mari 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 glavobol!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 oddam 2%strasti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 100% trenutnega počutja marš v Črno luknjo in ne vračaj se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Oddam nostalgijo na 26 29.aprilov Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 hvala, naj jih vzame x!x Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Zakaj si pa tako žalostna na tak dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 naj oddidejo vsi obcutki odgovornosti za dejanja za katere vem da nism odgovorna, na njih sploh vplivat ne morm, le posledice lahk prenasam, in pol pol mah... tezko.. mrs stran!!!!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Zakaj si pa tako žalostna na tak dan Sstane,saj nisem bila žalostna,ker si nisem pustila biti.Ampak vseeno,spomini so spomini,vsake toliko časa se spravijo na plan.Danes je pa tako spet nov dan,tisto naj pa pogoltne črna luknja Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Naj mi sedaj(čeprav ga še nimam)pade kurje okov luknjo črno ZIHR JE ZIHR Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Zakaj si pa tako žalostna na tak dan Sstane,saj nisem bila žalostna,ker si nisem pustila biti.Ampak vseeno,spomini so spomini,vsake toliko časa se spravijo na plan.Danes je pa tako spet nov dan,tisto naj pa pogoltne črna luknja Jaz sem pa mislil, da imaš rojstni dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 obcutki krivde in alkohol od nekoga drugega pfffffffffiu, stran! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Zakaj si pa tako žalostna na tak dan Sstane,saj nisem bila žalostna,ker si nisem pustila biti.Ampak vseeno,spomini so spomini,vsake toliko časa se spravijo na plan.Danes je pa tako spet nov dan,tisto naj pa pogoltne črna luknja Jaz sem pa mislil, da imaš rojstni dan Sstane,ti si faca Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 V črno luknjo mečem žalost...in potrebujem moč...da uredim vse potrebno... Danes je umrla moja babica... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Majička - za moč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hvala Aira... Ribica že pomaga...tvoje želje tut... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 O lenoba lenoba...ne bom ti zvest do groba..take punce kot ti je treba pustit,veš včasih je treba tud kaj nardit.. torej dol s to lenobo... naj pade pač v črno luknjo čeprav če pošlješ nekaj v črno luknjo postane večno ker čas navidezno sploh ne teče v črni luknji glede na nas... :xx!: poskusit pa le ni greh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 V črno luknjo mečem žalost...in potrebujem moč...da uredim vse potrebno... Danes je umrla moja babica...Men je pred dobrim letom, pa je full bolelo , a s časom bolečina mine, sliši se neverjetno pa je res spomin pa ostane Drži se Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 v črno luknjo danes vržem vso svojo jezo, pa žalost, ...pa lastno neumnost...naj ostane vse to v črni luknji...... klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 v črno luknjo vržem besede Andreje..................... res si me razjezila drugič premisli, kaj rečeš!!!!!!!!!!!!! sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 hvala Contesika.............. ................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 V črno luknjo mečem žalost...in potrebujem moč...da uredim vse potrebno... Danes je umrla moja babica...Men je pred dobrim letom, pa je full bolelo , a s časom bolečina mine, sliši se neverjetno pa je res spomin pa ostane Drži se U sej sem navajena že, da umirajo...mama, ata...zdej še babica Sem že velik bolš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Danes imam pa zelo slab dan ! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 glavobol :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.