Michelle 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ne vem več, kaj delam Učenje, fitnes, učenje, odnosi z ljudmi...zapostavljanje ljudi, ki jih imam rada. Prikrivanje nečesa, kar bi morala že zdavnaj povedati. Občutek groze, ker nisem. Perfekcionizem, ki mi po eni strani samo spravlja v obup. Ne vem več niti dobro, komu želim ugajat, sama sebi ali ostalim. Pa kar neki se bojim.Kar šla bi, sama nekam stran...mah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Michelle verjemi, vse se bo izšlo, tako kot se mora in kot je najboljše za vse, posebej zate.Ugajaj najprej sebi, ali boš ostalim, ni odvisno od tebe, temveč od njih. Živi svoje življenje tako kot si želiš. Za srečo ne potrebuješ perfekcionizma, rabiš samo sprejemanje samega sebe in ljudi, katere imaš rada. Vse ostalo ni pomembno, pride in gre. Vse, kar ostane, si samo ti, sama s seboj. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Hja ljudje smo res čudni, najprej hočemo ugajati drugim, nikoli ne pomislimo nase, vsaj jaz nisem. Hodiš v službo in domov, v službo in domov in to se ponavlja iz dneva v dan. Vse okoli tebe pa negativna energija. Joj ljudje, a mi na čelu piše psihiater, to vsi neki hodijo k meni s svojimi problemi, kaj pa jaz??????????? Grozno. Včasih se sprašujem, če bo kdaj bolje. Najbolj pa zaboli, ker se trudiš, pomagaš po svojih najboljših močeh, ko pa si ti enkrat čist v " rasulu " ostaneš sam. Človek bi kar šel nekam, v kraj kjer te nobeden ne pozna in začel na novo. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Hja ljudje smo res čudni, najprej hočemo ugajati drugim, nikoli ne pomislimo nase, vsaj jaz nisem. Hodiš v službo in domov, v službo in domov in to se ponavlja iz dneva v dan. Vse okoli tebe pa negativna energija. Joj ljudje, a mi na čelu piše psihiater, to vsi neki hodijo k meni s svojimi problemi, kaj pa jaz??????????? Grozno. Včasih se sprašujem, če bo kdaj bolje. Najbolj pa zaboli, ker se trudiš, pomagaš po svojih najboljših močeh, ko pa si ti enkrat čist v " rasulu " ostaneš sam. Človek bi kar šel nekam, v kraj kjer te nobeden ne pozna in začel na novo. :xx!: A je to kej novga? Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 pa tolk sem si želela narediti ta izpi...zdej pa spet to piflarijo v roke vzet, mah se mi kar gnusi no :xx!: Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 v črno luknjo mečem vso svojo nemoč, skrajno utrujenost, obup, strah... ki me ovirajo pri dosegi ciljev. :xx!: Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Ne maram velikanskih slinastih psov, ki puščajo za sabo kupe dreka, mojga Pavleta pa tako poslinijo, da ga moram pol direkt skopat. Fuj! Majku jim slinavu ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Ne maram velikanskih slinastih psov, ki puščajo za sabo kupe dreka, mojga Pavleta pa tako poslinijo, da ga moram pol direkt skopat. sem skor dol padla.. ko sem to prebrala.. fora je PO MOJE v tem, Nosorog, da je VALENTONOVO. in slinjenje je v tem cajtu pač romantično... pozdavček dišečemu in sveže skopanemu Pavletu!!! hav-hav!!! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 J**** c**** ste me mogli namamit s tistim pregrešno dragim pohištvom pa sej je sam en kos lesa, niste normalni da bom za neki, kar bi lahko sama doma zbila dala 40 jurjev :xx!: ....ali pač Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Ej spoki !!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Lukna "požri" pa nikol več ne odpri!!!!!!!! Dost ma teh nočnih, me čist zjebe.., pa zakaj sem taka cmera, da šihta ne menam??? Sam sebe mam dost, pa tak dec mi prav stara mama. Vse gre mim mene!!!! Življenje, ljubezen, žurke, še smučat ne morem tko kot sem včasih rasturavu. Me prec zmanka, ni energije ni nič. Zaradi nenehnega žrtvovanja in odrekanja sem marsikaj zamudu pa za bogih nekej fičnkov se dajem. Ne ne ne bom več tak materialist, ne bom se več pustu, moram neki in bom neki ukrenu!!!!Ni to več tooooooooooooooooooooo. Končno enkrat vem kaj hočem!! No zdej bom to iskal pa tuuudddddddd najdu!! Ajd lukna grem še do zlate ribe. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 RES MI NI JASNO, KAKO NE ZASTOPIŠ, DA NIMAŠ KAJ ISKATI V MOJEM ŽIVLJENJI :xx!: TI SE PA ŠE KAR NAPREJ VMEŠAVAŠ MOJE ŽIVLJENJE...DEJ ZGIN ŽE ENKRAT :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 bemti internet, pa siol pa ADSL..... :xx!: kako morjo prodajat storitve, pa da pol ne dela tko k bi mogl?! Zamenjejte ze tele streznike smotane, a ne dojemate bemti, da so preobremenjeni!!!!!! :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Moje novo načelo, ki me sedaj spremlja... mi ga je povedala ena gospa včeraj na reikiju... "pravzaprav nič ni tako pomembno..."In v črno luknjo mečem vse, kar mi je bilo do sedaj sila pomembno ter me je morilo, če drugi vsega tega niso jemali tako resno in sem to dojela kot napad nase.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Naj tukaj ostanejo vsi spomini za nazaj, preteklost in predsodki, strahovi,... Rad bi si privoščil en fajn brainwash... Potem pa z novo močjo naredil ene par fejst velikih sprememb. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Jaz v črno luknjo mečem svoj glavobol. Saj ni nič hudga, a se mi ga res ne da prenašat. :xx!: Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 telovadba, dieta pa niti 1 kg dol....en gor še celo! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 telovadba, dieta pa niti 1 kg dol....en gor še celo! ej, pomlad, to ni nič hudega, se mi zdi, da delaš pravilno ker razvijaš mišice, porabnika energije, s katerimi boš bolj učinkovito in hitreje kurila odvečno maščobo. Tako, da kar brez strahu nadaljuj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Hvala cashy. Na telovadbo bom hodila, kr mi je v užitek, edin o dieti bom še mal razmislila. Po drugi strani pa ni taka kriza ta ločevalna dieta, ker praktično lahko vse ješ, samo ne v istem dnevu. Ma ne vem, bom vidla drug teden! Ampak me jezi Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 js pa v črno luknjo mečem menstruacijo :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 huh, tole bom najbrž vsak mesec prebral jest pa mečem v luknjo Čarli TV, kaka sramota! :!!: :xx!: pri spotu zmagovalke Bitke talentov Nine PušLar (ki poje zelo lepo), so v naslov napisali, da ga izvaja Nina PušKar....res skrajno neprofesionalno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 v luknjo črno mečem zmedo v moji glavi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 če bi jst sploh vedu kwa se z mano dugaja sploh nism nč pr seb, sploh ne tuhtam nič x!x :xx!: nič ne spim, nič ne mislim sam še živim...zakwa se tko počutm nimam pojma, komi pa čakam da bo mnil ZATO MEČEM TO POČUTJE V ČRNO LUKNJO Sva nekje na istem... Jst mam pa pouhn kufer in pouhn k** te negotovosti v lajfu, pa da morjo glih cist vsi k men pridt jokcat, pa to glih k js nimam energije se zase dost, pa da je folk zahrbtn, pa da me prizadene se enkrat, pa ze mislim da me bolj ne more, pa sama sebe in svoje neodlocnosti mam pouhn k*, pa tega da v sluzbi sam sedim, pa da za fax se ne morem spravt delat, pa da dans k je pust ne morm ven k mam zgodi sluzbo pa tega k premal vn hodm pa dons sploh vsega! aja, pa se moj minus na racunu pa moje pogresanje dragega, moje strahove ki se ticejo zveze, pa ce se le da se njegove probleme al pa saj geografsko razdaljo med nama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 zimo :xx!: hočem poletjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.