Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uaaaaaa, kaj bi, pismu, kr neki tega.....no, zaspanost pa utrujenost, za začetek x:px .......pol zaslepljenost x:px .....pol mam mal idealizma ta hip pun k....... :xx!: ....a čmo mal o naivnosti kva rečt?........ah, naj kar ostane......pol tu v luknji, pol pa pri men..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Ma joj, fuck off in vsi ti trojanski....!!!!!! :!!: :!!: :!!: :!!: Kok je fino met viruse, ki jih antivirus ne zazna ali ne more odstranit... :sick: :bomb: :bomb: :bomb: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Ojoj fishi  :O:  :bomb:

Kaj pa mas zaen program antivirusni?

<{POST_SNAPBACK}>tudi mene zanima

pa še, če za surfanje uporabljaš explorer

Ma ja, explorer... xrolleyesx Drgač pa mam zdej F-secure, prej mela AVG pa Nortona... sej mogoče bi bil Norton tut ok, sam je bil začasen samo.... bi se mogla registrirat...

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Contesa  :sori:  xcrossfingx  xgoldfishx  xgoldfishx  xgoldfishx  :detelca:  xloveyx  xwizardx  xsrcx

Se pridružujem xrainbowx :detelca: xflowx xvrtcx :flowers: xcrossfingx xrainbowx

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Jaz pa uporabljam IE, pa tudi zdaj nimam nobenih virusov. Sem jih pa imela, ko sem uporabljala Nortona. Norton je bolj bogi antivirusni. Zdaj mi NOD32 ponoci vse popuca, dobre izkusnje imam tudi s Kaspersky-em. Pa mal "poswepam" na case x;)x

contesa xcrossfingx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jst bi pa tud rada vrgla nekaj v črno luknjo.Sam mislim da ni dosti globoka.Se bojim ,da ne bo vse skup spet vn priplezalo.Vso svojo slabo voljo, negativne misli ,strah........... :wub:

Joj,kak sem jest besna.....a se tako dela al kaj....ne,SE NE!!!!Dej lukna požri to,sej gospodič itak ne dojame,da neki ne štima...
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

xNNx V črno luknjo mečem ... sebe :xx!:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

xNNx Kokr men nč ne rata zadnje čase bi me verjetno res rešila :vragec: Hvala za namen, ampak temna prihodnost mi je vse bolj črna :cry:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Izgleda, da je računalnik dobil svojo voljo, samo imena mu še nisem izbrala :vragec:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...