Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Nespečnost in glavobole Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Sedaj imam pa dovolj teh smrdljivih, grenkih, nagravžnih palčk in njihovega lažnega pomirjujočega občutka. V črno luknjo oddajam prepričanje, da brez cigaret ne morem biti. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Pomaga dobr fuk! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomaga dobr fuk! Pomoje ne samo en! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Oddajam ljubosumje. Težko se je sprijaznit z dejstvom, da me nekdo izpodriva z mesta, ki ga imam pri nekom Vesolje, pa zakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Svojo žalost ob izgubi meni drage osebe, ki me je močno prizadela. Zakaj? Veš. da ni bilo potrebe po tem. Lahko bi izpeljal na mnogo lepši način. Boli me, ker si s tem vso najino srečo in lepe trenutke pomendral in dal v nič. Sem ti res tako malo pomenila, sem ti bila res samo nadlega v tvojem življenju? Vseeno te imam rada, ampak te bom pustila pri miru. Bodi srečen in poišči že tisti svoj notranji mir, ki ga močno potrebuješ. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 NE BODI PREVEC ZALOSTNA, REDKVICA!SIGURNO JE NEKJE NEKDO, KI BO ZNAL CENIT TO KAR SI IN KAR DAJES. TAKELE SITUACIJE SO VEDNO BOLECE, AMPAK PRINASAJO SPREMEMBO, KI JO MOGOCE ZELO POTREBUJEMO, PREDVSEM NAS PA OJACAJO. TO JE ZATE LE KORAK NAPREJ. ZA TVOJ NOTRANJI MIR IN SRECO V LJUBEZNI! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 jah, redkvica...če te je prizadel, kolikor močno je mogel, si lahko sigurna, da te res ljubi...če mu ne bi pomenila nič, bi odšel lepo tiho, brez hrupa, skoraj ignorantsko...lahko verjameš... taki, ki glasno oddidejo, se kmalu vrnejo...na kolenih, in to kmalu...samo počakaj, da se mu trma malo ohladi... ne obupaj, lunatki držimo s tabo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Hvala obema, ampak ko se odloči za nekaj, za tem trdno stoji. Pa v bistvu mislim, da res nisva za skupaj, ker sva bila nesrečna. Ampak vseeno nisem dala povoda za tak grd zaključek. Vem, da bo čas zacelil rane. Hvala za dobre misli in želje. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Redkvica, what doesn`t kill you, makes you stronger!Drži se! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 vrgla bom vso žalost današnjega dne, ki mi teži dušo in srce... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 joj, božica ...kaj pa se na Bledu tolk strašnega dogaja? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> vrgla bom vso žalost današnjega dne, ki mi teži dušo in srce...pobož Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 ok.. nocem it se enkrat cez tole.. sploh pa nocem, da gre tamal se enkrat cez tole.. FAK!!! :!!: Ne vem a sem besna a sem zalostna a sem sam fucking zivcna al vsazga po mal.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Aliana, na določene stvari ne moremo vplivati, ane... mogoče je pa čas da pride mali malce k tebi? Vsaj za nekaj dni? dan ali dva? naj oddam semle mojo žalost, razočaranje, jezo nad seboj, jezo nad nekom...mah sej vem luna v raku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Selene, Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Aliana, Selene...malo podpore z moje strani Aliana, si mislim, da je hudo...samo zdaj gresta ti in mali v to z vedenjem...poznata že situacijo... Tokrat možnost zate, Alianci, da popraviš, kar si prvič storila narobe...ali z drugimi besedami...ne vmešavaj se x!x , razplet poznaš... To je njuna igra, ne vajina... Selene, še dobro, da lahko vsaj luno kriviš.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Vse bolezni in vročine, vse bolečine naj se izničijo v črni luknji Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Luknja, vzemi in za vedno izniči zavist, zlobo in laži ter ostalo negativno okrog mene.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Cosma Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 naj ostane ta vcerejsnji preklet dan v tej luknji. Naj ostane danasnja prva jutranja misel - sovrazim zivljenje v tej luknji. Naj ostane. Attachment is the source of all suffering. Buddha Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 v crno lukno vrzem crne stvari, hop in jih ze vec ni japajade nej se glava zbistriiz "nic" sreco ukrademen se od vesela vrti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Evo...moje počitnice... http://www.geocities.com/novalja_pag ..oz. apartma ...oz. bi vrgla v črno luknjo agencijo, ki nas je tko nateg****, pa še nč dnarja niso hotl dat nazaj :xx!: Bi vrgla v črno luknjo še enga, ki smo ga imel zraven,....ampak zaenkrat nej bo samo tolk Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana, na določene stvari ne moremo vplivati, ane... mogoče je pa čas da pride mali malce k tebi? Vsaj za nekaj dni? dan ali dva? naj oddam semle mojo žalost, razočaranje, jezo nad seboj, jezo nad nekom...mah sej vem luna v raku <{POST_SNAPBACK}>Aliana, Selene...malo podpore z moje strani Aliana, si mislim, da je hudo...samo zdaj gresta ti in mali v to z vedenjem...poznata že situacijo... Tokrat možnost zate, Alianci, da popraviš, kar si prvič storila narobe...ali z drugimi besedami...ne vmešavaj se x!x , razplet poznaš... To je njuna igra, ne vajina... Selene, še dobro, da lahko vsaj luno kriviš.. Astra Hvala, punce.. sele zdajle vidla..Selene, tamal noce k meni, ker pravi, da se jih ne upa samih doma pustit.. Astra.. ja.. thanx.. poskusam, delam na tem.. saj sem tud tamalmu povedala.. Ne bom se vtikala, naj pride k men ce hoce, je vedno, vedno dobrodosel, naj poklice kadar hoce in se zlaja.. to je pa vse, kar lahk naredim.. zanjga.. njiju bom pustila pri miru.. (sam kaj, ko pa vsi sorodniki name... ) sej bo... luna se kar noce premaknit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Aliana Leilania, prijavi agencijo na Zaščita potrošnikov obrni se na ta urad. Ko jim bodo **zacarinili** kazen za zavajanje, bodo mogoče malce drugače predstavljali stvari iz kataloga. Enemu Kompasu se to ne pozna toliko in mirno kršijo pravila, najbrž bo pa Marija iz ŠK v bodoče razmislila. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.