Piko 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Naj črna luknja pogoltne vso LeilaniA-ino žalost in razočaranje zaradi počitnic na Pagu, da se na površju zasvetijo tisti redkejši a gotovo tudi zelo lepi in zato posebej dragoceni trenutki. Pregrob šoder lahko redke bisere celo poškoduje ampak črna luknja bo takoj obrusila ostrino kamenja, preden se bodo te dragocenosti dokončno zasvetile, povsem na vrhu in bo kamenje samo še nepomembno kamenje. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 črna luknja naj pogoltne vso mojo jezo in če bi lahko bi bilo vredu da bi tudi moje že izrečene besede x!x x!x ali lahko črna luknja tudi daje.....če lahko bi bilo dobro da bi mi dala samozavest in samospoštovanje x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 črna luknja lahko da samo, kar je požrla...torej kake samozavesti ne boš našel...dvomim, da jo je kdo po nesreči vrgel sem noter Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Hja črnalukna kdaj požre kakega preveč samozavestnega arogantneža tko da zna bit da je kr precej notr hehe hm črna lukna en mal moje samozavesti vzemi da ne bom tolk... hm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja črnalukna kdaj požre kakega preveč samozavestnega arogantneža tko da zna bit da je kr precej notr hehe hm črna lukna en mal moje samozavesti vzemi da ne bom tolk... hmpol da pa tolo tvojo samozavest men kajne??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 crna luknja... tebi predajam jezo na Tomaza, ker se spravlja v taksno ekstremno tezke zivljenjske situacije... naj gre... zaupam in sprejemam, da si je to sam izbral in, da se bo vse koncalo, kot je zanj najbolje... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Mateja naj oddam semle svojo neodločnosti, dvom in naveličanost... pogrešam smeh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mateja ... pogrešam smeh... Nasmeh PROSIM, kje je pa tista Selene s prijetnim nasmehom , pa menda ne boš šla s takšnimi občutki na pot, izklopi se, SREČNO! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Luknja, vzemi mojo zamero... res je ne rabm.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 luknja požrli mojo zakompleksanost in občutek manjvrednosti...če se da za zmeraj, ne da me bo jutri zopet mučilo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Aleš meni pa se zdi da nisi niti zakompleksan niti se ne čutiš manjvrednega, še manj imaš pomanjkanja samozavesti ali česarkoli drugega nad čemer se pri sebi pritožuješ ...mogoče bi moral razmislit sploh iz katerega razloga poudarjaš te stvari pri sebi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 a res tko misliš? thanks, me veseli, da tega na zunej ni opazt Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Ja res tako mislim pač jst takega vtisa nisem dobila, poznam ljudi ki so v nulo bolj zakompleksani, ne znajo dve besedi ven spravit, gledajo v tla in očitno razmišljajo kaj bi odgovorili na tvoje besede pa če je še tako zanimiva tema ali pa trosijo iz sile da bi bili "sprejeti" take traparije da glava boli Saj pa je tako več ali manj vse samo v glavi, zakaj bi se prepričeval da si zakompleksan in zadržan, če si lahko rečeš da si čist fajn, zanimiv, da lahko s kolegi po 3 ure klepetaš...s tisto osebo s katero se sploh ne ujameta in ne premoreta niti 15 minut neprestanega pogovora pač nimata istih interesov, zakaj bi se zdaj sikiral, tako je...se bo pa našla za to eno druga oseba s katero se čist zaštekaš, ki te ne bo nikoli videla ne kot zakompleksanega ne kot zadržanega, brez samozavesti ali pa mislila da si manjvreden O čem zdaj že govorimo sem se zgubila nekje na poti Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 matr sem tečna Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: kako so eni ljudje nesramni misliš, da človeka poznaš, pol te pa preseneti, seveda v negativnem smislu. Ja, na žalost nas folk večkrat preseneti v negativnem smislu... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 jaz bi tudi nekaj vtaknil v jamo,v jamo, chrno jamo...pichko imenovano. zlOMk (pesni kakor krava, naj mu sije vechna slava) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 dojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>crna luknja... tebi predajam jezo na Tomaza, ker se spravlja v taksno ekstremno tezke zivljenjske situacije... naj gre...zaupam in sprejemam, da si je to sam izbral in, da se bo vse koncalo, kot je zanj najbolje... tole mi je izletel, ker sem se tud sama zadnjic prav razjezila.ze zadnjic, ko se je reklo, da bo sel (jaz pa sem glih one napovedi nastepala), sem pomislila, ma ta pa tud izbere tajming! :xx!: sploh sem jezna na vse, ki zarad svojih nekih dosezkov se druge spravljajo v nevarnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 no ozavestla tud... zdej pa res sam se dejanja potrjujejo pravila...hvala ti plavooki , mogla sem te lubt, da lahko zacnem lubt sebe Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zlOMk (pesni kakor krava, naj mu sije vechna slava) a daj!!!Branko Cpoic - Dogodivscine Nikoletine Bursaca...to je Baja spesnil za ono neko svojo simpatijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 dones naj pa črna luknja požre kr mene celga x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>dones naj pa črna luknja požre kr mene celga x!x x!x Ma ne, dejmo kerga druzga žrtvat Tebe je škoda! Sam ni zihr da ga nou izplunla nazaj k jo bo hotl zadušit! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Meni pa je luknja brez da bi sam vedel, pogoltnila nekaj v zvezi s 3X. Recimo tako misel, da dohtar ne more jemati enega resnega foruma tako neresno. Ampak to je bila Piko napaka! Ker je 3X kopčil ta forum 3x hitreje... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Vzemi prekletstvo,.... prekletstvo, ki mi miru ne da, prekletvo, ki mi do sreče ne dovoli, ki storjeno njih dni, ko da naj nihče ne vedel bi, za zle misli njih danes starci že mrtvi Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Včeraj je bil eden težjih dni. Spet veliko joka, obujanja spominov in vprašanja ZAKAJ? Danes sem v oči tako zabuhla, kot da bi me nekdo pretepel. Spremlja me tudi glavobol, meglen vid in nejasna glava. Vse to mečem v črno luknjo, naj vzame to za vedno. Z vsako bolečino sem močnejša, boli pa še vedno vsakič močno. Danes je bolje. Naj se z vsakim dnem le še izboljšuje, bolečina pa naj na koncu izgine, za vedno! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.