Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Upam d bo! Migrena je res jeba! :xx!:Ja, sej, začuda ni migrena...sam stiska me, k en obroč okol glave. Lekadol ni prjew. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sam to bi ti rada povedala: NE DA SE MI VEC, res ne, sem ze tko al tko zabila prevec casa zate in za tvoje otrocarije! Papa Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ALANA 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 U CRNO LUKNJO MECEM, ZASPANOST, JEZO, ZALOST, MENSTRUACIJO IN PREHLAD. NAJ GREJO U CRNO LUKNO IN TM TUD OSTANEJO. Ufffffff AJA PA TECNOST TUD DODAJAM..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 alana! pa saj ni cudno, da si zaspana! razen, ce si doma na kitajskem, ker ob takile uri bi tudi jaz bila zaspana. sicer sta pa jeza in zalost cisto drugacni ponoci. garantirano, preverjeno! ko se naredi dan, vse stvari drugace izgledajo. prehlad in menstruacija pa itak mineta, ane. kaksen teden, pa bo boljse! tecnost pa lahko prezenes v petih minutah, ce hoces x!x Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ja, sej, začuda ni migrena...sam stiska me, k en obroč okol glave. Lekadol ni prjew. :xx!: Zgleda si pod pritiskom al te pa stres daje! Morš pazt nase, si ena sama in edina Pika! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Zgleda si pod pritiskom al te pa stres daje! Morš pazt nase, si ena sama in edina Pika! Iiiiiiiiiiiiii...kok lepo. Sej je nehala bolet...je tvoj lubčk pomagu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Iiiiiiiiiiiiii...kok lepo. Sej je nehala bolet...je tvoj lubčk pomagu. To je pa lepo vedt bom še kakega z veselm potalu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Sama sebe mecem v crno lukno :xx!: --------- cashy hvala za podporo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ma ne no,ne sebe metat, ti kr unga klinca sem vrž, ga bom mal zbrcala, pa če ma še kera kšnga.... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ma ne no,ne sebe metat, ti kr unga klinca sem vrž, ga bom mal zbrcala, pa če ma še kera kšnga.... oh Lejka hvala za pomoc, sam pomojem je skoda tvojih rok, da bi si jih mazala s tistim klincem Vseeno pa hvala za predlog Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Sama sebe mecem v crno lukno :xx!:--------- cashy hvala za podporo kadarkoli na roko, da zlezeš ven iz luknje ker se nima smisla notri metat, ko je sama gnojnica...bi se tvoj zlat srček preveč umazal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 kadarkoli na roko, da zlezeš ven iz luknje ker se nima smisla notri metat, ko je sama gnojnica...bi se tvoj zlat srček preveč umazal ajoj ne mi zdej tuki roke ponujat, pa me vlect ven..... zdej morm pa vn zlest (Tnx) , no prow pol pa unga kretenkota not mecem, pa nej on ustane v gnojnici.... hahahaha Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 oh Lejka hvala za pomoc, sam pomojem je skoda tvojih rok, da bi si jih mazala s tistim klincem Vseeno pa hvala za predlog Sej si ne bom rok, sej si bom noge, pa še kšne bulerčke prov fletne si bom obula, joj kaj bo cvilu Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Sej si ne bom rok, sej si bom noge, pa še kšne bulerčke prov fletne si bom obula, joj kaj bo cvilu ce si pa ne bos rok mazala, ce si bos bulerje, potem pa kar izvoli..... ce ne ves kje je doma, vprasej v tistem koncu po njem, verjemi da bo nekdo ze vedel zanj, ce ti je pa slucajno nerodno sprasvat, me pa lahko sabo uzames pa ti bom jest povedala in obenem se neizmerno uzivala ob pogledu na to Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ce si pa ne bos rok mazala, ce si bos bulerje, potem pa kar izvoli..... ce ne ves kje je doma, vprasej v tistem koncu po njem, verjemi da bo nekdo ze vedel zanj, ce ti je pa slucajno nerodno sprasvat, me pa lahko sabo uzames pa ti bom jest povedala in obenem se neizmerno uzivala ob pogledu na to Ja rajš bi tebe sabo vzela, se bova vsaj dve naslajale! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ja rajš bi tebe sabo vzela, se bova vsaj dve naslajale!no potem pa sva zmenjeni....kdaj greva? Jest grem v soboto ze v njegove konce, ker grem po njegovga bratca, tko da lahko to istocasno opraviva in meni ne bo treba preveckrat rint v tiste zabacene konce (sej drgac bi sla prov rada, ce bi blo ze tko k bi mogl bit, ampak pustmo to ) Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ja to bi blo pa še najbolš, sam da ne bom njegovga bratca z njim zamenjala, to bi blo pa škoooooodaaaaa Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ja to bi blo pa še najbolš, sam da ne bom njegovga bratca z njim zamenjala, to bi blo pa škoooooodaaaaa ohh Lejka verjemi da to se pa definitivno ne da zamenjat, ce bi ju nekje vidla skupaj, in da ne bi vedla da sta to brata, bi si mislila da sta kolega al pa kej..... pa se to bi mi blo cudn.... popolno nasprotje (vizualno in obnasanje) .... se dobr po eni strani Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ALANA 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Hvala, lea, mas prou. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 malenkost! sej ves, da smo s tabo ti, ampak se res ob cudnih urah oglasas?! a mas nocne? samo, da nima nocnih mor?!!? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 D.! vrzem not tele nitke, ki naju povezujejo! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 :xx!: ne da se mi več ukvarjat s tabo. pusti me na miru. sam si se tak odlocil. preveč sem že izgubila in zamudila ... adijo. :xx!: Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Ajde, zdej pa vsi ven iz te luknje! Zdej se bom jaz razkomotu tukaj notri za neki časa, dejte mi plac pa mir! Mystica, upam da se boš čimbolj znebila strahu in znala sprejeti, kar bo pač prišlo naproti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ALANA 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Lea nimam nocnih mor. Sem se pa nekak navadila na nocno ucenje, na zalost imam le takrat cas in predvsem mir da se posvetim solskim snovem. Danes odlagam v crno luknjo prehlad in danasnjo bodoco tecnost, zaradi druzinskega kosila. V istem prostoru z vsemi sorodniki. uffffffff lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Men se pa ne da dons delat, najraje bi cel dan poležavala in gledala v strop. Joj, v ponedeljek imam pa 14 razgrajačev pod komando, bo treba narest dobro pripravo za razne dejavnosti, da jih dobro zamotm. Imam v mislih že uprizoritev ene pravljice, sam pol bom mogla jutr cel dan izdelovat lutke, pa sem preveč lena za kaj takega. Nedelja je dan za izležavanje, jest imam pa ne vem kaj vse še za narest. :xx!: Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.