Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

žalost zaradi prezgodnje smrti osnovnošolca in gorje, ki ga preživljajo njegovi starši..........in vsi ostali

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

žalost zaradi prezgodnje smrti osnovnošolca in gorje, ki ga preživljajo njegovi starši..........in vsi ostali

:sori: :sori: x:((x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Amis x:Xx , fantek je odšel domov. Od tam prihajamo vsi mi, vstopimo v telo, ki se razvija v mamici, in se rodimo v fizični obliki, da bi opravili določeno nalogo. Ko jo opravimo, se vrnemo. Vse to temelji na ljubezni. On je še vedno z nami- samo nefizično.

Amis x:Xx , fantek je odšel domov. Od tam prihajamo vsi mi, vstopimo v telo, ki se razvija v mamici, in se rodimo v fizični obliki, da bi opravili določeno nalogo. Ko jo opravimo, se vrnemo. Vse to temelji na ljubezni. On je še vedno z nami- samo nefizično.

To je zelo lepo napisano, ampak nekomu ki zaluje take besede ne pomagajo nic..

Potreben je cas, da se zacelijo rane..

Saj vem. Lahko pa pomagajo. Ko je moji teti umrl oče- torej moj dedek- jaz se takrat še nisem rodila, ji je bilo res grozno, pa še neke nerazrešene stvari sta imela med sabo in je bila res popolnoma na tleh. Nekaj dni po njegovi smrti pa je dobila pismo od njega- da je z njim vse O.K., da se ima dobro in podobno... :vio:

Priporočam knjigo Potovanje duš xsrcx

Saj vem. Lahko pa pomagajo. Ko je moji teti umrl oče- torej moj dedek- jaz se takrat še nisem rodila, ji je bilo res grozno, pa še neke nerazrešene stvari sta imela med sabo in je bila res popolnoma na tleh.  Nekaj dni po njegovi smrti pa je dobila pismo od njega- da je z njim vse O.K., da se ima dobro in podobno... :vio:

Priporočam knjigo Potovanje duš xsrcx

Dobila je pismo od mrtvega cloveka?

A si hotela napisat, da ga je poslal preden je umrl?

:huh:

bom selene, hvala in lep nasmejan večer ti želim x;)x

Mogoče pa narišem zdajle una dva simbola k mi jih je borism predlagal...življenska moč in volja...nkaj takega..

pa-pa,

sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

To je zelo lepo napisano, ampak nekomu ki zaluje take besede ne pomagajo nic..

Potreben je cas, da se zacelijo rane..

Ja, strinjam se.

Veckrat sem govorila o tem s kom...

In ko se pogovarjas konkretno z nekom, ki potrebuje pomoc, ker mu je umrl otrok, si tako nemocen, cutis, da je vse fraza, kar reces, nemocen si zelo, oni pa ne more se videti onstran... Zdaj nenehno podozivlja vse...

Grozno je tole, o tem ne zeli nihce razmisljati, tega se vsakdo, ki ima otroka/e, nekako v sebi boji.

To je najteze shendlati.

A vendar... dejansko je tako, da ima vsakdo in tudi vsaka druzina neko svoje poslanstvo, karmo, uk, test...

A z oddaljeno razlago ne moremo nikomur tega misljenja, te razlage vsiliti, sam se mora skozi cas prebiti do nekaterih odgovorov, si nekako najti protiutez.

Morda bi ta fantek pri 17-ih v tezkih mukah umrl zaradi levkemije, nikoli ne ves... in kot ima vsakdo svoje rojstvo, ima vsakdo svojo smrt. Tako pac je.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
V crno luknjo mecem ostanke od kosila.. Upam, da bodo padli na sredo Afrike v neko vas, kjer otroci stradajo..  x;)x

Izredno nerad solim komu pamet...ampak vcasih je potrebno, da clovek premisli preden kaj rece/napise....ze zaradi sebe...

Ce je tebi to smesno, potem.... x?x

V crno luknjo mecem ostanke od kosila.. Upam, da bodo padli na sredo Afrike v neko vas, kjer otroci stradajo..  x;)x

Izredno nerad solim komu pamet...ampak vcasih je potrebno, da clovek premisli preden kaj rece/napise....ze zaradi sebe...

Ce je tebi to smesno, potem.... x?x

..zgleda, da si jo sebi prevec posolil.. x;)x

ZNOVA ne srat x^x

to je tako grdo rečeno! tudi če je v zajebanciji.

enkrat mi je nekdo v zajebanciji rekel- ne seri- in nisem srala pet dni skupaj!!!

resno!

potem sem tej osebi povedala za to tvojo težavo, in sem se kmalu zatem končno olajšala x:Dx .... :inocent: x?x.... xwitchx

:vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...