Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Ljudje nas zapustijo, tako ali drugače, živali nam pa umrejo. Pes zna imeti nesebično človeka rad, drugače pravzaprav ne zna. Ko pridemo domov slabe volje, nataknjeni iz službe, nas pomiri en sam njegov migljaj z repom. En sam njegov cmok je dovolj, da postanemo boljše volje. Če bi hoteli, bi se od njih naučili tudi kaj sami. Sokrates, drži se, v to luknjo vse črne misli, da se bo naredil prostor ideji za kaj drugega, morda drugega psa. x!xPa še kako je vse to res Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Sokrates, saj te še dalje spremlja, sam v mal drugačni obliki Tihareka ... zmeči not, pa recikliraj v pozitivo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 helo kako kej Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 :o|o: živčn sm joj dons sm šov s kolesom v škofjeloko :xx!: :xx!: Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Star12 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 :o|o: živčn sm joj dons sm šov s kolesom v škofjeloko :xx!: :xx!:Se mi kar smiliš Povej, pa se ti kdaj pridružim na kolesu, da boš mel družbo - pol boš happy, nav nč druzga v tvojih mislih... Škofja loka je nice place... ****** Odvrem v črno luknjo še vse svoje sanje, ki mi ne pustijo spati v budnem življenju. Citiraj Simona-simsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 naj črna luknja vzame mojo preteklost,le indijanca ne.vse kar je bilo s polno zavestjo oddajam,mečem ,vržem v globino te črne luknje.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 oh vzami to mojo zaspanost in nejevoljo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 dons mečem v črno luknjo te skrajno antipatične lunine lovke in sosedovo mačko, ki mi je pokakala motovilc..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 aja, pa pokakan motovilc tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 hvala... kok hiter to delujesem že super Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Mečem not nespečnost in vse spomine....ki mi nenehno po glavi šibajo.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Naj odide slaba vest zaradi preveč alkohola v soboto in vseh neumnosti zraven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 skwo, jaz stojim trdno ob tebi in ti pomagam, kar čutiš, kadarkoli se spomniš name. Si ena od sončkov, ki sijete name, polek mojih treh. Ponosna sem, da sva se srečali, zato bova skupaj zmogli. To ne smeš nikoli, nikoli pozabiti !!!!! Črna luknja te je uslišala in potegnila vase ČISTO VSE, KAR SI JI NAMENILA. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Skwo torej v črno luknjo čisto narahlo polagam še tiste majčkene črne misli, ki se me tam pa tam lotevajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Tihareka... tudi tile spomini, ki so sedaj še živi, bojo sčasoma izzveneli v bolečini, in bo boljše, zagotovo, boš videla Skwo, te popolnoma podpiram Yade... ja, zna bit štala Upam, da se bo vse kul izteklo Selene, midve sva pa tko... tu in tam kakšna kapne, potem je pa spet tisti tapravi notranji dvogovor vzpostavljen Sem se naučila samo sebe od odzadi lopnit po glavi, če se kaj preveč časa ciklam v eni in isti zadevi, in sem prav ponosna nase zaradi tega uživaj dneve... sem ob tebi Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 črna luknja......vržem vate ves moj strah in dvome in vse grde stvari,ki se mi pletejo po glavi....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Yade... ja, zna bit štala Upam, da se bo vse kul izteklo Ja saj se je že! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 v črno luknjo mečem višek dežja, neprebavljeno kosilo od včeraj in zobobol x!x . Joj, kok se smilm sama sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 dolci ne skrbi saj bo hmalu bolje.... sploh pa upam, da zobobol čimprej mine... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 .Naj mine, vse kar narava seka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 črna luknja je naredila dobro delo (kar se mojih zob tiče). Dons pa vanjo mečem slabe občutke in kanček strahu, ki me je obsedel ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 dolci ne skrbi saj bo hmalu bolje.... sploh pa upam, da zobobol čimprej mine...Aiwa-srčece si.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 dolci ne skrbi saj bo hmalu bolje.... sploh pa upam, da zobobol čimprej mine...Aiwa-srčece si.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 http://www2.arnes.si/~ssdjgudi/josip/irts_forum/emoticons/angry.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.