Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tist, tist, tist... ah nč nimam za črno lukno kot da črne luknje kaj vzamejo vse ostane točno tam v njih...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

posrkaj vase mojo depresijo, ki se vleče že predolgo časa, pospravi moje slabe navade in mi pusti samo dobre strani... naj se spet zbudim z nasmehom na ustih in srečo, ki prihaja od znotraj in ni povezana z ničemer... Dam ti vso slabo voljo, destruktivna razmišljanja in čustveno otopelost.. hočem spet živeti, polno in srečno!!!

Hvala

<{POST_SNAPBACK}>... naj se spet zbudim z nasmehom na ustih in srečo, ki prihaja od znotraj in ni povezana z ničemer...

xcrossfingx

Saj bo, punce, danes je en zoprn aspekt, nic se ustrasit, ce bomo mal bolj depresivni in nerazlozljivo zalostni. :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:)x

črna luknja, ti kar čakaj, a ti ne dam nič, kar mi je namenjeno... egoist sem... hihi

Lahko bi ti dala današnjo žalost zaradi spora s hčerko, a ti ne dam teh občutkov, ker se še moram iz njih, nekaj naučiti... , lahko bi vate vrgla skrbi, ki so se nabrale v službi, a tudi iz tega se učim...sori luknjica... v tem trenutku nimam zate, resnično ničesar x:)x

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Zaspanost :U:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...