sokrates 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 danes je 5 let, trije meseci in 49 minut.................. Jure Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...pa ne da sokratec za nečem joka... ...kaj te teži... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 spomini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 jp, točno tako........spomini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 & in trenutna dejanja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 črna luknja sprejmi vase moja občutenja, želje in hrepenenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Selene... ...upam, da si pr seb definirala...katere želje in hrepenenja...da ne boš v črno luknjo metala kar vsega...Drži se x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ja sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Naj oddam v črno luknjo migreno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ti tud bemti mora biti nekaj v zvezdah... pa še stopnjuje se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 naj v črno luknjo to padejo vse misli temnenaj brez povratka ostanejokot so vztrajale pri meni.naj nikoli se ne vrnejopodobe slutenj zlihprosim,prosim,rotim tečrna luknja vzami vse.naj pade oklep ta jeklennaj popusti vez jermenv katere se pletem dan za dnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 V crno luknjo mecem STARO Majico.... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 bom ti jo pomagala not tlačt... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Žalostna ful Padla izpit Načrti šli po vodiNaj se podoben dan nikoli več ponovi!!V črno luknjo tlačim ves svoj neuspeh, ki bi me oviral na moji poti Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 devica žal mi je za izpit... sej bo, saj veš, da po dežju vedno posije sonce, čeprav je sedajle to bolj slaba tolažba, ti se kr razjoči pa naredi nove plane... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Hvala, Selene! Plani so že novi Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 črna luknja, vate oddajam spet te črne, žalostne, nepotrebne, strahvzbujajoče, slabovestne, skozinskoz ponavljajoče misli. TAM NAJ OSTANEJO!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Naj tale crna luknja posrka vse dvome in strahove, naj tukaj ostane vse kar je bolelo.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 dvome, ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Happy 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 V crno luknjo mecem menstruacijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Hm, kapavem, zadnje čase sem brez upanja brez vere, brez prihodnosti, ljubezen se mi izmika, in jaz ji pustim, kitara zveni zanič, pa ne zato ker bi bila slaba ampak ker so moje pesmi brez inspiracije, ni več tistega optimizma v meni, hja gradim gradove v oblakih, živim v prihodnosti, a prihodnosti ni, iluzije so jasne in otipljive a neresnične, in še vedno samo iluzije, vidim kar hočem videti, in ne tisto kar je, v tolažbo mi je edino stari pokojni, Jimi, Jimi Hendrix, s svojo pesmico Angel, ki si jo zabrundam ko le čutim tole žalost... Angel came down from heaven yesterdayStayed with me just long enough to rescue me....And she told me a story yesterdayAbout the sweet love between the moon and the deep blue seaThe she spread her wings high over me....she saidI'll come back again to see you tomorrow And I said Chorus:Fly on my sweet angelFly on through the skyFly on my sweet angelTomorrow I'm 'gonna be by your side Sure enough to this woman came home to meSilver wings silhouetted against a child's sunriseAnd my angel she said unto metoday is the day for you to riseTake my hand come you're gonna be my manand she took me high over yonder(Chorus) And i said fly o my sweet angel, i wont hold you by, fly o my sweet angel, toggether we'll always be a lie... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 V crno luknjo mecem menstruacijo.oh, živi s tem ,treba se je sprjaznit ;kaj te še mot, kot na ženski sebi? dlake in vsakodnevno britje morda? dai še to zmeč notr. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 zmečem občutke krivde, ki so dostikrat pretiravani Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Cool Žaža, tale črna luknja golta svašta , upam, da komunala sproti prazni . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.