pomlad 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Matr si glupa, to ni zabava ampak biznis!Ne pripravljamo vsega že 2 meseca zato, da se boš ti fukart pršla, ampak bomo v glavne imeli strokovni program. Nimaš pojma, pa ne bod taka kurvešta! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Pobesneli TSH skuliraj se....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 no, druidka, upam, da si se zjutraj s tekom spravila k sebi škoda bi bilo, da bi hodila okoli z objokanim obrazom...nekako ne pristoja mladim dekletom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 no, druidka, upam, da si se zjutraj s tekom spravila k sebi škoda bi bilo, da bi hodila okoli z objokanim obrazom...nekako ne pristoja mladim dekletom sem. hvala. pridejo včasih taki dnevi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ... vso negativno energijo, ki napada ta forum... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Pobesneli TSH skuliraj se....... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Rabim to ...hvala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Nič več alkohola, je blo v soboto čist noro. Dobr, da nism zganjala pizdarij, vsaj upam. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Nisem več za take štose....živi(to tako ali tako) ampak pusti tudi druge, da živijo, v miru. Nevem kaj ti pri vsem skupaj ni jasno. Misliš, da sedaj se bom pa omehčala ali kaj? Po celem letu, ko ti je bilo itak en drek vseen, kako se jaz počutim, kar naenkrat pa je to pomembno ali kaj? Dej, toliko naivna pa nisem. Troši svojo energijo raje s tistimi, ki so za take štose. Malo preveliko moč mi pripisuješ....nisem taka, da bi zarivala nož v hrbet in nikoli ne bom, ne bom se ti posmehovala, če to misliš....in ni mi do neizkrenosti in ni mi do skrivalnic. Imam preveč tega doma, če razumeš kaj ti hočem povedati. In tega od frendov ne potrebujem. Ko sem rabila tolažilno besedo, bolj kot vse drugo, pa si me označil za šibko , torej tudi če mi bo šlo še tako bed, ne pričakuj, da boš od mene izvedel, da se ti bom potožila. Nak, ne več. Sedaj sem zgradila zid okoli in ne pustim, nikomur več, da spleza čez. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 in prisel je tisti dan, ko srce se je zlomilo.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 in prisel je tisti dan, ko srce se je zlomilo.... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 in prisel je tisti dan, ko srce se je zlomilo.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 kAJ BI JAZ BREZ TE TEME. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Ja kaj pa je tok hudga da tkole jokaš??? Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Ja kaj pa je tok hudga da tkole jokaš??? trenutek slabosti, spomini . Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 božica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 No zdej pa že dolg nisem jamrala, pa morm spet mal......Vsak ma svoj prov, jst tvojga sprejmem, ti mojga ne.....Ne boš mi dopovedal da mislim narobe, ker ne, tko kot ti mislš da ti ne mislš narobe, men se pa zdi da si totalno bistvo sfalil.....Najlaži se je hladnga delat. Two can play that game.... Žalostna sem Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Lejkica, saj veš, no...važno je, kar sama veš in veš, da je tako prav, kar si mislijo ostali je njihov problem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Pa sploh ni fora v tem kdo ma prov, vsak ma zase, vsak zase dojema stvari, samo, če lahko jst razumem, da vsak zase dojema, zakaj še drugi ne morjo???!!! Moje vodilo je blo, da sem zmeri odkrita, iskrena....no zdej ni več, bom pa še jst skrivala, pa lagala, tko kt marsikatera/kateri, mogoče bom mela pa več sreče Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ej bad tole lejka... sm ti že včeri rekla, pa ti bom še enkrat.... ne odnehat, pa zdej lagat oz. skrivat... sej vem kako misliš to... ampak to sm jz delala (skrivala, da ga ne bi prizadelo), pol ga je pa trojno prizadelo, pa še sama seb sm lukno skopala.... pa padla v njo!!! Plis Lejka, dej raj mu tupi ... enkrat bo dojel! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Kako neki? Midva v bistvu sploh problemov nimava....Ne laževa si ne skrivava, ne varava.....Sam ene bedarije skos, pa občutljivost, pa trma, pa kr neki....kako mu dopovedat, pa dej dost mam. Jst sem trmasta, sam tist včerej....tist pa mene 100x prekaša....Jst to ne morem....al pa lahko pa nočem....pa ljubosumnih izpadov ne bom prov dolg trpela, veš kaj je blo s tazadnjim k je mel take.... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ja Lejka, vse štekam. Sam zdej ni povoda, pa on neki komplicira. Ziher se bo umiril, sčasoma... ko se ne bo več počutil negotovega... Kakor je prišlo, bo tudi minilo...Če boš pa kej skrivala (pa čeprov za njegovo dobro), pa da bo zvedu, bo pa reku VEŠ KAJ??? Da je mel prow! Pol si pa (milo rečeno) NAJEBALA! Dej se plis uč iz mojih napak! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.