Pika Pikica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 ah, kako lahko pomisliš na kaj takega še moje zadnje upanje je šlo po zlu. razočaran sem. Bogi revčk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 O Samson, celo 5 dni si zdržal v ilegali (tišini) WB...ekh ssm ugotovu, da konc koncev tle res niso samo slabi ljudje, vas je tut neki dobrih!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...ekh ssm ugotovu, da konc koncev tle res niso samo slabi ljudje, vas je tut neki dobrih!! No, s le pogruntu, da sva z valkiro vredi. WB. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 No, s le pogruntu, da sva z valkiro vredi. WB. ...kar je res je res... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Kva kle gnojiš? Pejt sveče pržigat! No, sej...lajtngo maš kratko, ampak važn, da s pogruntu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Kva kle gnojiš? Pejt sveče pržigat! No, sej...lajtngo maš kratko, ampak važn, da s pogruntu. ...ti rabis veterinarja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...ti rabis veterinarja... Ja, k sm prasica. Drgač pa bl vrtnarja.... Sam klinc, k pol preveč gnojite sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Lenobo, ne da se mi pisat Pa dans je tak čudn dan, bi šla kr nazaj spat :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 glavobol...ne se v migreno sprevržt, prosm! K res nimam energije še za to. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest irenejka1 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Po skoraj dveh desetletjih sem danes dobila namig, da se nekdo, ki mi verjetno želi škoditi, spomni mojih takratnih grehov. Najstniško obdobje in del otroštva je moj najnesrečnejši del življenja, ko se nisem marala, ko sem se na vse načine trudila, da bi sama sebe uničila, a nisem nikoli zbrala poguma za končen korak. Alkohol, mamila, promiskuiteta, beganje od doma,... vse to je k sreči daleč za mano in hudo sem se trudila zadnjih dvajset let, da imam družino, da smo zadovoljni drug z drugim in da se vzpodbujamo v osebni rasti. Veliko energije sem porabila zato, da sem preteklost pozabila, moj dragi ve za drobce, o podrobnostih me ni spraševal, zadovoljil se je s tistim, kar je izvedel od mene spontano. Oba sva si želela, da bi bila preteklost čimprej za nama. Ta oseba je prizadeta zaradi svojih lastnih težav in išče krivce izven sebe. Morda želi uničiti mojo družinsko srečo, s tem, da bi o podrobnostih pripovedoval moje dobremu možu. Tega se neskončno bojim, ker ne želim, da bi bil ponovno prizadet. Zaslužimo si miru, tako kot vsi ljudje na svetu, tako kot tudi ta oseba, ki želi v svoji ranjenosti škodovati drugim. Naj se moji strahovi izgubijo v črni luknji, naj vse zle misli in namere izginejo v njej in naj nam vodniki vsem vpletenim dajo moč, vero, energijo in pokažejo pot k svetlobi. Hvala ti Črna luknja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Irenejka1, sem prepričan, da te tudi mož, če izve za te podrobnosti, ne bo sodil po tvoji preteklosti, preden sta se poznala, ampak po tem, kakor te on pozna sedaj. preteklost je nepomembna in prepričan sem, da se tvoj soprog tega zaveda...šteje le sedanjost in to, kakšna oseba si ti sedaj Mogoče je to le priložnost, da te bo mož še bolj spoštoval, ker si se lahko pobrala in povzdignila nad svoje prejšnje življenje v osebo, kakršna si sedaj. Tega podviga namreč ne zmore kdorkoli, temveč le močna, vztrajna oseba. Verjamem, da bo mož to spoznal in te bo le bolj ljubil. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Irenejka1...vso srečo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 strah gre kelele not not not Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Bacilčke, ki so se nabrali v mojem grlu da zdej boliiiiiiiiii pa kašelj nej se ne razvije v tisto kjer pristanem vsako leto ob tem času Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Spet nardila nekaj, kar zdej mal obzalujem!!!! :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Liu mal se svojga podpisa drž, maš kr dobrga. Če ne bi tega nardila, bi blo pa : "Kaj bi blo, čei bi pa to pa to tko pa tko nardila???"prov si nardila, brez besed! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Liu mal se svojga podpisa drž, maš kr dobrga. Če ne bi tega nardila, bi blo pa : "Kaj bi blo, čei bi pa to pa to tko pa tko nardila???"prov si nardila, brez besed!Nardila tko k je blo treba - nadaljevanje namrec!!!!! Will see!!!! Spotoma, bi pa se v luknjo rada mojo neucakanost vrgla!!!!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 črna luknja naj posrka slabost, ki se mi že drugi dan pretaka po želodcu ... nobene hrane, razen sadja in zelenjave ne morem videt Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 božica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Tanja, kok ti je pa kej slabo?A veš da se je men to kolk...neki dni nazaj to zgodil, samo se mi zdi da je nekaj drugega povzročilo slabost - sem prehitro vstala in sem mislila da bom kr skup padla od slabosti. Ampak no, potem me je pa tri dni še full zeblo, slabo mi je blo, hrano sam neko tako lahko ker karkoli sem bolj konkretnega vrgla v želodec mi je blo čist - ne ok občutek.Sem študirala, če ni to od tega ker sem tut neki staknila, sem imela vročino pa vneto grlo - mogoče kak virus Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Evo spet moje dvome, kr mej jih, k mi grejo že počas na živce Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Mečem PMS - ne sam da sem tečna, ob 23.20 mi sredi sobe zaprtih oken zadišijo pačalinke...mmm po možnosti z Nutello pa sej ne morš no *cepetajoče* Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 evo luknja, kar vzemi vse moje strahove, in zamere in dvome, negativna čustva, obsojanja, in ves ta krep...in nikol več ne prid nazaj, tebi jih dajem za vedno.... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Na vso žalost, al pa kr mene celo. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Luknja vate mecem svoje glavobole, ki so neznosni Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.