Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

Lea saj bo mama kaj nadoknadla, tako fejst hčerko ima, ne bi ki slučajno ti preveč črnogledo to...quote]

maybe in next lifetime xrolleyesx

ej!! mogoce mi pa tole vraca iz prejsnjega pa se vrtiva takole v krogu! v naslednjem bova macka pa mis x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Spizdi mi ti kurčeva negativna energija sm not, da te ne vidm več v moji bližini in v bližini ljudi, ki jih ljubim!!! Mater ti........! Fuck off! Ma dost je zdej! Ne motej se več okol mene, bitch bitchasta!!!!! Jaz ne rabim bad energy v mojem lajfu! Buzz off!!!!!!!!

:bomb:

tinal! dobr ti tole pucas x!x :palec: x:Dx pase, ane x^x

Bljah....tečnoba...vn zgin z mene....pa tko, k je tinal napisala....spizdi vn z mojga življenja, prokleta negativna energija. Tale dvojčk pa riba me čist mešata...joj! :vragec:

Jebemo, če bi pihat začela zdej, bi ogenj vn pršu... :vragec:

Bom še jst poskusla zmetat kej v tole luknjo ... upam, da bo za zmeri ostal not in me nikol več nadlegoval ... x!x

Not bom vrgla zadnjih 5 mesecev, ker so grozni, obupni, nevzdržni ... ne morem več tko ...:

5 mesecev jokanja :C: :C: :C:,

5 mesecev obupavanja :V: :V: :V:,

5 mesecev slabe volje :xx!: :xx!: :xx!:,

5 mesecev negativnih misli :ermm: :ermm: :ermm:,

5 mesecev čakanja in upanja, da se bodo stvari uredile, pa je iz dneva v dan slabš :icon18: :icon18: :icon18:

Zakaj mora vedno po nekaj trenutkih sreče ... neznanske sreče zopet priti žalost in obupavanje x?x Zakaj ... :cry: :sad: :cry: :sad: :cry: :sad: Vse zakaje mečem v črno luknjo in si želim, da bi iz njih nastali odgovori ... xwizardx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Zakaj mora vedno po nekaj trenutkih sreče ... neznanske sreče zopet priti žalost in obupavanje icon1_question.gif Zakaj ... crying.gif icon_smile_sad.gif crying.gif icon_smile_sad.gif crying.gif icon_smile_sad.gif Vse zakaje mečem v črno luknjo in si želim, da bi iz njih nastali odgovori ... wizard.gif

sam verjamem, da zato, da znaš ceniti dobre stvari, ki se ti zgodijo v lajfu...tako boš bolj cenila novo srečo in upanje... x:px

drži se x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Crna luknja, naj oddam vate moje strahove in dvome, da se mi vzpostavi sreca v zivljenju, ki se tako hitro obrne. strah me je tega vecera, strah novic, ki jih bom izvedela. Naj ne bodo najslabse, daj da lahko vsaj nekaj resim in zivim dalje tako kot do sedaj.

Črna luknja, ti še edina sprejemaš vse tole. Drugim življenje teče drugače.

Včeraj je bilo hudo neurje. Na Lavrici 20 minut. Grdo je bilo. Pa je bilo res? Na šentjernejskem polju so ob ves pridelek, na idrijskem je drevo ubilo tabornika, po celi Sloveniji je bilo grdo ali pa še grše.

V NM so bili brez električnega toka cca 2 minuti, na šenjernejskem polju bojda sploh nič, na Lavrici pa od 18.40 vse do zjutraj, ko mi je možak iz Elektro, ki sem jih klical, rekel, da "ponoči niso mogli delati, ker se je ob polnoči pripravljalo na nevihto in je bilo še za dve uri dela" (medtem ko so vse vasi po Barju "štrom" imele že ob 21h.

In ko sem (v poltemi) odprl hladilnik, je ven razumljivo pritekla voda. In ko bomo odprli skrinjo, bo kaj bolje?

Ko sem se pripeljal v NM, je vsepovsod listja in razsutih vej, pri nas se zjutraj ni nič poznalo. - ?!

Hvala ti, Črna luknja, za tole. Elektro mi bo položnice mirno pošiljal še naprej, čeprav v zadnjih nekaj nevihtah NIKOLI NI BILO DRUGAČE. Ure dolgo stojiš na zatemnjenem balkonu in gledaš lučke po Barju. Veliko lučk.

:vragec:

Danes in v prihodnjih dneh se bom morala nekajkrat zgalati :xx!: Sovražim to, ampak trenutno ne gre drugače. Naj mi bo prosim oproščeno. Hočem nekaj skrivnosti zase obdržat in ne gre drugače kot z lažjo :V: :xx!:

"Moram napisati, proti svoji volji :-) Verjetno poznaš pregovor :Moja pot v pekel je bila tlakovana z ljubeznijo mojih staršev. Hočem reči naslednje:dajanje ljubezni za mene pomeni dajanje sebe takšnega kot si. Vse v redu, toda ali je to kar človek daje, ravno to kar drug človek potrebuje .V tem je ves problem. Garantiram ti, ko boš popolnoma dala sebe ljudem ali svojemu ljubimcu, v vsej svoji lepoti in norosti, boš ostala sama. In to ne sama kot osamljen človek, temveč sama kot tujec v domačem svetu. Pred nekaj leti sem doživel nekaj podobnega in potrebna je moč heroja da se človek spet spravi v red. Danes sem srečen, ker je vse to za mano in moj svet je iz dne v dan večja božanska komedija. " :inocent: Naj gre v črno luknjo.... :vio:... ker je vse res... :inocent: xrolleyesx

življenje je res nepredvidljivo, če se še tako trudiš ga jemati resno, vendo se obrne kak list v njegovi knjigi na lepšo polovico. Neurja , nesreče, poplave...vse sorte piz....Ej, vse je minljivo.Naslednji dan se zbudiš in začneš spet znova.Pa se dogodi kaj lepega, ker vedno se...skoraj vedno ;-). Študiram kaj bi zbasal v črno luknjo, morda lopove, ki so me že drugič okradli .Ampak tudi oni so bili po svoje pridni, ker so mi pustili dokumente pri miru. Torej zbašem danes noter samo tisti del mene, ki je negativen.čist dovolj zaenkrat :).
Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...