cashy 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 huh Izraz, ti si pa tolk poetična Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Dej nej spravm to leno rit že enkrat hujšat, ne vem kaj čakam! :!!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 zakaj že.... je tvoja plača odvisna od inšpekcije s tehtnico... te bojo mel bolj radi... boš mela boljšo plačo.... al ti bo sam model obleke iz izložbe bolj prav Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Zato, da mi bodo lanske hlače prav, zato, da si bom všeč , zato ....zato ker to počnem že cel lajf Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato, da mi bodo lanske hlače prav, zato, da si bom všeč , zato ....zato ker to počnem že cel lajf mater! tocno vem kako se pocutis!zate in zame , ker vem, da to zmoreva, ce hoceva, ane in da bova tocno vedli zakaj in da se to splaca Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 želim si, da bi mi vsaj 1x za vselej uspel, ne da se morm skoz ukvarjat s tem Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>huh Izraz, ti si pa tolk poetična Se vidi, da sem bila "pjevačica". Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Delfinček 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Dam moje kompliciranje življenja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Doti 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Mah, sam da to preživim. Ja, ja, sej vem, da maš drugo, jz sem pa glupa...Ti pa še bolj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 katastrofalno the best heheheheheheh khmmmm Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 tako sladko kot prva zaljubljenost pa nej bo cetud sam za neki dni ...eh...jest nocm bit drgacna...hocm zmer ta feeling...k je tko prekleto SLADEK Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se vidi, da sem bila "pjevačica". pevka si bila? kje pa in pri katerem bendu? a prideš kaj k meni, bova kero skupi zapela...da vidiva kolk se ujameva mam vso versterkerijo doma Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Črna luknja, vzemi moj strah, vzemi mojo nesigurnost, vzemi mojo krivdo... Ničesar od tega ne rabim ....... Posrkaj to vase... in od sedaj naprej sem prosta! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Nisem dovolila nikomur, da me celo ljubi in nisem si dovolila nikogar celega ljubiti, sem bila preveč ranjena. To mi je služilo dobro. Naj še izjokam to bolečino in naj zaživi moje srce, naj se ljubezen zlije v vsako mojo žalostno celico. In moje hrepenenje naj se udejani. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Naj vržem v črno luknjo svojo lenobo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 črna luknja požri mojo zmedenost ... naj se očistijo moje misli, da bom spet vedela, kaj hočem ... prosim .... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 črna luknja... ne želim biti več taka ... vzami mojo občutljivost, ranljivost, žalost in obup in vse slabo kar prihaja name.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>črna luknja... ne želim biti več taka ... vzami mojo občutljivost, ranljivost, žalost in obup in vse slabo kar prihaja name.... Bodi taka, ker to si ti in si ! Nič slabega ne pride, verjemi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Črna luknja - tle maš na!!! (žbljak) Je že bolš xrosex Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ok, mam napad. :xx!: Enga na J. bi rada v 3 pm poslala, ker je največji nakladač na svetu. Pič...ija, a boš že povedu!!!!!! Cepc smotan! Najbl mi gre na k, če ti nekdo neki rihta, pa reče, ja, te pokličm nasledn tedn, pol pa nč!!!! Jebem ti ne vem koga! Usranc! Pa migreno tud pošiljam v 3 pm, k jo mam povhn kufer. SPIZDIIIIIIIIII!!!!! Pa še enga klinca, neodločnega. Najlažji je bit pametn, pa mečkat, a ne. Še kako prepoved bi, pol te grem pa direkt na gobec prtisnnt! Zdej se pa smejim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 U pizdo materno, preklet kurc zajeban, odpuln, zafrustriran, odfukan, odjebi u pičko mater, pejd držat svojo staro za kiklo, pa se ne pejd veze, če se ne znaš poštimat, tko kot je treba. Mrš, golazen pofukana, jebemti sve po spisku od A-Ž, pa ne zdaj jajc praskat pa razmišlat kakšno pizdarijo si naredu, k jim ni konca. Grejo ena za drugo, men je pa počas dopizdil, tvoj fris prenašat, pa tvoja opravičila poslušat. Če bi rabla pizdo, bi šla s frendico, ne pa s tabo. Pa kaj si misliš, da maš edini kurac in poznaš vse skrivnosti dobrega fuka. Odpizdi, pa si poišči eno afno, k bo prenašalo tvoje fuknjene ideje in slabosti. Men se ne da več! Srečno odjebi! Fuck off ta zajeban life! Jaz se ne grem več! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>U pizdo materno, preklet kurc zajeban, odpuln, zafrustriran, odfukan, odjebi u pičko mater, pejd držat svojo staro za kiklo, pa se ne pejd veze, če se ne znaš poštimat, tko kot je treba. Mrš, golazen pofukana, jebemti sve po spisku od A-Ž, pa ne zdaj jajc praskat pa razmišlat kakšno pizdarijo si naredu, k jim ni konca. Grejo ena za drugo, men je pa počas dopizdil, tvoj fris prenašat, pa tvoja opravičila poslušat. Če bi rabla pizdo, bi šla s frendico, ne pa s tabo. Pa kaj si misliš, da maš edini kurac in poznaš vse skrivnosti dobrega fuka. Odpizdi, pa si poišči eno afno, k bo prenašalo tvoje fuknjene ideje in slabosti. Men se ne da več! Srečno odjebi! Fuck off ta zajeban life! Jaz se ne grem več! A si mela ti tud enga freaka, k nima jajc, da pove v fris, kok je ura....Good luck, sej bo bolš..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si mela ti tud enga freaka, k nima jajc, da pove v fris, kok je ura....Good luck, sej bo bolš..... Ja, tud jaz sem mela enga evnuha, pa ga na srečo ni več! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tud jaz sem mela enga evnuha, pa ga na srečo ni več! Moj je tud odpizdu... pa čedalje bolj ugotavljam, da je tko še najbolš! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj je tud odpizdu... pa čedalje bolj ugotavljam, da je tko še najbolš! Mojga sem pa jaz odpizdila! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.