Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

S tem se absolutno strinjam, Cashy, brez nič, dobiš nič. x:Xx xsrcx

Drugače pa mečem sem notri moj magnet za tipe, ki so problematični, prestrašeni, navzven naduvani, not skrušeni, sladkih besed, zvitkote, ..... in ja mojo naivnost, da ne ločim kaj je dobro za mene in kaj ni, in hitro navezanost na ljudi. xrolleyesx

xyesx se pridružujem. :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kako je to fino, da nekje lahko brez slabe vesti stresaš slabo voljo ven iz sebe.

Sam to: SOVRAŽIM TIPE Z VELIKIM EGOTOM. To me pa čist razpizdi.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Samo to, kdorkoli že mi je to nakuhal, naj mi še pove, kako naj to rešim sedaj, ker to je pa že too much!!!!!!!!!!!! :xx!: xrolleyesx :V: Piz... ma.....!!!!!!!! Res bom vse skupaj poslala v tri krasne, ljubezen my ass!!!!!!
Kako čemo? Lako čemo.

:sori: xrainbowx xsrcbumx xcrossfingx Rada bi rekla, da obstaja, pa sem vedno bolj skeptična. :o|o:

Sej je ni... :V: Vsaj jz ne verjamem več! Ja, res je da obstajajo nebesa in pekel... nebesa so nekje "gor", pekel je pa TUKEJ!!! Na Zemlji!!!! :C: :xx!:

Scio mi nihil scire

Ma res ni simpl!! Je pa tudi res, da mi kreiramo življenje. xrolleyesx

Tako, da sem not mečem vse strahove, ki so se mi porodili, takrat ko me je prvič prizadel, nalagal in mi sedaj močno sekajo, tako močno, da sploh ne vem kaj naj. Nočem mu zaradi tega večno nezaupati, čeprav me je grdo našponu.:xx!: :xx!: xrolleyesx

Vendar čutim, da bi z njim bila lahko zelo srečna. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Ooo Tinč... želim ti vse naj naj... sej veš, kar nas ne ubije, nas jača (no nevem kok je tale primeren tuki)... drgač pa sej vem... You Need a hero!!!... pa mogoče ga celo maš in niti sama ne veš... če ne pa še pride...

upam da imaš prav... pa naj bo to glede tega, če ga že imam, al pa če še pride... x:Xx x:)x hvala

What doesn`t kill U, makes U stronger.... yes, I couldn`t agree more

Scio mi nihil scire

O bom še znorela, tako hud mi je komad od Bodyrockers(i like the way you move) x:Ix
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 2 weeks later...
:xx!: :xx!: :xx!: bemti siht:xx!: :xx!: :xx!: ta 8 dan zapored grem delat :xx!: :xx!: Pol me pa se razumet ne morjo da sem utrujena in prekurjena :xx!: :xx!: :xx!: MIR MI DEJ!!! Zdej je pa se narobe k sem si cele 2 dni frej uzela..... :vragec: ce bos se kej najedu si bom cel tedn frej uzela, pol se pa buni kermu se hoces :vragec: :xx!:
Uspeh je drznim zagotovljen!

:eek: B O M!

Nekaj je v zraku....: nekaj se plete...šale. kape , rokavice....: >>Zima je tu!<<

RELaX PeoPle! You are the only DJ in Your life e e e e:;_ŽELETI VSEM DOBRO, OBČUTITITI IZOBILJE SREČE V ZIVLJENJU. ZACUTITTI $negativo* ... POVEZAATI SE S FOLKOM...

And make your *super disko astro party* . Vcasih te zmozga, včasih očisti, poveze te s palčki, IN! škrati....!

...1 hi hi...[/size] Št. 1 je močno število. Usmerja -s.i.s.t.e.m-.

& JOJOJOJjjjjjjjjjjjjj kok j efolk tečn no, pa sej sm jst tud sam... >> WHAT'S GOING ON AROUND YOU<<

Sleeping with Andy Warhol!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...