lia 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Borism pa kaj te to muči že dva dni? Si se slabo počutil v našem koncu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samba 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Oddajam strah in skrbi. Danes me bo pobralo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Bi mogla marsikej oddat, sam....nima veze, ne pomaga....upamo vsaj, da se res vse vrne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 pikec Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ne pomaga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 grem pa u ribico prost. mogoče bo bl pomagal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Oddam razočaranje. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oddam razočaranje. :xx!: Sam je kot Lessie, zmeri pride nazaj :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam je kot Lessie, zmeri pride nazaj :xx!: Vem ja Ga bom pa znova in znova oddajala Sicer se pa itak vse vrača. Samo počkat je treba al kako že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mater ti štorasto Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Strah, skrbi, žalost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ...nekomu, ki sam ne ve, kaj govori, pa s kom se je kaj zmenil, vračam cel paket nazaj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...nekomu, ki sam ne ve, kaj govori, pa s kom se je kaj zmenil, vračam cel paket nazaj... u Amis, težak dan pobož Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 eh...saj ni tako grozno...bom že premagala to naivnost, da se folk lahko kaj spremeni.... selene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh...saj ni tako grozno...bom že premagala to naivnost, da se folk lahko kaj spremeni.... selene ah ja, tole grem vedno znova na led... pa če še tolk govorim da če na nikogar ne računaš te ne more nihče prizadet, ampak lažje rečt kot občutit... Amis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 moja sestra gre jutri v Izrael za dva tedna..naj srečno prispe in naj se ji dol nič hudega ne zgodi (mal me je strah ) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Luknja pogoltni vso mojo bojazen in mi očisti pot do sreče in sanj; pa še vse njene obveznosti za torek in sredo... Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Hvala, za zdaj nič ne rabim dat v črno luknjo (tole črno luknjo mislim), mogoče drugič Sem se bolje zlizal, kot je najprej kazalo - skoraj brez praske Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Mater sem jezna... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mater sem jezna... Pa kdo te jezi frendica, mu pošlem eno na gobc! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ja dej,kar skoz comp! Od mene bo pa dobu v živo... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 [ČRNA LJUKNJA VZEMI IN POSRKAJ VASE VSO MOJO SLABO VOLJO. KI JO BOM DELEŽNA DANES V SLUŽBI-VEM DA BO TAKO, IN DA SODELAVKA NE BO VEČ TAKO SITNA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.