lea 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Lea saj bo mama kaj nadoknadla, tako fejst hčerko ima, ne bi ki slučajno ti preveč črnogledo to...quote]maybe in next lifetime ej!! mogoce mi pa tole vraca iz prejsnjega pa se vrtiva takole v krogu! v naslednjem bova macka pa mis Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spizdi mi ti kurčeva negativna energija sm not, da te ne vidm več v moji bližini in v bližini ljudi, ki jih ljubim!!! Mater ti........! Fuck off! Ma dost je zdej! Ne motej se več okol mene, bitch bitchasta!!!!! Jaz ne rabim bad energy v mojem lajfu! Buzz off!!!!!!!! tinal! dobr ti tole pucas x!x pase, ane Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Bljah....tečnoba...vn zgin z mene....pa tko, k je tinal napisala....spizdi vn z mojga življenja, prokleta negativna energija. Tale dvojčk pa riba me čist mešata...joj! Jebemo, če bi pihat začela zdej, bi ogenj vn pršu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj dogaja? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj dogaja? nč nč sam mal za v črno lukno vržt... tiste malo žalosti k me nadleguje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Pobož zate Ninči in žalost stran.....ne pusti se Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 svojo sestro-začasno Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Bom še jst poskusla zmetat kej v tole luknjo ... upam, da bo za zmeri ostal not in me nikol več nadlegoval ... x!x Not bom vrgla zadnjih 5 mesecev, ker so grozni, obupni, nevzdržni ... ne morem več tko ...: 5 mesecev jokanja , 5 mesecev obupavanja , 5 mesecev slabe volje :xx!: :xx!: :xx!:, 5 mesecev negativnih misli ,5 mesecev čakanja in upanja, da se bodo stvari uredile, pa je iz dneva v dan slabš Zakaj mora vedno po nekaj trenutkih sreče ... neznanske sreče zopet priti žalost in obupavanje Zakaj ... Vse zakaje mečem v črno luknjo in si želim, da bi iz njih nastali odgovori ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Zakaj mora vedno po nekaj trenutkih sreče ... neznanske sreče zopet priti žalost in obupavanje icon1_question.gif Zakaj ... crying.gif icon_smile_sad.gif crying.gif icon_smile_sad.gif crying.gif icon_smile_sad.gif Vse zakaje mečem v črno luknjo in si želim, da bi iz njih nastali odgovori ... wizard.gif sam verjamem, da zato, da znaš ceniti dobre stvari, ki se ti zgodijo v lajfu...tako boš bolj cenila novo srečo in upanje... drži se Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Crna luknja, naj oddam vate moje strahove in dvome, da se mi vzpostavi sreca v zivljenju, ki se tako hitro obrne. strah me je tega vecera, strah novic, ki jih bom izvedela. Naj ne bodo najslabse, daj da lahko vsaj nekaj resim in zivim dalje tako kot do sedaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Črna luknja, ti še edina sprejemaš vse tole. Drugim življenje teče drugače. Včeraj je bilo hudo neurje. Na Lavrici 20 minut. Grdo je bilo. Pa je bilo res? Na šentjernejskem polju so ob ves pridelek, na idrijskem je drevo ubilo tabornika, po celi Sloveniji je bilo grdo ali pa še grše. V NM so bili brez električnega toka cca 2 minuti, na šenjernejskem polju bojda sploh nič, na Lavrici pa od 18.40 vse do zjutraj, ko mi je možak iz Elektro, ki sem jih klical, rekel, da "ponoči niso mogli delati, ker se je ob polnoči pripravljalo na nevihto in je bilo še za dve uri dela" (medtem ko so vse vasi po Barju "štrom" imele že ob 21h. In ko sem (v poltemi) odprl hladilnik, je ven razumljivo pritekla voda. In ko bomo odprli skrinjo, bo kaj bolje? Ko sem se pripeljal v NM, je vsepovsod listja in razsutih vej, pri nas se zjutraj ni nič poznalo. - ?! Hvala ti, Črna luknja, za tole. Elektro mi bo položnice mirno pošiljal še naprej, čeprav v zadnjih nekaj nevihtah NIKOLI NI BILO DRUGAČE. Ure dolgo stojiš na zatemnjenem balkonu in gledaš lučke po Barju. Veliko lučk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Danes in v prihodnjih dneh se bom morala nekajkrat zgalati :xx!: Sovražim to, ampak trenutno ne gre drugače. Naj mi bo prosim oproščeno. Hočem nekaj skrivnosti zase obdržat in ne gre drugače kot z lažjo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Semiramis 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 V črno luknji mečem vse svoje dvome, naj ostaneo tam. Za forewer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 moje dlakce pod pazduho k se mi dons ni dal pobrit ojoj kva men dela Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 glavobol, sumničavost, nezaupanje, strah, tesnobo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Look from the bright side: It could be much worse. sem tole vzela kot tolažbo, tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Da bi en osebek padel v tole črno luknjo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 "Moram napisati, proti svoji volji :-) Verjetno poznaš pregovor :Moja pot v pekel je bila tlakovana z ljubeznijo mojih staršev. Hočem reči naslednje:dajanje ljubezni za mene pomeni dajanje sebe takšnega kot si. Vse v redu, toda ali je to kar človek daje, ravno to kar drug človek potrebuje .V tem je ves problem. Garantiram ti, ko boš popolnoma dala sebe ljudem ali svojemu ljubimcu, v vsej svoji lepoti in norosti, boš ostala sama. In to ne sama kot osamljen človek, temveč sama kot tujec v domačem svetu. Pred nekaj leti sem doživel nekaj podobnega in potrebna je moč heroja da se človek spet spravi v red. Danes sem srečen, ker je vse to za mano in moj svet je iz dne v dan večja božanska komedija. " Naj gre v črno luknjo.... ... ker je vse res... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 življenje je res nepredvidljivo, če se še tako trudiš ga jemati resno, vendo se obrne kak list v njegovi knjigi na lepšo polovico. Neurja , nesreče, poplave...vse sorte piz....Ej, vse je minljivo.Naslednji dan se zbudiš in začneš spet znova.Pa se dogodi kaj lepega, ker vedno se...skoraj vedno ;-). Študiram kaj bi zbasal v črno luknjo, morda lopove, ki so me že drugič okradli .Ampak tudi oni so bili po svoje pridni, ker so mi pustili dokumente pri miru. Torej zbašem danes noter samo tisti del mene, ki je negativen.čist dovolj zaenkrat . Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 na lukna moj glavobol maš tuki Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Jaz mečem v tole luknjo današnjo fizično slabost , in grem radostno ven. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 V črno luknjo mečem vso svojo jezo od katere me bo razneslo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Vse, kaj me danes teži, oddajam sem. Črna luknja, lahko pa še nekomu odstraniš zlobo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Pizdarije! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.