bela vrtnica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bela vrtnica priporočam ti knjigo Brezpogojna ljubezen, v tem trenutku se ne spomnim avtorja knjige. vodnarka Bi bila vesela, če bi dobila brezpogojno ljubezen od kakšnega dobrega tipa Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi bila vesela, če bi dobila brezpogojno ljubezen od kakšnega dobrega tipa poglej no, punco.... kako lahko pričakuješ brezpogojno ljubezen, če je nisi pripravljena sama prva podarit...če ne daš, ne moreš dobit ne pričakuj ničesar in dano ti bo vse Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>poglej no, punco.... kako lahko pričakuješ brezpogojno ljubezen, če je nisi pripravljena sama prva podarit...če ne daš, ne moreš dobit ne pričakuj ničesar in dano ti bo vse Hm, to je bilo mišljeno v zgornjem kontekstu. Sicer pa nikjer nisem zapisala, da je nimam, res pa je, da jo bodo le redki občutili,.... ampak bo zato tistim toliko lepše In ker je tema ravno črna luknja,.. o izdaji glede zaupanja in "brezpogojne ljubezni" sem že pisala v tej temi, danes dolga leta po tem globokem izdajstvu praktično nimam prijateljic, rana pa še vedno skeli. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Jaz tud....črne misli. Pa mojo nezaupljivost do ljudi, k si je mogoč ne zaslužijo. Zlata ribca, če kaj bereš to temo, pa poskrb, da bom vedu kteri si jo zaslužijo. No gremo dalje, kaj nam te druzga preostane...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bela vrtnica priporočam ti knjigo Brezpogojna ljubezen, v tem trenutku se ne spomnim avtorja knjige. Ampak vem, da ti jo boš našla. Preberi jo, lepo piše o tem, da si mi z našo svobodno voljo, z vsako mislijo, besedo, dejanjem, ustvarjamo v naših lastnih srcih ali PEKEL ali NEBESA. Bela vrtnica tistega, ki ga brezpogojno ljubimo nam nihče ne more speljati, malo o tem razmisli... In uživaj življenje ... kot vodnarka in bitje ki brezpogojno ljubi... vodnarka Jaz pa mojo nestrpnost! Vodnarka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Črna luknja, vzami vse! Vso negotovost, ves strah pred neuspehom, predvsem pa predčasno obupavanje.... ...ko ugotavljam, da je bil ves čas izgubljen, napredka pa nikjer.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Eno mosko ramo, da zlijem gor vse neizjokane solze..Da sem lahko ranljiva in sprejeta in zascitena. Samo biti tako naslonjena in se jokati do onemoglosti. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 kje ste moški? eno moško ramo rabimo tu, takoj zdaj prosim!in robčke in ladjice, da jih bomo po vročem potoku spuščali in kak dober stračatela sladoled, da ohladi vse sedna en objemček od mene sicer pa tud ta dežek danes prav pašein tisto zavedanje, da od zadaj za oblaki se že pripravljajo topli žarki,da bo zelena barva še bolj zelena in nasmeh spet širok Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Ribica Katja Saj bo ta izpit! Naj žive jedki razvratniki, kot markiz De Sade...Krepostniki pa naj bodo lepo tiho, da ne govorim, da naj bodo v kloštrih krepostni, pa še tam niso oz. nikoli niso bili... Celibat je nekaj tako nenaravnega da je za znort !! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 stran z lenobo zapečkarsko Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Stran s slabim počutjem, bekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 jao, če js začnem metat v črno luknjo bote moral vsi vse nazaj vn pobrat da bo za moje reči prostor.. sj ne, sam je pa tud pr meni kup nesmiselnih reči, kot so pomanjkanje volje za učenje, lenoba, občasna jeza, občutek, da ne živim v realnosti in tko......eh dost zaenkrat Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ne grem se več!!!!! naj se vse slabo vrne tja od koder je prišlo in tam ostane!vse vse vse vse vse! naj vrne se k izvoru Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Stankaa, drži se, nisi sama, glavo gor.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Celibat je nekaj tako nenaravnega da je za znort !! Ravno (in edino zato) je zabaven, ker nasprotna stran znori Sem že hotu obupat nad celibatom, sam me je tale tvoj post prepriču, da se splača vztrajat Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 oddajam desettisoč črnih lukenj agresije, mislim da mi bo brez nje bolš Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 moj strah-ubija mese soočim-gledam kako gre mimo,ampak obstane,še vedno je tukisovražim se ker nevem kako bi ga drugač dojela,mislim sej spoznanje pride,vem kaj je potrebno,kako to opravt.kok je teorija fajnto je prov mučenje Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ma dovolj mi je vsega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Soj prevelik ego... kr not ga lepo zatlačim, papcej črna lukna... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne grem se več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naj se vse slabo vrne tja od koder je prišlo in tam ostane!vse vse vse vse vse! naj vrne se k izvoru Stankaa, jaz sem dobila svojo mosko ramo, celo dve, tri...Kaj pa ti?Mogoce bi morale kdaj skupaj skociti na stracatelo..Drzi se, baby Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Tale črna luknja se je pa že zlo raztegnila. Nej še jaz pridam moj prispevek, da bo še bolj raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaztegnjena. Zgin strah v črno luknjo in nikol več ne prid nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 pocutm se kot ameba. Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 v črno luknjo dajem jezo na mamo, ker je spet tako kot že celo moje življenje pozabila na moj rojstni dan kot bi mi hotela spet in še enkrat povedat, da ji ni všeč, da sem Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ejga sej ni tak hudo ko se včasih zdi, kr grem zdaj en miljon mojih klicajev gor pobrisat, toliko jih celo črna lukna ni prenesla... Lea saj bo mama kaj nadoknadla, tako fejst hčerko ima, ne bi ki slučajno ti preveč črnogledo to... Kaka torta bi se mi glih zdaj prilegla. Njamsi lakota neukrotljiva in luštov toomuch, naj ti lušti kar tu ostanejo. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Spizdi mi ti kurčeva negativna energija sm not, da te ne vidm več v moji bližini in v bližini ljudi, ki jih ljubim!!! Mater ti........! Fuck off! Ma dost je zdej! Ne motej se več okol mene, bitch bitchasta!!!!! Jaz ne rabim bad energy v mojem lajfu! Buzz off!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.