triple x 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja že vidiš, že vpijem! Le počak! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le počak! Čakam,čakam.... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čakam,čakam.... Pejd raj spat, boš jutr naprej čakala! Noč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 :OO!: :shuriken:boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... naj mi še kdo reče, da so psihične bolečine hujše od fizičnih...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 pobož...pa še mal za zraven..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Crna luknja prosim posrkaj ves moj strah, ki ga imam pred danasnjim izpitom! xrosex Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Crna luknja prosim posrkaj ves moj strah, ki ga imam pred danasnjim izpitom! xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Liu, veliko uspeha ti želim, zaslužiš si ga Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Liu, veliko uspeha ti želim, zaslužiš si ga hvala, hvala mi je ratal ej pa enako ves Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Pridna liu! pa neh mi fakiča kazat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pridna liu! pa neh mi fakiča kazat! hvala!!! ce sm pa bad girl kao. hehe Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 čestitke, Liu, the best si Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hehe hvala. Mi bo se nerodn, k mas take komentarje Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 mi je ratal I knew it, I knew it!!! čestitam mačka!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Črna luknja, daj vzemi moj občutek, da se mi bo lihkar zmešal, moje občutke osamljenosti, potrebo po ljubezni, in nedisciplno, zasvojenosti!!!!!!!!!!!! Vzemi in ne vrni jih več!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 naj gre iz mene ven DVOJCEK :xx!: :xx!: pa naj ostane v najbolj temnem delu te crne luknje, da ga sigurno nikol v zivljenju ne vidm vec :xx!: :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 dejmo, dejmo....se bo črna luknja zamašila in še zastrupila. Tja vrzi le tisto nesnago, ki te muči, te zastruplja. Sanjalka, bejži, bejži....! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 JA! Jutri 5.45 bi rada vrgla v črno luknjo...da bi pojedla al pa vsaj prestavila za dobre pol urice - NAPREJ :xx!: ane kok sm jst skromna riba make it happen Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Danes videla nekaj, kar ne bi pričakovala v miljon letih.. in vem, da je bilo to, ker me feeling NE vara! Sramota! To si pa res nikoli ne bi mislila. No ja, vsaj čedalje bolj dojemam, da stvari še zdaleč niso take, kot si včasih predstavljaš in vidiš, da so. Nekateri ljudje pa znajo to zelo dobro skrivati.... kej tazga..... No sej, vse se zve..... enkrat, ob svojem času.... (dobr da me ni več v uni familiji...) Luknja, vzemi to vase, kar sem videla.... nočem met tega prizora v glavi..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Črna luknja, prosim pogoltni zdaj te moje negativne frustracije o teh ljudeh, ki mi gredo na k....saj so čisto prijazni, ampak a ne vidijo, da potrebujem svoj prostor!!!! I need some space. Če pač v svojem domu ne najdejo miru, naj ga v mojem tudi ne iščejo, ker mi ga dobesedno porušijo... Nekateri pa res mislijo, da so od Boga poslani. . Sovtražim opokane in tiste, ki se radi sprenevedajo.. Ne vem, zakaj so ravno meni poslani na pot, pa to v krdelu. Meni, ki najbolj na svetu ljubim mir in iskrenost v odnosih. Nekdo tam zgoraj me ima na preizkušnji...Najbolje, da vse prespim in se ugriznem v jezik, ker ko bom začela, ne bom znala nehat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 uf, glavobol...... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 SOVRAŽM NENAJAVLJENE OBISKE!!! :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 zame bi bili pa prav prijetno presenečenje, odvisno, kdo pride Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Ja meni zadnjič prav ni bilo, sem se eno uro potem znašala nad nekom, čist nedolžnim Ma je oči kr enega pripeljal, ki je merit prišel okna, pa me kliče 10 minut prej, mi je ravno kosilo šlo h koncu kuhanja in prideta pa sta 3/4 ure pol po stanovanju kolovratla pa merila pa v sobo mi hodila pa ven sem se namenila odpravit kasneje in sem rekla bom vmes mal polikala pa ja... k*** sm čakala da končata, kosil se mi je že 3x in skuhal in ohladil vmes, tuširat se nism mogla it ker pač smo mel tujce v bajti Jst čist sovražim nenajavljene obiske, al pa kadar mi kar tam en zvoni spodaj zato ker imamo v istem bloku kot ima oče delavnico tudi stanovanje in potem če ga ne dobijo spodaj zvonijo na domača vrata in bi jih kr nabila nekam, kt da si ne znajo prebrat uradnih ur al pa telefonske številke Al pa še huje kadar se ti pojavi kr nekdo k ga nisi videl že 100 let (pa ga mogoče niti nočeš videti) in ti pride na obisk kao ooooo k se že dolg nismo vidl vbistvu se pa sam nima kam dat pol pa lih k je "in the neighbourhood" pride teb na vrata trkat ne da bi prej kj poklical če imaš sploh čas in pol se vsede in morš vse pustit in sedet in se neki delat da ti je mar ker je tam pa ti je vbistvu sam v napoto pa.... no sj štekate :xx!: Ajde mi je pa kul če kake kolegice s katero se štekam full dolg ne vidim pa me pokliče in reče ej mi je mal dolgčas kaj počneš a bi šla na en sprehod, pol pa rečem ma dej pridi kuj gor kaj bomo zunaj zmrzoval Tko da res...čist odvisno od tega kak je nenajavljen obisk, sam večino nenajavljenih pa sovražim, totalno...s poštarjem edin mava deal da se mu ni treba najavit, on je tak že vse sosede v pižamah pa neurejene videl pa če še mene Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.