Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ha-ha......kak me mala cakana zeza .........temperamenten Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jaz vam pa ne dam nic!! "K nč nimaš" Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jaz vam pa ne dam nic!! "K nč nimaš" ti ze ves.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 v črno luknjo moje sivo-plavo-zeleno zatečeno koleno... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 žalost zaradi prezgodnje smrti osnovnošolca in gorje, ki ga preživljajo njegovi starši..........in vsi ostali Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 žalost zaradi prezgodnje smrti osnovnošolca in gorje, ki ga preživljajo njegovi starši..........in vsi ostali Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 žalost zaradi prezgodnje smrti osnovnošolca in gorje, ki ga preživljajo njegovi starši..........in vsi ostaliAmis , fantek je odšel domov. Od tam prihajamo vsi mi, vstopimo v telo, ki se razvija v mamici, in se rodimo v fizični obliki, da bi opravili določeno nalogo. Ko jo opravimo, se vrnemo. Vse to temelji na ljubezni. On je še vedno z nami- samo nefizično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 žalost zaradi prezgodnje smrti osnovnošolca in gorje, ki ga preživljajo njegovi starši..........in vsi ostaliAmis , fantek je odšel domov. Od tam prihajamo vsi mi, vstopimo v telo, ki se razvija v mamici, in se rodimo v fizični obliki, da bi opravili določeno nalogo. Ko jo opravimo, se vrnemo. Vse to temelji na ljubezni. On je še vedno z nami- samo nefizično. To je zelo lepo napisano, ampak nekomu ki zaluje take besede ne pomagajo nic..Potreben je cas, da se zacelijo rane.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Saj vem. Lahko pa pomagajo. Ko je moji teti umrl oče- torej moj dedek- jaz se takrat še nisem rodila, ji je bilo res grozno, pa še neke nerazrešene stvari sta imela med sabo in je bila res popolnoma na tleh. Nekaj dni po njegovi smrti pa je dobila pismo od njega- da je z njim vse O.K., da se ima dobro in podobno... Priporočam knjigo Potovanje duš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Saj vem. Lahko pa pomagajo. Ko je moji teti umrl oče- torej moj dedek- jaz se takrat še nisem rodila, ji je bilo res grozno, pa še neke nerazrešene stvari sta imela med sabo in je bila res popolnoma na tleh. Nekaj dni po njegovi smrti pa je dobila pismo od njega- da je z njim vse O.K., da se ima dobro in podobno... Priporočam knjigo Potovanje duš Dobila je pismo od mrtvega cloveka? A si hotela napisat, da ga je poslal preden je umrl? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ...???... vse je mogoče. prepusti se domišljiji... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Potovanje duš tud jaz priporočam... Sončna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ...???... vse je mogoče. prepusti se domišljiji... ok, mogoce ga je dobila v svoji domisljiji, da bi ga poslal mrtev clovek, pa ne verjamem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jaz bi pa rada v črni luknji danes pustila to svojo napetost in tečnost :xx!: Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Sončk, privošči si nekaj samo zase...za svojo dušo saj veš jutri je nov dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 bom selene, hvala in lep nasmejan večer ti želim Mogoče pa narišem zdajle una dva simbola k mi jih je borism predlagal...življenska moč in volja...nkaj takega.. pa-pa, sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 x;)jaz sem danes samo neko malenkost potrebovala, da sem prišla ven iz tega stanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 žalost zaradi prezgodnje smrti osnovnošolca in gorje, ki ga preživljajo njegovi starši..........in vsi ostaliAmis , fantek je odšel domov. Od tam prihajamo vsi mi, vstopimo v telo, ki se razvija v mamici, in se rodimo v fizični obliki, da bi opravili določeno nalogo. Ko jo opravimo, se vrnemo. Vse to temelji na ljubezni. On je še vedno z nami- samo nefizično. To je zelo lepo napisano, ampak nekomu ki zaluje take besede ne pomagajo nic..Potreben je cas, da se zacelijo rane.. Ja, strinjam se.Veckrat sem govorila o tem s kom...In ko se pogovarjas konkretno z nekom, ki potrebuje pomoc, ker mu je umrl otrok, si tako nemocen, cutis, da je vse fraza, kar reces, nemocen si zelo, oni pa ne more se videti onstran... Zdaj nenehno podozivlja vse... Grozno je tole, o tem ne zeli nihce razmisljati, tega se vsakdo, ki ima otroka/e, nekako v sebi boji.To je najteze shendlati. A vendar... dejansko je tako, da ima vsakdo in tudi vsaka druzina neko svoje poslanstvo, karmo, uk, test...A z oddaljeno razlago ne moremo nikomur tega misljenja, te razlage vsiliti, sam se mora skozi cas prebiti do nekaterih odgovorov, si nekako najti protiutez.Morda bi ta fantek pri 17-ih v tezkih mukah umrl zaradi levkemije, nikoli ne ves... in kot ima vsakdo svoje rojstvo, ima vsakdo svojo smrt. Tako pac je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 V crno luknjo mecem ostanke od kosila.. Upam, da bodo padli na sredo Afrike v neko vas, kjer otroci stradajo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 V crno luknjo mecem ostanke od kosila.. Upam, da bodo padli na sredo Afrike v neko vas, kjer otroci stradajo.. Izredno nerad solim komu pamet...ampak vcasih je potrebno, da clovek premisli preden kaj rece/napise....ze zaradi sebe...Ce je tebi to smesno, potem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 .zmečem vse kar je preveč okrog mene in v men Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 V crno luknjo mecem ostanke od kosila.. Upam, da bodo padli na sredo Afrike v neko vas, kjer otroci stradajo.. Izredno nerad solim komu pamet...ampak vcasih je potrebno, da clovek premisli preden kaj rece/napise....ze zaradi sebe...Ce je tebi to smesno, potem.... ..zgleda, da si jo sebi prevec posolil.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ZNOVA ne srat Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ZNOVA ne srat saj ne.. a smrdi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ZNOVA ne srat to je tako grdo rečeno! tudi če je v zajebanciji.enkrat mi je nekdo v zajebanciji rekel- ne seri- in nisem srala pet dni skupaj!!!resno! potem sem tej osebi povedala za to tvojo težavo, in sem se kmalu zatem končno olajšala .... .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.