iona 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 neboj se vse se bo rešil kar se ti dogaja ima svoj pomen,imej vero v sebi moli zase za druge,neželi nobenemu nič slabega,draga moja mislim da si na pravi poti le korak naredi......stopi na pot pot ki te bo pripeljala do notranjega miru...moloia bom zate....srečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 v crno luknjo mecem zaspanost, ki je zdej prou nic ne rabim Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 v crno luknjo mecem zaspanost, ki je zdej prou nic ne rabim sam akcija... anede ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 sam akcija... anede ! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 mečem v luknjo malodušje in totalno flegmatičnost, ter lenobo...aja pa zaspanost Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 mečem v luknjo malodušje in totalno flegmatičnost, ter lenobo...aja pa zaspanosttudi jaz Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Črna luknja, zdej pa maš da vzameš in požreš tole mojo resnost- pismo no, na vsako stvar se obesim in jo napihnem! Mogoče pa res ni big deal... Zakaj vse dojamem kot napad nase... beda... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Odvisna sem od solate, cukra, dobre hrane, mal od kofeta. DOST IMAM! Moram nehat jest cukr! :xx!: Konc bo z mano, se že tresem. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Črna luknja, zdej pa maš da vzameš in požreš tole mojo resnost- pismo no, na vsako stvar se obesim in jo napihnem! Mogoče pa res ni big deal... Zakaj vse dojamem kot napad nase... beda... :xx!:tinal, bo bolje!!! Jest bi bla tud firbeeeec Nc ni narobe s tem - pomojem ves Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 u groza.. js bi pa eno crno lukno, ki bi lahko pozrla to vaso crno lukno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 To bo pa težko, ker je ta naša črna luknja res že preveč velika in "črna". Sploh pa jaz ne dam te lukne. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 druidka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 druidka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Sem mečem migreno :xx!: Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Sem mečem migreno :xx!:Jz bom pa še 2x po njej skočila, da jo bo ziher pobral!!!! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Kdor ne uboga, ga tepe nadloga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Tinči, no!Glavo pokonci, saj veš, da to MORAŠ prestati. Vedno je vse v tvojo korist, pa če tudi sprva ne zgleda tako :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Tinal!!! srce moje, samo prosim te ne jokat, k ves da se ne splaca!!!!! ----------- Jest bom pa kar sebe notr fliknla :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 jas pa cestitam crni lukni, da pozre vse nase tegobe...BRAVO!!!!!!ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 mecem v lukno 204cm/90kg ......... upam, da bos lahk to pozrla lukna, pa prosm ne ga vn spustit :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 prejšnji teden mojo nespečnost, danes mečem zaspanost Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 nič ne bom notri vrgel , bom pa zavpil: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... !!! Hja je že mal bolš Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 :!!: :!!: :!!: :!!: :!!: :!!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.