Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

očitno ne srečuješ pravih ljudi :sori: xrolleyesx :o|o:

jest nekak nimam te smole...Ljudje, katere poznam in s katerimi se družim, so vsi dost pozitivni, nasmejani, prijazni, željni pomagat, spodbujajo...sploh nimam slabih izkušenj z njimi...al pa to koj pozabim x:o)x x:Ix w:Iw

mogoče sm pa naiven ali slep za slabe lastnosti :ermm: x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

...nervoza, odjebi! :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja za trenutno izboljšanje stanja - glavobol.

Za nadaljne pa slabost, čimprej (!) ker je totalno neizdržno že :C:

Hama hama črna luknja!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jebemu, kdaj me bo izučilo... Že cel življenje delam ene in iste napake, se vrtim v krogu in si zakrivam oči. Naj gre nekam...

P.S. Ej Cashy, kaj pa imaš tolk za komentirat kar naprej? A si hišnik te luknje al kaj? x:Dx Joke... Ti kar širi dobro voljo! x;)x

ne samo hišnik, Črna luknja je moj dom x:Dx

pa zadnje čase nekam velik obiskov dobivam x;)x in bi rad, da se to čimprej neha...zato pa sm dobre volje, da se mi folk iz luknje preč spravi x:Dx

Ja, spet sem padu v luknjo, kdo je skril pokrov? :vragec:

Ma nimam težav z drugimi ampak v bistvu SAM S SABO. Zakaj ne prenesem, če me nekdo obsoja? Moti me to, da hočem preveč ugajati drugim, kaj narest? Kako si to izbit iz glave? Brez uporabe sile, kajpada! x?x x:Dx

Ja, spet sem padu v luknjo, kdo je skril pokrov? :vragec:

Ma nimam težav z drugimi ampak v bistvu SAM S SABO. Zakaj ne prenesem, če me nekdo obsoja? Moti me to, da hočem preveč ugajati drugim, kaj narest? Kako si to izbit iz glave? Brez uporabe sile, kajpada! x?x x:Dx

xokx kaj je zaj to, mali..hitro vun z luknje....pa razturat, pa kaj je to za enga strelčka, nabitga z energy...mala malca xcivx pa kaj pol če ne preneseš , se te nisi edini, hvala bogi...da jim nazaj poveš kar jim gre :palec: x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

samo če te obsojajo, da si debel. xrolleyesx nekaj časa papaš jogurt in piješ vodo- garantiran uspeh.

kar se tiče ega---> je formula naslednja: brez da bi to počel zaradi nekega določenega cilja, nič pričakuješ, nič si želiš --->vse dobiš.

no, pa smo tam... x:o)x

če si ničesar ne želiš in ničesar ne pričakuješ, res dobiš vse, kar si želiš - nič! :vragec: :xx!: x:o)x

ker to je samo odsotnost vseh želja - nirvana, ali kako že :inocent: :o|o:

Ma dej Tina, kwa si tečna k svina, sam iščeš neki, da bi popizdla... ja no, sej je jutr polna luna.... jaoooo to bo še pestro... No dej se mal umir..... Da nauš kakšno sceno jutr pr Volvotih nardila...

( recimo da lahk sama sebe umirim... )

Scio mi nihil scire

no, pa smo tam... x:o)x

če si ničesar ne želiš in ničesar ne pričakuješ, res dobiš vse, kar si želiš - nič! :vragec: :xx!: x:o)x

ker to je samo odsotnost vseh želja - nirvana, ali kako že :inocent: :o|o:

S tem se absolutno strinjam, Cashy, brez nič, dobiš nič. x:Xx xsrcx

Drugače pa mečem sem notri moj magnet za tipe, ki so problematični, prestrašeni, navzven naduvani, not skrušeni, sladkih besed, zvitkote, ..... in ja mojo naivnost, da ne ločim kaj je dobro za mene in kaj ni, in hitro navezanost na ljudi. xrolleyesx

Kako čemo? Lako čemo.

S tem se absolutno strinjam, Cashy, brez nič, dobiš nič. x:Xx xsrcx

Drugače pa mečem sem notri moj magnet za tipe, ki so problematični, prestrašeni, navzven naduvani, not skrušeni, sladkih besed, zvitkote, ..... in ja mojo naivnost, da ne ločim kaj je dobro za mene in kaj ni, in hitro navezanost na ljudi. xrolleyesx

pol si pa ravno taprava zame x:Dx x:Ix x:o)x x:px

Ma dej Tina, kwa si tečna k svina, sam iščeš neki, da bi popizdla... ja no, sej je jutr polna luna.... jaoooo to bo še pestro... No dej se mal umir..... Da nauš kakšno sceno jutr pr Volvotih nardila...

( recimo da lahk sama sebe umirim... )

Mogoče Tina pa nisi ti problem??

Želim ti xcrossfingx xsrcx

pol si pa ravno taprava zame x:Dx x:Ix x:o)x x:px

Ja verjetno da res. x:Dx x;)x xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...