Melodie 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Oddam žalost. Pa kdaj bo že to "sonce", ki ga vsi tako obljubljajo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oddam žalost. Pa kdaj bo že to "sonce", ki ga vsi tako obljubljajo?jz tud.hehesonce.... zihr bo. glavo gor Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Melodie Aiwa, jaz verjamem, da bo hitro bolje, pa ti moras tudi drzim pesti zate! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 čaramo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Uaaaaaa, kaj bi, pismu, kr neki tega.....no, zaspanost pa utrujenost, za začetek .......pol zaslepljenost .....pol mam mal idealizma ta hip pun k....... :xx!: ....a čmo mal o naivnosti kva rečt?........ah, naj kar ostane......pol tu v luknji, pol pa pri men..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ma joj, fuck off in vsi ti trojanski....!!!!!! :!!: :!!: :!!: :!!: Kok je fino met viruse, ki jih antivirus ne zazna ali ne more odstranit... :bomb: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ojoj fishi Kaj pa mas zaen program antivirusni? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ,brezveze sploh zgubljat besede,sam taki neandertalci me pa total razpizdijo!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojoj fishi Kaj pa mas zaen program antivirusni?<{POST_SNAPBACK}>tudi mene zanimapa še, če za surfanje uporabljaš explorerMa ja, explorer... Drgač pa mam zdej F-secure, prej mela AVG pa Nortona... sej mogoče bi bil Norton tut ok, sam je bil začasen samo.... bi se mogla registrirat... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Contesa Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa Se pridružujem Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Jaz pa uporabljam IE, pa tudi zdaj nimam nobenih virusov. Sem jih pa imela, ko sem uporabljala Nortona. Norton je bolj bogi antivirusni. Zdaj mi NOD32 ponoci vse popuca, dobre izkusnje imam tudi s Kaspersky-em. Pa mal "poswepam" na case contesa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 joj kako sovražim ognjemete :xx!: :xx!: Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
khabath 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 občutja navezanosti, posesivnosti odlagam v temino, in upam, da se ne bodo vračala prepogosto. Kar tu naj ostanejo! Citiraj jutri je nov dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klaraj 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jst bi pa tud rada vrgla nekaj v črno luknjo.Sam mislim da ni dosti globoka.Se bojim ,da ne bo vse skup spet vn priplezalo.Vso svojo slabo voljo, negativne misli ,strah........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bonjasky 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jaz bi pa odvrgel svojo neučakanost, po hitrejšem uspehu na sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 contesa, dečva moja, sej bo, boš videla mystica, bodo kmalu boljši časi prišli za naju ane jaz pa v tolo luknjo mečem ves razočaranje. :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mislim, da se je nabralo kar dost strupov, najdite si drugo žrtev v črnini črne luknje... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Joj,kak sem jest besna.....a se tako dela al kaj....ne,SE NE!!!!Dej lukna požri to,sej gospodič itak ne dojame,da neki ne štima... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Moj skepticizem in dvom. :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 V črno luknjo mečem ... sebe :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 kje naj ponjavo nastavim, da te prestrežem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Kokr men nč ne rata zadnje čase bi me verjetno res rešila Hvala za namen, ampak temna prihodnost mi je vse bolj črna Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Mojo tečnost, zoprnost , jezo, razočaranje in po vrhu še glavobol...... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Izgleda, da je računalnik dobil svojo voljo, samo imena mu še nisem izbrala Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.