ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 A ti tud.... ....wierd..... kot da bi do 4h zjutraj čvekala z mano na chatu.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 utrujenost in slabo voljo vzemi in uniči, da bo svet bolj vesel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Bejž ven vse kar se je nabralo negativnega v zadnjem tednu okoli mene in v meni.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 crna luknja, vate mecem svojo neodlocnost in omahljivost.. hocem spet svoje trdno prepricanje nazaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bejž ven vse kar se je nabralo negativnega v zadnjem tednu okoli mene in v meni.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: en pobož za Borisam...zunaj je lep sonček upam da si že bolje Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Boris - Makaronček ?- ma ne no boš videl da bo kmalu boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ciganka 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 črna luknja... vzami srčno bolečino, ki jo je povročil nekdo ki sem ga imela rada, ki je izigral mojo ljubezen... in me spravil na tla... z besedami in dejanji... jaz pa sem si samo želela biti srečna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Uh ciganka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 pobožek in poljubček ciganka jz pa sem not mečem 20 kg (a me je kdo vidu?) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Kakšna je to črna luknja, ki nič ne zauga.... :xx!: :OO!: :xx!: Bomo pa večkrat pluval vanjo :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ...sej bo....zgleda da se je mal "zaštopfal", bo treba mal solne kisline v lijak....da bo spet zaugat začela.... ..evo Boris, že vlivam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Boris, pobož, sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Lia Saj tebi so tudi ukradli ikonco, ali že tudi ne vidim več dobro ne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ..solna kislina mi jo je razžrla...k tok dober pucam zdej bi pa že mogu mal začutit, da je začel nesnago pobirat.... Drgač bo pa treba mal začarat, da ne boš več tak magnet za to nesnago Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 bolečino Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Črna luknja, tokrat vzemi vse moje bolečine, žalost, razočaranje zaradi ljubezni. In da se nikoli ne bi več vrnilo nič slabega. Meni in njemu pa sploh. Njemu jezo in slabo voljo, od nekod nebodisigatreba. Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Vzam vse like it never happened Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 ...spomine na začetek današnjega dne... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 eno malenkost sm not mečm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ČRNA LUKNJA VZEMI MOJO JEZO IN VSE SKRBI IN PREPIRE, KI JIH IMAM ZADNJE DNI Z FANTOM, DAJ POJEJ TE REČI IN ME PUSTI DA UŽIVAM V DNEVNIH RADOSTIH Z NJIM. PROSIMMMMMMMM!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Jaz pa mečem noter tremo pred jutrišnjim izpitom in strah+neko čudno napetost v sebi pred... to soboto... in celim naslednjim tednom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Pogoltn vse moje nesreče in bolečino, da bom lahko normalno vstal in hodu brez analgetikov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Jebem.. ti mat. in vse po spisku, da bi se ti na not zasuku in bi te bolel kt prasca pa jezk se ti nej zafacla in zgnije, da boš vedu, kva se prav z mano jebat! Tak, pa sm povedu, zdej pa sam še reakcion! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Hehehehehehe,raakcion, eksplosion! Sam tok jajc, da bi pa tle napisu pa nimaš,ha? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.