Ksenia 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 poleg vročine, kašlja, slabega počutje od malebi tule pustila tudi moje zmedene občutke... določene zadeve so mi pred časom dale energije, zaleta, ves svet je bil moj, danes mi gre na jok... nekaj bi imela, pa je oddaljeno tisoč svetlobnih let in v bistvu to že imam... ok, puščam moje bluzujoče misli in ideje tule... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 naše družinsko stanovanjske drame :xx!: :xx!: :xx!: jutr mamo kao nek sestank- pol bom vidla kje mi je živeti že zdej sm čist u kurcu zarad tega :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 vse negativne ljudi ki so okrog mene in energijo seveda Ker mi grejo na živce Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 jaz tudi...strah pa negotovost zaradi nejasne prihodnosti...kar tukaj bodita Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Tremo pred spraševanjem in testi, ker itaq zaradi tega vse pozabim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 hm, kako bi se reklo, žalost, bolečino, te dve vzemi pa bo kul... ostalo lahko nosim na svojih ramenih.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Nepotrebne misli o preteklosti teh res ne bom potrebovala več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 vzami moja pričakovanja... ker vem da se ne bojo izpolnila... eni ljudje pač samo govorijo pa nč ne nardijo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 ... vzemi moje razočaranje... zakaj se ljudje izdajajo za nekaj kar niso..... pol pa pokažejo svojo pravo plat in me prizadanejo... no, sej za neki je že prou.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 pobožek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Bom pa še jast neki zabrisal tle not! Upam in me tud ne bo dons prjatlca spet razočarala> pa sej je cool je pač takšna kot je jo sprejemam kot vsakega sam bo mogla spregledat da nima prav in se opravičit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 kemijo s poznavanjem blaga :xx!: :xx!: :xx!: u zdej pa moram hit nazaj v zlato ribico pa namesto kemije s poznavanjem blaga prosit za kemijo s poznavanjem iskric Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Vzemi moje razočaranje! Ko že mislim, da se stvari urejajo, vse v vodo pade! Kaj se bom sam jz trudila za izboljšanje?!? Nej gre vse ... nekam! V Črno Luknjo!!!! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 tinči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Nej si oči čike zatakne v r... (egoist...):xx!: že tko komi diham od prehlada, pa naj zgine bolezen pa ta dva mozolja na obrazu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Jz pa kar sebe mečem noter,in nočem več ven! :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Pridi rajš sem, bova kaj skupaj spili pa kakega mastnega odrli...kaj bi sama v luknjo skakala.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Thnx Lia... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 pa vzemi še moje razočaranje nad sinom in hčerko - ne ljubi se jima učiti, hoditi v šolo...mama se pa sekira..... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Zaupaj jima, nariši vilinske za razumevanj, učenje in voljo in ju postavi v njuno ugodno smer pa bo uspeh mnogo bližje, tvoje razočaranje pa mnogo manjše, saj ga sploh ne bo.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 mah krneki naj gre vse v k... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> mah krneki naj gre vse v k...Ja... včasih tud jz tko pravm...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Zobobol nej ga vrag vzame! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 uh za zobobol lahk pa že zobozdravnik poskrbi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.