Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:xx!:  :xx!:  :xx!:  :sick:  :bomb:  :o|o:  :horro-cb:  :xx!:  :V:  :sori:  :xx!:  :xx!:

Boris, saj je prav, raje se tukaj razjezi in potem s svetlo energijo naprej, v nov dan, v nove priložnosti. Tudi najboljšim se zgodi...kak smotano smolast čas. Ampak mi se ne damo! Ne da? :vtz:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Sveti duh, prosim napihni moj strah, da je res kar sem prebrala v neki numerološki knjigi - da se na sedemko lahko pripnejo duše - in ga nato razpoči.

<{POST_SNAPBACK}>Ce ze verjames v pripenjanje dus, ti povem, da se to zgodi tistim ljudem, ki so umrlemu delali slabo oz. duse se vracajo, ce imajo na tuzemskem svetu kaj za razcistit. x^x

Komu bos zdej verjela? Devici al bedni bukvi, ki te zre? x;)x

Glede na to, da je že prva trditev napačna...

in

Druga trditev zanimiva "tolažba"

sledi še tretja v tem stilu :

Jaz sem pa sv. Peter iz nebes, tko da bom to dušo kar zadržala,... in aurora nimaš se več kej bat.

Mal heca more bit,... :D :D :D

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>pri nas so ena čudna jajca v hladilniku :inocent: (zihr majo kake temne sile prste vmes :O: ....ali pa so kure bolj politično nastrojene?)  namreč- se delijo na leva in desna...načeloma ne maram jajc, ampak ta so tako simpatična da si bom privoščila eno levo, al pa desno ne vem še. . .mogoče še hrenovko zraven (ker sem vegetarijanka! not.). x:o)x

Pol rajš enga levga in enga desnga,pa še hrenovko(al pa še bolš klobaso) x:Dx Pol boš pa res popolna! x:px x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

jezoooooooooooo

žalost

razočaranje

lažiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - (tudi svoje :V: )

strah

nestrpnost

joj, sej noče bit konc tega, nam niti naštevala več - požri zdej vse to črna lukna! - da bom loh zaspala končno

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

nič strah nič laži nič razočaranja nič nestrpnosti, le žalost... i've just lost a friend... ... hm beda... nč :( bom že kako...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

vso negativnost in nesrečo, vsa slaba razpoloženja in naj se moj um že enkrat zbistri, ker jaz se bom fentu :V: :V: :V:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

znižanje povračila za prehrano med delom

iz 738 na 717 sit

kje je kakšno zvišanje, kje ...................

maloprej se čistilka zjokala... kar naenkrat, kar meni, odkar sem jo vprašala za zdravje, se mi je potožila o težkem pregledu črevesja in da je vse o.k. in da ve kaj je krivo, psiha in da za to ni zdravila, nek enderil ali kaj jemlje...non stop krči v želodcu in čim dobi slabo novico, dobi menstruacijo, tudi 3x na mesec!!!!

Bolečine, a najhujše so psihične bolečine!

oče... nasilje... alkohol... spolno nasilje... brez konca

pretresena sem. ker je večkrat zatrdila, da ga bo .....

govorila sem ji: "Bodi močna. Pomagaj kolikor lahko, ostalo pa si ne ženi non stop k srcu...!"

obenem pa si mislim, lahko meni, ko nisem tega nikoli doživljala, lahko govorim, tolažim, a ona pa to prenaša že odkar je prišla na svet

Zakaj je toliko trpljenja na svetu? :C: x?x kako naj pomagam?????

Naj gre vse to nesmiselno početje njenega očeta v črno luknjo in se ne vrne več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naj še jaz nekaj oddam v črno luknjo, tukaj , zdaj. :C:

Sobotni večer, ki si ga želim preživeti s človekom, ki mi je blizu ne morem, ker je njemu pač pomembno nekaj drugega in to so vsi sobotni večeri, jaz pa jih preživljam sama, včasih na netu, velikokrat grem kar spat, želim si , da bi se tukaj nekaj spremenilo, ampak kaj , ko sama ničesar ne naredim zato.

V meni se porajajo grda razmišljanja o čem drugem, boljšem, o nekom, ki razmišlja drugače, kot trenutni partner, pa ga niti ne poznam, samo želim si , da bi bil drugačen, da bi me razumel, mi pomagal rešiti težave preživetja, da bi bil z menoj, da bi imela skupne poglede na življenje-podobne.....bla, bla, najbarž želim nekaj kar ne ostoja oz. ni mi namenjeno. x?x

Lepo vas pozdravlja Vanja :palec:

• 2 weeks later...

Naj ta ČRNA LUKNJA požre vse moje moreče misli in negativno energijo, ki noče dol z mene! Naj vse pobere ta luknja!! Jz se hočem znebit te teže!

Luknja, poberi vse!

I wanna be free!!!

Scio mi nihil scire

Joj,luknja plis....poberi to ven iz mene....nezaupanje,sitnost,zakompliciranost,bljak......vse te čudne filinge!!! :vragec: :o|o: :xx!:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...