukaj odajam te misli! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 par modric, oteklino, jezo, maščevanje, vse kretene, ki sem jih kdajkoli srečal ali jih srečujem!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 heh, a zdej pa še česna ne bom smel jest spet smotko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 valda ne, k pol smrdis... po cesnu... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 narobe gledaš, sploh ni res, česn je v solati, jest pa ga ne smem devat, huhpa česn mam jest rad, pa mi tut nekak diši in je zdravilen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 dons je tko en težek dan kar tuki puščam negativno naj gre v črno luknjo Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 men se zdi pa dons ful slab dan v crno luknjo mecem vse tecnobe in zivcneze :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>....zadne čase sem razočarana v vsem, na trenutke ne vidim več smisla v življenju, zato tukaj odajam te misli! Naj ti razočaranje ne vzame volje do življenja. Vem kako je bad filing. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 joj zadnje cajte vse narobe. sami problemi, vse tezko, ko probam kej resit sam poslabsam. cela zmedena, napeta, zivcna, tecna, moje misli kokr ena velika grozna nevihta, ki kar traja in traja- sploh ne vidm ven. najraj bi kar nekam pobegnila, ampak tam bi spet sebe srecala in trenutno se nocm srecat. naj gre vse to u crno luknjo in tam ostane! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Bejž ven ta smotan glavobol, pa ne nazaj mi spet hodit... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 sej bo bolj, Boris .....sva dva z glavobolom....če ti bo kaj laže.... ....samo malo počitka rabiva, pa sprostitve Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Potem pa pobož zate Lia ....pri meni vem kako dolgo traja, pa ne,da bi si domišljal, mora luna ven iz škorpijona pa bo, za počitek in sprostitev pa vem, da dajem premalo, OK, zdrživa, saj spoduda veliko pomeni, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 hvala za pobož, ampak kako Laško prežene glavobol.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 S pozitivnimi misli Lia, s pirom se ne da Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Eh, seveda pir pomaga...vedno... Sicer pa pobož obema... ...saj bo minilo.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 puščam te za seboj, nikoli me ne dohitiš. Za mene ne obstajaš, razblinjena v črni luknji s svojo žlehtnobo. Bog naj ti odpusti, kajti jaz ti bom težko. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 OK, včeraj sem te pustil tukaj, kakšna je to črna luknja, da rineš za menoj, ali pa pač moram zdržati to preizkušanje, puščam tudi današnjega tukaj ... :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Borism, saj veš - tudi to bo minilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Hvala Selene , saj to me drži pokonci, ker vem, da mine, meni definitivno ne paše luna v škorpijonu, ne vem kaj sem se ji zameril Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Črna luknja, nervozna sm in nočem bit več... :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Bljak,fuj..... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: ,dej plis poberi to nesnago ven iy mene... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 en nasvet ko nam je res hudo, se skrijemo v kak miren prostor in se spomnimo da smo del oz. otroci velikega ljubečega bitja, ki ga lahko poimenujemo Bog, Narava, karkoli... prijetnega, mehkega ljubečega, kar je vedno ob nas in nas varuje in vedno sprejema in podpira na tej poti, ki jo moramo prehoditi, da bi se čim več naučili. in ob sebi začutimo to svetlo ljubečo prisotnost in ji prepustimo, zaupamo svoje tezave, lahko se zjočemo če čutimo potrebo. ponavadi nas ta bitja vodijo, dajejo višji v pogled v stanje ki nas muči, nas rešijo trenutne obremenjenosti. jaz se zjočem, začutim hrepenenje, povezanost z virom, hrepenenje da bi sla spet domov, v vir, v neskončno ljubezen potem dobim v dušo sporočila da je vse ok, da sem sprejeta, ljubljena.... in se počutim očiščena, prerojena.tako se znebim bremena, ko se res fajn nabere da vse boli. in potem s tem višjim razumevanjem naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Očitno sem se rodila pod totalno nesrečno zvezdo,.... čist sem obupana,... Znašla sem se sredi pekla, ampak kaj čem razlagat,... ker ne bo nič bolje. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 mrbit bi dal sebe mal v črno luknjo tak za kakšen dan dva... pokvaril nekaj lepega, ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.