Skoči na vsebino

Naj oddam v črno luknjo

jasnaee

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V srcu strahu prebiva nepovezanost

in to nepovezano zmešnjavo mečem v luknjo :o|o: pa upam, da ne bo priplavala nazaj xcrossfingx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

Prav vesela sem za ene kratke počitnice(3 dni), ko mi ni treba nobenga poslušat, ker od vseh, ki sem jih poslušala na delu me pošteno glava boli in lahko samo rečem, da NISEM PRIHOLOG!
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Črna luknja ... vate mečem vso svojo depresijo, bolečine, lenobo in samomorilske misli. :o|o: :cry:

samomorilske misli??? kwa ti pa je??? dej ne bod tipična slovenka, bod vsaj malo čefurka x:Dx x;)x :palec: x:o)x samomor je za slabiče, poglej v naravo-živalce, kako se borijo za svoje življenje (boj za obstanek) ti pa tkole, cjooooo, boh te nima rad!!!

honor and respect

Ma kje sem že to napisala, skoraj en mesec nazaj. x:Dx

sicer pa ne veš kakšne težave imam. x:Ix x:)x

težave imamo vsi x:)x ampak sej prou tako, življenje mora biti pestro xDDx vse bo še dobro x;)x

honor and respect

dobr dobr, je ze res da si kozorog, sam to se ni dovolj zadosten razlog!! (eeeee.., ceprou..., ce mal bolj razmislm, mogoce pa je, useen...... mmmmmm.. ah ne ne, ni dovolj velik razlog) .. xg:Dx xg:Dx

a dej no, tukaj smo med najsrecnejsimi ljudmi na zemlji!! imamo hrano, pijaco, streho nad glavo, internet.

vecina ljudi na zemlji tega nima!

res pa je, da nimamo u galvi poslihtan :o|o:

--------

Ma kje sem že to napisala, skoraj en mesec nazaj. x:Dx

sicer pa ne veš kakšne težave imam. x:Ix x:)x

a dej no, tukaj smo med najsrecnejsimi ljudmi na zemlji!! imamo hrano, pijaco, streho nad glavo, internet.

vecina ljudi na zemlji tega nima!

res pa je, da nimamo u galvi poslihtan :o|o:

--------

Kaj ti bodo gradovi, če nisi sam v sebi srečen? Ko pa si, pa tudi gradov ne potrebuješ več. Ja, v glavi je treba pošlihtat. x;)x

Zakaj morajo eni vse zakomplicirat, zakaj se nekateri ne morejo sprijazniti z nečem, zakaj morijo drugim, zakaj ne živijo, zakaj imajo toliko negativnih misli? x?x x?x x?x

:bomb: :xx!: :?: :bomb: x:(x

Hočem biti srečna, obkrožena z veselimi ljudmi, ki imajo moč resnici pogledat v oči in se postaviti zase. x!x

V malih stvareh moraš najti zadovojstvo, bogastvo ni vse, če si čustvena nula!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Zakaj morajo eni vse zakomplicirat, zakaj se nekateri ne morejo sprijazniti z nečem, zakaj morijo drugim, zakaj ne živijo, zakaj imajo toliko negativnih misli? x?x x?x x?x

:bomb: :xx!: :?: :bomb: x:(x

Hočem biti srečna, obkrožena z veselimi ljudmi, ki imajo moč resnici pogledat v oči in se postaviti zase. x!x

V malih stvareh moraš najti zadovojstvo, bogastvo ni vse, če si čustvena nula!

wau :palec: :palec: :palec: tanaja stay cool & strong :palec: x:Xx

honor and respect

:xx!: :xx!: :xx!:

Mah, vse zmenjeno, pol se te pa ob zid postavi, sej 400 jurjev gor al pa dol xrolleyesx :xx!: , joj kok nočem imet predsodkov, ampak prou ne morem mim tega :xx!: :vragec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Že dolgo me ni bilo tu..... me je kar sram..... saj včasih prebiram... vendar vseeno ne dovolj...... naj oddam v črno luknjo vso svojo ljubosumnost..... občutek nemoči..... pomankanje energije..... neprespane noči..... slabe zdravniške rezultate..... nezmožnost napovedi.... neizrečene stavke..... in to svojo prekleto nepotrpežljivost..... prec takoj in zdaj... zakaj še ni?!?!?!?....naj ostane tu...... s tem ne morem več naprej...... naj ostane tu.......

go in hell!!!! :vragec: :vragec:

Ne obljubljaj, ce ne mislis resno! Pa kaj je s tabo? Sam si se javu, da mi bos pomagu, kaj se mi zdej zmotavas? Racunala sem nate.... in kaj nej zdej? Zdej nej pa v enem tednu cudez nardim al kaj? Debil jedan!

Treba ti je blo postavt se zadnjo mojo stvar, k mi nekej pomen, na kocko ane..... Gnoj jedan!!! Nikol vec ti ne verjamem, da mi bos kej pomagu :xx!:

Sej se bos se plazu okrog mene.... :xx!: :vragec:

Uspeh je drznim zagotovljen!

Ne maram, da se moram znova in znova dokazovati nekaterim. Da so ljudje, ki jih zelim najbolje in jim nikoli nisem naredila nic slabega, taksni do mene. In da me sodijo po necemer, kar so si sami zmislili...

Prav zalostna sem ta trenutek...ne vem no :C:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ne maram, da se moram znova in znova dokazovati nekaterim. Da so ljudje, ki jih zelim najbolje in jim nikoli nisem naredila nic slabega, taksni do mene. In da me sodijo po necemer, kar so si sami zmislili...

Prav zalostna sem ta trenutek...ne vem no :C:

Poznam tole Michelle. x:Xx Jebemti tak folk! Pošl jih ke, kamor nkol sonce ne posije! x:px x:Dx x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Poznam tole Michelle. x:Xx Jebemti tak folk! Pošl jih ke, kamor nkol sonce ne posije! x:px x:Dx x;)x

Hvala x:Xx

Ampak se je k sreci vse uredilo, zato sem tudi zelo, zelo vesela x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...