5rca 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 E...je že porihtano ker ga je končno vrag vzel ampak sva skupi ugotovila kje je tičal vzrok za tistole bol zdaj je ok Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 mečem not dvome, da bodo ljudje naredili kar so obljubili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hm uh tisto pravilo al navado ki jo ima že od 15 ga leta naprej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 vzami mojo žalost.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Pobož aiwči... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 hwawa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Tiste frustracije ki mi pijejo dragoceno energijo :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Vse stvari, s katerimi se ukvarjam, pa nimajo smisla in mi samo jemljejo energijo Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Črna luknja, pogoltni moj nagravžni glavobol! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 ....naj vse skrbi preprosto izginejo...... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Bünch, kaj je narobe lej kolk je lep dan, sigurno bo odnesel vse skrbi, jutri se boš zbudila pa mislila da si prespala vse skrbi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Sm že mal obupala, da bodo skrbi, vsaj nekatere, kdaj izginile In tut jutr bodo še zmeri tle, pa pojutrišnjem... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Wannaaaaa talk or is iiiiiiit... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 puf... naj gre stran in se ne vrne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Oh,noter mečem vse bed filinge,ki me že lep čas spreletavajo! :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 jst bi pa u chrno lukno..............................SEBE ma kdo kero odvech zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Akutek, danes se ti pa pridružujem, tud jaz sebe pa mojo slabost, pa neodločenost, pa bojezljivost, popustljivost, na trenutke ponižanje mečem v luknjo...ne v svojo senco, v luknjo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 chrna lukna...pozhri moje chrne misli zlomk.....hoche spet razgrajat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> chrna lukna...pozhri moje chrne misli zlomk.....hoche spet razgrajat Bolje razgrajat, kt pa met črne misli. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Luknja požri vse moje travme in frustracije, probleme in dolgove, predvsem pa vse žalostne novice preden pridejo do mene.Česar ne veš, te ne boli in ne prizadane. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jaz pa v to luknjo mečem svojo nespečnost in grem... spat. Vsaj probat, no. PS: sporočim, če bo pomagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa v to luknjo mečem svojo nespečnost in grem... spat. Vsaj probat, no. PS: sporočim, če bo pomagal Upam, da je uspelo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 heheheh zgleda da je em... mislim da nimam nč za sem... tko da šibam ven.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Bi dala v črno luknjo mojo lenobo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.