Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ne morš bit tuki, upanje, ker zapiramo črno luknjo do jutri zjutraj..pejt v kako lepšo temo, prosim...pa tok fejst nick maš, da bi ti žo to moral dat UPANJE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 V srcu strahu prebiva nepovezanost in to nepovezano zmešnjavo mečem v luknjo pa upam, da ne bo priplavala nazaj Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Prav vesela sem za ene kratke počitnice(3 dni), ko mi ni treba nobenga poslušat, ker od vseh, ki sem jih poslušala na delu me pošteno glava boli in lahko samo rečem, da NISEM PRIHOLOG! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Črna luknja ... vate mečem vso svojo depresijo, bolečine, lenobo in samomorilske misli. samomorilske misli??? kwa ti pa je??? dej ne bod tipična slovenka, bod vsaj malo čefurka samomor je za slabiče, poglej v naravo-živalce, kako se borijo za svoje življenje (boj za obstanek) ti pa tkole, cjooooo, boh te nima rad!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Ma kje sem že to napisala, skoraj en mesec nazaj. sicer pa ne veš kakšne težave imam. težave imamo vsi ampak sej prou tako, življenje mora biti pestro vse bo še dobro Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 dobr dobr, je ze res da si kozorog, sam to se ni dovolj zadosten razlog!! (eeeee.., ceprou..., ce mal bolj razmislm, mogoce pa je, useen...... mmmmmm.. ah ne ne, ni dovolj velik razlog) .. xg:Dx a dej no, tukaj smo med najsrecnejsimi ljudmi na zemlji!! imamo hrano, pijaco, streho nad glavo, internet. vecina ljudi na zemlji tega nima!res pa je, da nimamo u galvi poslihtan --------Ma kje sem že to napisala, skoraj en mesec nazaj. sicer pa ne veš kakšne težave imam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a dej no, tukaj smo med najsrecnejsimi ljudmi na zemlji!! imamo hrano, pijaco, streho nad glavo, internet. vecina ljudi na zemlji tega nima!res pa je, da nimamo u galvi poslihtan -------- Kaj ti bodo gradovi, če nisi sam v sebi srečen? Ko pa si, pa tudi gradov ne potrebuješ več. Ja, v glavi je treba pošlihtat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Zakaj morajo eni vse zakomplicirat, zakaj se nekateri ne morejo sprijazniti z nečem, zakaj morijo drugim, zakaj ne živijo, zakaj imajo toliko negativnih misli? :xx!: Hočem biti srečna, obkrožena z veselimi ljudmi, ki imajo moč resnici pogledat v oči in se postaviti zase. x!x V malih stvareh moraš najti zadovojstvo, bogastvo ni vse, če si čustvena nula! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Zakaj morajo eni vse zakomplicirat, zakaj se nekateri ne morejo sprijazniti z nečem, zakaj morijo drugim, zakaj ne živijo, zakaj imajo toliko negativnih misli? :xx!: Hočem biti srečna, obkrožena z veselimi ljudmi, ki imajo moč resnici pogledat v oči in se postaviti zase. x!x V malih stvareh moraš najti zadovojstvo, bogastvo ni vse, če si čustvena nula! wau tanaja stay cool & strong Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...izsiljevanja.... :xx!: :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ej glihkar pokasirala eno :xx!: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 a je to danes na spisku :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 zgleda, ja...ma za bruhat..... :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 :xx!: :xx!: :xx!: Mah, vse zmenjeno, pol se te pa ob zid postavi, sej 400 jurjev gor al pa dol :xx!: , joj kok nočem imet predsodkov, ampak prou ne morem mim tega :xx!: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Že dolgo me ni bilo tu..... me je kar sram..... saj včasih prebiram... vendar vseeno ne dovolj...... naj oddam v črno luknjo vso svojo ljubosumnost..... občutek nemoči..... pomankanje energije..... neprespane noči..... slabe zdravniške rezultate..... nezmožnost napovedi.... neizrečene stavke..... in to svojo prekleto nepotrpežljivost..... prec takoj in zdaj... zakaj še ni?!?!?!?....naj ostane tu...... s tem ne morem več naprej...... naj ostane tu....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 go in hell!!!! Ne obljubljaj, ce ne mislis resno! Pa kaj je s tabo? Sam si se javu, da mi bos pomagu, kaj se mi zdej zmotavas? Racunala sem nate.... in kaj nej zdej? Zdej nej pa v enem tednu cudez nardim al kaj? Debil jedan!Treba ti je blo postavt se zadnjo mojo stvar, k mi nekej pomen, na kocko ane..... Gnoj jedan!!! Nikol vec ti ne verjamem, da mi bos kej pomagu :xx!: Sej se bos se plazu okrog mene.... :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ne maram, da se moram znova in znova dokazovati nekaterim. Da so ljudje, ki jih zelim najbolje in jim nikoli nisem naredila nic slabega, taksni do mene. In da me sodijo po necemer, kar so si sami zmislili...Prav zalostna sem ta trenutek...ne vem no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Liu, Michelle Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ne maram, da se moram znova in znova dokazovati nekaterim. Da so ljudje, ki jih zelim najbolje in jim nikoli nisem naredila nic slabega, taksni do mene. In da me sodijo po necemer, kar so si sami zmislili...Prav zalostna sem ta trenutek...ne vem no Poznam tole Michelle. Jebemti tak folk! Pošl jih ke, kamor nkol sonce ne posije! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Poznam tole Michelle. Jebemti tak folk! Pošl jih ke, kamor nkol sonce ne posije! Hvala Ampak se je k sreci vse uredilo, zato sem tudi zelo, zelo vesela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Hvala Ampak se je k sreci vse uredilo, zato sem tudi zelo, zelo vesela Fajn mi je prec dvignl razpoloženje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Luknja, požri moj glavobol, k bom pop.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Pika poka na en kiss bo prec bolš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Pika poka na en kiss bo prec bolš! Hvala...bom povedala, če je kej pomagal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Upam d bo! Migrena je res jeba! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.