Gazelca 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 :xx!: :xx!: :xx!: ,kar sebe bi not vrgla. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jasnaee: VSE BUTNI V TO LUKNJO IN ZABIJ POKROV. bom pa še jaz kaj dodala....že mečem..... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 glavobol in slabo voljo :xx!: :xx!: .......mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jebes birokrate....vsi so glih, pa ce govorijo kitajsk, slovensk... Recejo prnes te in te papirje in take in one obrazce....pa to storis in prides nazaj......aaaa, neki vam manjka.......In tako trikrat! Prokleti bumbarji! :!!: :!!: Pa sem jih ekstra vprasu, ta drugic! No, tretjic sem zgubu zivce in tipa poslal u tri p.m. :!!: Baje moram zdej sicer na drug urad, ampak ne igra vloge, ker od nase prfuknene drzave ne morem dobit enga usranga papirja, prevedenga iz slovenscine :!!: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ne vem kje in kdo je že birokratatom v fris neki kar jim gepira hmhmh.. pa tud so jo trikrat pošiljal simo tamo... ena full huda je bla.. Zdej pa mi že neki časa ni blo treba po uradih.. evo, že pritrkavam po lesu, sam da ga najdem.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Skoda zgubljat besede, pa se tiste tri zivce, al kar je od njih ostal... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 V tole lukno mečem vse principe! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Strahovi izginite v črno luknjo in ne vračajte se več x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Strahovi izginite v črno luknjo in ne vračajte se več x!x x!x x!x črna luknja, daj pojej te strahove, .....pa ne samo te, ampak vse strahove na svetu, vso žalost in nasilje, da bomo lahko končno normalno živeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 V črno luknjo bi vrgla svojo lenobo do učenja,hi,hi,hi.... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V tole črno lukno mečem moža - pa mu nej tm kosil kuhajo!!! Sej čez kakšen mesec ga bom pa vn pobrala, bo čist krotek. tudi jaz mečem noter svojega, Valkira. naj si skupi kuhata, pa pereta.....Mojem bo dolgcajt, ko boš ti svojga ven vzela. Pa kaj, kazen mora bit. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Naj ta črna luknja posrka vase -tisto, kar je stopilo vmes -tisto kar povzroča laž in pretvarjanje-tisto kar nekomu daje moč, da oblikuje destruktivne vzorce-tisto kar vzpodbuja manipulacijo-tisto kar oddaljuje znance, prijatelje, simpatije, sorodnike Vam nič jasno, meni vse. Črna luknja, zdaj pa delaj kot zlata ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zasavka, sej bi jst tut mojga kr not pustila, sam fina sm hotla bit. Men bi blo čist lušn - free like a bird. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megan 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 tudi jaz bi rada oddala v črno luknjo,moje ljubosumje,ki sploh ne vem če je,to ljubosumje,mogoče je pa le občutek manjvrednosti.Tako da bi tudi to položila noter,preveč me uničuje.LP vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 jaz bi dal v črno luknjo svojo malo/ravnodušnost najbolj sem jezen sam nase, da sem tako ravnodušen nad dejstvom, da mi je postalo vseeno zase in za druge, sploh za ženske!....fej jest Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Strah, zgin v črno lukno in ne pridi več nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 :xx!: <{POST_SNAPBACK}>jaz bi dal v črno luknjo svojo malo/ravnodušnost najbolj sem jezen sam nase, da sem tako ravnodušen nad dejstvom, da mi je postalo vseeno zase in za druge, sploh za ženske!....fej jest Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Naženi tele vrage tule not Amis ja, saj pomaga VEŠ Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Najbrž ni naključje, da so mi bili vsi tipi speljani,... tako ali drugače. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbrž ni naključje, da so mi bili vsi tipi speljani,... tako ali drugače. Vodnarka, kajne? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Ja Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Bela vrtnica priporočam ti knjigo Brezpogojna ljubezen, v tem trenutku se ne spomnim avtorja knjige. Ampak vem, da ti jo boš našla. Preberi jo, lepo piše o tem, da si mi z našo svobodno voljo, z vsako mislijo, besedo, dejanjem, ustvarjamo v naših lastnih srcih ali PEKEL ali NEBESA. Bela vrtnica tistega, ki ga brezpogojno ljubimo nam nihče ne more speljati, malo o tem razmisli... In uživaj življenje ... kot vodnarka in bitje ki brezpogojno ljubi... vodnarka Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 EMŠO v črno luknjo :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>EMŠO v črno luknjo :xx!:come on, z vsakim letom si modrejši in privlačnejši za mlada dekleta (če maš kej v tošlu) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.