stankaa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:Boris, saj je prav, raje se tukaj razjezi in potem s svetlo energijo naprej, v nov dan, v nove priložnosti. Tudi najboljšim se zgodi...kak smotano smolast čas. Ampak mi se ne damo! Ne da? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 v črno luknjo mečem solze, ki mi trenutno silijo v oči... kot da ne vedo, da sem v službi... eh .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>v črno luknjo mečem solze, ki mi trenutno silijo v oči... kot da ne vedo, da sem v službi... eh .... Upam da bo minilo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sveti duh, prosim napihni moj strah, da je res kar sem prebrala v neki numerološki knjigi - da se na sedemko lahko pripnejo duše - in ga nato razpoči. <{POST_SNAPBACK}>Ce ze verjames v pripenjanje dus, ti povem, da se to zgodi tistim ljudem, ki so umrlemu delali slabo oz. duse se vracajo, ce imajo na tuzemskem svetu kaj za razcistit. Komu bos zdej verjela? Devici al bedni bukvi, ki te zre? Glede na to, da je že prva trditev napačna... in Druga trditev zanimiva "tolažba" sledi še tretja v tem stilu : Jaz sem pa sv. Peter iz nebes, tko da bom to dušo kar zadržala,... in aurora nimaš se več kej bat. Mal heca more bit,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pri nas so ena čudna jajca v hladilniku (zihr majo kake temne sile prste vmes ....ali pa so kure bolj politično nastrojene?) namreč- se delijo na leva in desna...načeloma ne maram jajc, ampak ta so tako simpatična da si bom privoščila eno levo, al pa desno ne vem še. . .mogoče še hrenovko zraven (ker sem vegetarijanka! not.). Pol rajš enga levga in enga desnga,pa še hrenovko(al pa še bolš klobaso) Pol boš pa res popolna! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 jezoooooooooooožalostrazočaranjelažiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - (tudi svoje )strahnestrpnost joj, sej noče bit konc tega, nam niti naštevala več - požri zdej vse to črna lukna! - da bom loh zaspala končno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 nič strah nič laži nič razočaranja nič nestrpnosti, le žalost... i've just lost a friend... ... hm beda... nč bom že kako... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 vso negativnost in nesrečo, vsa slaba razpoloženja in naj se moj um že enkrat zbistri, ker jaz se bom fentu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 b666 bo hmal bolš boš vidu... sam zdele morš zdržat... slabi filingi grejo stran, čeprov maš filing da se ful vlečejo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 znižanje povračila za prehrano med delom iz 738 na 717 sit kje je kakšno zvišanje, kje ................... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 maloprej se čistilka zjokala... kar naenkrat, kar meni, odkar sem jo vprašala za zdravje, se mi je potožila o težkem pregledu črevesja in da je vse o.k. in da ve kaj je krivo, psiha in da za to ni zdravila, nek enderil ali kaj jemlje...non stop krči v želodcu in čim dobi slabo novico, dobi menstruacijo, tudi 3x na mesec!!!! Bolečine, a najhujše so psihične bolečine! oče... nasilje... alkohol... spolno nasilje... brez konca pretresena sem. ker je večkrat zatrdila, da ga bo ..... govorila sem ji: "Bodi močna. Pomagaj kolikor lahko, ostalo pa si ne ženi non stop k srcu...!" obenem pa si mislim, lahko meni, ko nisem tega nikoli doživljala, lahko govorim, tolažim, a ona pa to prenaša že odkar je prišla na svet Zakaj je toliko trpljenja na svetu? kako naj pomagam?????Naj gre vse to nesmiselno početje njenega očeta v črno luknjo in se ne vrne več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Naj še jaz nekaj oddam v črno luknjo, tukaj , zdaj. Sobotni večer, ki si ga želim preživeti s človekom, ki mi je blizu ne morem, ker je njemu pač pomembno nekaj drugega in to so vsi sobotni večeri, jaz pa jih preživljam sama, včasih na netu, velikokrat grem kar spat, želim si , da bi se tukaj nekaj spremenilo, ampak kaj , ko sama ničesar ne naredim zato. V meni se porajajo grda razmišljanja o čem drugem, boljšem, o nekom, ki razmišlja drugače, kot trenutni partner, pa ga niti ne poznam, samo želim si , da bi bil drugačen, da bi me razumel, mi pomagal rešiti težave preživetja, da bi bil z menoj, da bi imela skupne poglede na življenje-podobne.....bla, bla, najbarž želim nekaj kar ne ostoja oz. ni mi namenjeno. Lepo vas pozdravlja Vanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tony 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 V črno luknjo mečem ta konec tedna z vsemi razočaranji, obupom, ranjenim srcem, žalostjo, jezo... Naj se vse skupaj preobrazi v svetlobo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Nekaj moram pa jaz to jutro tudi odvržt v tole črno luknjo.... :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Borism upam, da je boljše, da je zaleglo tole oddajanje v črno luknjo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Hvala Selene, je že boljše , bolečina se je prestavila, sem se potem zjutraj kar pošteno opekel, že mora biti tako :xx!: :xx!: ....lahko bi še bilo huje, tipkam še lahko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 pobož Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ...pa še eden Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Naj ta ČRNA LUKNJA požre vse moje moreče misli in negativno energijo, ki noče dol z mene! Naj vse pobere ta luknja!! Jz se hočem znebit te teže!Luknja, poberi vse!I wanna be free!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Joj,luknja plis....poberi to ven iz mene....nezaupanje,sitnost,zakompliciranost,bljak......vse te čudne filinge!!! :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Črna luknja danes pa ti imam jaz nekaj za dati. :xx!: Prosim vzami to tako hitro kot je prišlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 nesigurnost... vzami... :xx!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ...par stvari bi pustila tle... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 no dej.... pust jih kle....jz sem jih včeri... in jih ni več Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 :OO!: :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.