Pika Pikica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 S tem se absolutno strinjam, Cashy, brez nič, dobiš nič. Drugače pa mečem sem notri moj magnet za tipe, ki so problematični, prestrašeni, navzven naduvani, not skrušeni, sladkih besed, zvitkote, ..... in ja mojo naivnost, da ne ločim kaj je dobro za mene in kaj ni, in hitro navezanost na ljudi. se pridružujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Kako je to fino, da nekje lahko brez slabe vesti stresaš slabo voljo ven iz sebe.Sam to: SOVRAŽIM TIPE Z VELIKIM EGOTOM. To me pa čist razpizdi. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Črna luknja vzem že tega mrtuga ptiča dol z moje terase, ker jst se nekak ne morem prpravt do tega Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 to je pa svetska izjava! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Samo to, kdorkoli že mi je to nakuhal, naj mi še pove, kako naj to rešim sedaj, ker to je pa že too much!!!!!!!!!!!! :xx!: Piz... ma.....!!!!!!!! Res bom vse skupaj poslala v tri krasne, ljubezen my ass!!!!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 :xx!: :xx!: :xx!: ni je več...... pa kje je kle pravica!? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Rada bi rekla, da obstaja, pa sem vedno bolj skeptična. Sej je ni... Vsaj jz ne verjamem več! Ja, res je da obstajajo nebesa in pekel... nebesa so nekje "gor", pekel je pa TUKEJ!!! Na Zemlji!!!! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Tina Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ma res ni simpl!! Je pa tudi res, da mi kreiramo življenje. Tako, da sem not mečem vse strahove, ki so se mi porodili, takrat ko me je prvič prizadel, nalagal in mi sedaj močno sekajo, tako močno, da sploh ne vem kaj naj. Nočem mu zaradi tega večno nezaupati, čeprav me je grdo našponu.:xx!: :xx!: Vendar čutim, da bi z njim bila lahko zelo srečna. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ooo Tinč... želim ti vse naj naj... sej veš, kar nas ne ubije, nas jača (no nevem kok je tale primeren tuki)... drgač pa sej vem... You Need a hero!!!... pa mogoče ga celo maš in niti sama ne veš... če ne pa še pride...upam da imaš prav... pa naj bo to glede tega, če ga že imam, al pa če še pride... hvalaWhat doesn`t kill U, makes U stronger.... yes, I couldn`t agree more Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 O bom še znorela, tako hud mi je komad od Bodyrockers(i like the way you move) Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Draga črna luknja! Tu je moj dom, tu sem doma,tu je del mene, del mojega srca,tu sem doma.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 :xx!: :xx!: :xx!: bemti siht:xx!: :xx!: :xx!: ta 8 dan zapored grem delat :xx!: :xx!: Pol me pa se razumet ne morjo da sem utrujena in prekurjena :xx!: :xx!: :xx!: MIR MI DEJ!!! Zdej je pa se narobe k sem si cele 2 dni frej uzela..... ce bos se kej najedu si bom cel tedn frej uzela, pol se pa buni kermu se hoces :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 jah, Liu, teli šihtarji znajo včasih prou najedat...saj bo bolje, se boš zdaj mal spočila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ejo, dečvo, kaj te matra? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ah, to ne rabš dvojčku govort. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Valkirči, zdej je čas veselja, pusti skrbi ob strani Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 B O M! Nekaj je v zraku....: nekaj se plete...šale. kape , rokavice....: >>Zima je tu!<<RELaX PeoPle! You are the only DJ in Your life e e e e:;_ŽELETI VSEM DOBRO, OBČUTITITI IZOBILJE SREČE V ZIVLJENJU. ZACUTITTI $negativo* ... POVEZAATI SE S FOLKOM...And make your *super disko astro party* . Vcasih te zmozga, včasih očisti, poveze te s palčki, IN! škrati....! ...1 hi hi...[/size] Št. 1 je močno število. Usmerja -s.i.s.t.e.m-. & JOJOJOJjjjjjjjjjjjjj kok j efolk tečn no, pa sej sm jst tud sam... >> WHAT'S GOING ON AROUND YOU<< Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ti pa maš stil...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Luknja....vate mečem vse svoje dvome...vse svoje strahove Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 dvomi, strahovi? daj no, strah je votel, okrog ga pa nič ni le pogumno, ob strani ti stoji mnogo dobrih ljudi, tudi mi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 jaz bom kar tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.