aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 jz pa ne... k mi ful sede Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Je črna luknja naredila svoje! VEESEELOO NA deeloo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ok ok... grem jz tud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Luknja požri vse moje travme in frustracije, probleme in dolgove, predvsem pa vse žalostne novice preden pridejo do mene.Česar ne veš, te ne boli in ne prizadane. pobožek srček!!! i'm here for U Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Tko, če ste se kdaj spraševal, če metanje v tole "črno luknjo" deluje, vam lahko jz povem, da deluje Ja, včer mi je pol celo ratal zaspat Zdej pa mečem v luknjo zanič kavo, k sm si jo prejle skuhala in tko kot Julijana... svojo ----> l e n o b o. Gremo se učit. Pa pridni bodte še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 mislim da je današnji dan že klele notr... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Jaz pa mečem v črno luknjo svojo slabo voljo in sitnobo.. Pa naj bo že enkrat pomlad!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 zanko, v kateri sem se znašla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 slab občutek, ki kar noče in noče stran.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Mojo lenobo!!!!!!!!! Tjasa ucit!!!!!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 šloganje pa to... včasih je tud boljš kaj ne vedet... eh qrc me vidi pa to radovednost mojo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ... ma lukna pober vse skp..... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Luknja,požri zdej tole.... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ja sem kar nekaj naredila vceraj. Danes zjutraj tudi, samo...bomo vidli nadaljevanje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ma naj vzame tisti trapasti, bogsigavedi na čigavem zelniku zrasli, predsodek o baje prevečem pisanju v mapo "lunine čvekarije" :xx!: ...ko ga bo pojedlo se spet kaj javim...luknja požri čim prej :o|o: Hja pa tisto preveliko radovednost vzami, včasih naredi več škode kot koristi!Aja pa veš kaj še vzami........... *me prišepne* pa naj bo to v prvem planu Evo luknja, pa imaš papico za kosilo in za večerjo...za ene tri dni vnaprej :xx!: PS: Če boš že na delu lahko še veter vzameš da ne bo okna ven fliknilo čeprav bi jih tko bilo treba že enkrat menjat! HVAVA! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 lakoto o madonca... tole je blo pa hitr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 LENOBO ..a je to že spomladanska utrujenost? no, kakorkoli ali karžekoli naj gre u tri črne luknje Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 neuchakanost..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 V črno luknjo mečem zvijanje po trebuhu pred današnjim obiskom zobozdravnika... PS: kaj no... a vi pa ful radi hodte k zobarju al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
khiara 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. kreteni mi grejo na živce!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 sebe....kr nej me požre zdej..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 moje pomisleke...... :OO!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 odvisnost od čokolade Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>moje pomisleke...... :OO!:jst tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 jaz tudi, moje pomisleke in jezo tudi... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.